Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:Anutka, ja też miałam taki cień cienia. Takie niedowierzanie, że szok. Człowiek tyle razy sikał i nic a tu nagle "o kurka"
Jeszcze fajniejsze uczucie będziesz miała jak za parę dni zobaczysz tłuściutką krechę!Z. lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:czad, nie wierze
Uwierzę jak mi brzuch urośnie i poczuję kopniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 12:23
Anutka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Cud poczęcia i urodzenia dziecka jest dla mnie nie do uwierzenia, wiem co i jak ale tak naprawdę to wszystko jest niezwykłe, dlatego nie dziwię się Wam że nie wierzycie do końca.
poczekajmy
upewnie się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 12:28
-
santoocha wrote:Ja Ci powiem że ja nadal nie wierzę, mimo że tyle razy widziałam mojego szkraba na usg. Wiem, że jestem w ciąży, ale nie czuję tego.
Uwierzę jak mi brzuch urośnie i poczuję kopniakiAnia_84, Z. lubią tę wiadomość
-
Santocha serio tak jest z pieskami ??
ehh nie no nie plakusiam..tylko jakis taki mie dopadl rano..zreszta tez teraz mam co rusz łzy w oczach..ale o tak jestprzed owulka.. bo wiem ze co z tego ze wszytsko pieknie ..jak.. eh..Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Santocha serio tak jest z pieskami ??
ehh nie no nie plakusiam..tylko jakis taki mie dopadl rano..zreszta tez teraz mam co rusz łzy w oczach..ale o tak jestprzed owulka.. bo wiem ze co z tego ze wszytsko pieknie ..jak.. eh..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja Ci powiem że ja nadal nie wierzę, mimo że tyle razy widziałam mojego szkraba na usg. Wiem, że jestem w ciąży, ale nie czuję tego.
Uwierzę jak mi brzuch urośnie i poczuję kopniakiAnutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Słońce... prosze nie smutaj :* to przeze mnie prawda ???
wiesz ze ja sie ciesze bardzo
z kazdej ciazy
po porstu nie raz tak mnie dopada.ale to minie
XxMoniaXx, Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nieee no cos Ty
wiesz ze ja sie ciesze bardzo
z kazdej ciazy
po porstu nie raz tak mnie dopada.ale to minie
-
hej Kobietki!
Anutka.... ty wiesz co! Witamy! Ja miałam cień, którego nie widziałam w 12dpo, a dziewczyny na fotkach widziały, także wiem o czym piszesz. potem to już tylko niedowierzanie - wiem coś o tym. Ponad dwa lata czekałam na te dwie kreski... Teraz czekam na USG
Anutka, Z., Malenq, Delia lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:hej Kobietki!
Anutka.... ty wiesz co! Witamy! Ja miałam cień, którego nie widziałam w 12dpo, a dziewczyny na fotkach widziały, także wiem o czym piszesz. potem to już tylko niedowierzanie - wiem coś o tym. Ponad dwa lata czekałam na te dwie kreski... Teraz czekam na USGZ., Malenq, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:wiem co czujesz, radośc innej jest smutkiem moim :* wspieram skarbie i moja ciąza to nic pewnego :*
Stałaś w kolejce po dzidziusia przed nami
To teraz czas na nas.. dziewczyny do bojuAnutka, Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:wiem co czujesz, radośc innej jest smutkiem moim :* wspieram skarbie i moja ciąza to nic pewnego :*
Ja sie nie smutampo porstu sa takie dni
Ale wiem ze niedlugo te dni przejda tylko i wylacznie w łzy szczesciaAnutka, XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość