Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:Kiedy widac serduszko na usg ???
U mnie chyba 6 tydzien bylo widac,a raczej slychacWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 21:53
Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Anutka ta linia o ktorej Ty mowisz nie tworzy sie z wloskow.. tylko odklada sie tam pigment cy jakos tak
A wloski moga byc od progestreou albo testosteronuMisty87 lubi tę wiadomość
-
Ja nie jestem w ciazy i mam wloskiod pepka w dol .. tzw linia milosci - tyle ze t u facetwo taksie mowi.. u mnei to wynik zaburzen hormonalnych
alka89, Anutka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anutka ta linia o ktorej Ty mowisz nie tworzy sie z wloskow.. tylko odklada sie tam pigment cy jakos tak
A wloski moga byc od progestreou albo testosteronu
Tak tez wyczytałamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zaraz zasnę. Jakaś masakra. Za dużo wrażeń jak na jeden dzień, w dodatku upał nie z tej ziemi dziś był. Ile ja bym dała, żeby znaleźć inną pracę, gdzie nie ma nocek.
Misty chyba jeszcze się bawi. Zero odzewu. Nie mówiąc o zdjęciach z wesela.Misty87 lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Zaraz zasnę. Jakaś masakra. Za dużo wrażeń jak na jeden dzień, w dodatku upał nie z tej ziemi dziś był. Ile ja bym dała, żeby znaleźć inną pracę, gdzie nie ma nocek.
Misty chyba jeszcze się bawi. Zero odzewu. Nie mówiąc o zdjęciach z wesela.
Hej,tez nocki miałam wiem jak tj. Organizm tez wariuje ,raz noc ,raz dzien. Ginekolodzy twierdza,ze taki tryb nie sprzyja staraczkaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
byłam u sąsiadki - ona po biologii, a poza tym niedawno też urodziła... powiedziała, że te wyniki to dobre, bo znaczy że przechodziłam i cytomegalię i tokso i nie ma co się martwić. lepiej tak niż jakbym nie przechodziła nigdy, a po wynikach wywnioskowała, że dawno temu miałam i nie ma co się przejmować...
o, i to się nazywa pozytywne myślenieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 22:10
alka89, sara_nar, Ania_84, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
no widzisz
ja pamietalam ze dobrze jest jak ktyres sa dodatnie bo znaczy to ze sie przechdzilo i zema sie przeciwciala