Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny moze ktoras z was wie jak wyczuc zamknieta a jak otwarta szyjke macicy?
Czy jak jest zakmnieta to jest jakis maly otworek czy w ogole nic nie ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 23:22
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Monia,a bierzesz luteine czy cos? Bo mi gin dał tak w razie czego zeby utrzymac,chociaz ,ze wszystko było ok,zadnych plamien czy bolow
Mi ginka nic nie dala o czeka na poprawe wynikow meza, ale za 2 tyg bedziemy je robic i pojde do niej i powiem, ze chce zeby mnie postymulowala i zasugeruje jej ewentualne podtrzymanie czegos co by mialo byc..
jestem dzis padnieta.. mase obowiazkow dziś.. -
Dzień dobry!
Wczoraj chyba przez godzinę mordowałam się z tymi biletami, ale 200 zł jestem do przodu
Jak skończyłam zamawiać, to chciałam do Was jeszcze na chwilę wpaść i poczytać, ale mąż oddelegował mnie do łóżka...
Chyba przez godzinę nie mogłam zasnąć z podekscytowania
Czyli teraz już pewne - 1 lipca jadę do Polski, robię w domu niespodziankę, jadę z dwoma gośćmi stąd, więc transport z lotniska mam załatwiony i w podzieleniu na 3 osoby, to wyjdzie taniejUwielbiam takie okazje
Szkoda tylko, że miesiąc bez męża ale nudy nie mam w planach także może jakoś przeżyję ;] Trochę mi żal męża, że zostanie tu sam... Ale przez miesiąc potęsknimy trochę za sobą, to myślę że może nawet nam na dobre wyjdzie
Miłego dnia dziewczynki!Z., olka30, Fidelissa, sara_nar, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia..
wyobraźcie sobie jaka jestem wkurzona..mierze temp codziennie i moj termometr pamieta temp to o 5 mierze, potem rano sprawdzam i zapisuje... srednio kojarze temp z dzis bo na spaniu zarklam i wydaje mi sie , ze pisało 36,71 ale nie jestem pewna.. a zwłaszcza , że czekam a owulke ...
dzis wstaje i chce sprawdzic a tu Lo Batery... myślalam, ze mnie rozerwie
złosliwosc rzeczy martwychLittle Frog, Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
a ja zasiadlam do ograniczonego sniadanka dzis:
zero jajka na miękko,
zero kawki,
zero serków plesniowych,
zero wedzonej wedliny na wpol surowej...ah...
ale nic ...wszystko dla malutkiej/go ..
milego dnia !!!
jedzcie polki mozecie
Little Frog, Z., Melula, olka30 lubią tę wiadomość
-
Delia wrote:dzien dobry
a ja zasiadlam do ograniczonego sniadanka dzis:
zero jajka na miękko,
zero kawki,
zero serków plesniowych,
zero wedzonej wedliny na wpol surowej...ah...
ale nic ...wszystko dla malutkiej/go ..
milego dnia !!!
jedzcie polki mozecie
No, Delia, Wzorcowo
Ja na wędliny nie mam chęci - został mi z wczoraj twaróg biały i pojem z bułeczką, szczypiorkiem i pomodorkiemDelia lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Dzień dobry!
U mnie ceiplutko.
Zasypiam na siedząco i stojąco.
Maniuś, u mnie też się nie zanosi na szybkie zafasolkowanie, ale mi to się ćwiczyć nie chce