Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny moze ktoras z was wie jak wyczuc zamknieta a jak otwarta szyjke macicy?
Czy jak jest zakmnieta to jest jakis maly otworek czy w ogole nic nie ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 23:22

8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna
termin 06.12.2022

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam sie wieczorkiem.alka89 wrote:Monia,a bierzesz luteine czy cos? Bo mi gin dał tak w razie czego zeby utrzymac,chociaz ,ze wszystko było ok,zadnych plamien czy bolow
Mi ginka nic nie dala o czeka na poprawe wynikow meza, ale za 2 tyg bedziemy je robic i pojde do niej i powiem, ze chce zeby mnie postymulowala i zasugeruje jej ewentualne podtrzymanie czegos co by mialo byc..
jestem dzis padnieta.. mase obowiazkow dziś.. -
Dzień dobry!

Wczoraj chyba przez godzinę mordowałam się z tymi biletami, ale 200 zł jestem do przodu
Jak skończyłam zamawiać, to chciałam do Was jeszcze na chwilę wpaść i poczytać, ale mąż oddelegował mnie do łóżka...
Chyba przez godzinę nie mogłam zasnąć z podekscytowania
Czyli teraz już pewne - 1 lipca jadę do Polski, robię w domu niespodziankę, jadę z dwoma gośćmi stąd, więc transport z lotniska mam załatwiony i w podzieleniu na 3 osoby, to wyjdzie taniej
Uwielbiam takie okazje 
Szkoda tylko, że miesiąc bez męża ale nudy nie mam w planach także może jakoś przeżyję ;] Trochę mi żal męża, że zostanie tu sam... Ale przez miesiąc potęsknimy trochę za sobą, to myślę że może nawet nam na dobre wyjdzie

Miłego dnia dziewczynki!
Z., olka30, Fidelissa, sara_nar, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia..
wyobraźcie sobie jaka jestem wkurzona..mierze temp codziennie i moj termometr pamieta temp to o 5 mierze, potem rano sprawdzam i zapisuje... srednio kojarze temp z dzis bo na spaniu zarklam i wydaje mi sie , ze pisało 36,71 ale nie jestem pewna.. a zwłaszcza , że czekam a owulke ...
dzis wstaje i chce sprawdzic a tu Lo Batery... myślalam, ze mnie rozerwie
złosliwosc rzeczy martwych
Little Frog, Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry

a ja zasiadlam do ograniczonego sniadanka dzis:
zero jajka na miękko,
zero kawki,
zero serków plesniowych,
zero wedzonej wedliny na wpol surowej...ah...
ale nic ...wszystko dla malutkiej/go ..
milego dnia !!!
jedzcie polki mozecie
Little Frog, Z., Melula, olka30 lubią tę wiadomość
-
Delia wrote:dzien dobry

a ja zasiadlam do ograniczonego sniadanka dzis:
zero jajka na miękko,
zero kawki,
zero serków plesniowych,
zero wedzonej wedliny na wpol surowej...ah...
ale nic ...wszystko dla malutkiej/go ..
milego dnia !!!
jedzcie polki mozecie
No, Delia, Wzorcowo
Ja na wędliny nie mam chęci - został mi z wczoraj twaróg biały i pojem z bułeczką, szczypiorkiem i pomodorkiem
Delia lubi tę wiadomość
-
No mi tez sie nie chce...no ale sprobuje:)moze nie bede miala wtedy tyle czsu na myslenie....Złota wrote:Dzień dobry!
U mnie ceiplutko.
Zasypiam na siedząco i stojąco.
Maniuś, u mnie też się nie zanosi na szybkie zafasolkowanie, ale mi to się ćwiczyć nie chce
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH