Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lato za oknem:) pogoda na siedzenie w ogrodzie i nic nie robienie:) a do pracki dzis trzeba. Zaraz sie biorę za śniadanko.
Melula mi tez toxo wyszła wątpliwa wiec jeszcze raz robię.
Delia gratulacje.
Misty nadal baluje.
Podziwiam te ćwiczące-brawo:)
Wczoraj byliśmy w parku na spacerku, przyszłam do domku Zjadlam kolacje i zasnęłam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 09:38
Maniuś, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Lato za oknem:) pogoda na siedzenie w ogrodzie i nic nie robienie:) a do pracki dzis trzeba. Zaraz sie biorę za śniadanko.
Melula mi tez toxo wyszła wątpliwa wiec jeszcze raz robię.
Delia gratulacje.
Misty nadal baluje.
Podziwiam te ćwiczące-brawo:)
Wczoraj byliśmy w parku na spacerku, przyszłam do domku Zjadlam kolacje i zasnęłam:)
U mnie nie wyszła wątpliwa, tylko obecna, ale mnie sąsiadka uspokoiła, że liczba wskazuje na przebytą, więc to lepsze niż gdybym jej nie przechodziła...Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja doepiro teraz najpierw meza wzielo na amory i przez to poznilam sie do pracyłotr jeden
na szczecscie pracuej na godziny wiec luzolka30, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
I mnie juz tez zarazilas! A przespac to i ja bym mogła caly dzien na jakimś hamaku na świeżym powietrzu!jest po prostu tak ładnieeee a ja muszę siedzieć w pracy. Masakrejszyn
Pozdrawiam
Little Frog, Laura, Fidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:Ooooo, Simcat - w sam raz przyszłaś na 800 stronkę - chętna na wygraną?
Ja moge zostawić komus innemu do rozbicia bo moja intuicja podpowiada mi niestety że u mnie to jeszcze troche potrwa zanim sie pojawi kropekpowodzenia!
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny