Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej jestem i ja. W sobotę od rana do 16 byłam pomagać porobić na komunię a wczoraj byłam pół gościem pół kelnerką
A moje nogi wołały pomocy jak wróciłam do domu bo od południa łaziłam na 13 cm szpilach. Dzisiaj siedziałam na polku. Przyniosłam pieska małego i widziałam 2 bociany krążące nad moim domem
Zakręciły po 2 kołeczka i zniknęły.
Delia gratulacje.Z. lubi tę wiadomość
-
Chyba się mi zaraz uruchomi jakaś autodestrukcja...
Wizzair rzucił promocję i chciałam zamówić bilety, bo prawie mi to tak spasowało, ale pewnie nie jestem jedyną osobą, któa by to chciała załatwić i strona im pada
Chyba do północy będę czatowała....a nóż widelec się uda... -
nick nieaktualny
-
Natka powinno być do 120 max 140.... już się boję, że w razie będę w ciąży, to te cukry będą mi tak szaleć.
Nocki w pracy mi nie służą, w dodatku siostra poprosiła, żeby zawieźć ją jutro na zebranie do szkoły o 14. Mam nadzieję, że uda mi się pospać w pracy trochę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teoretycznie o stopień niepełnosprawości mogę się starać, ale póki co do niczego by mi się nie przydał. Nie rozumiem dlaczego niby cukrzycy nie mogą w nocy pracować. W dzień mogą a w nocy już nie? Ja tam nie czuję się ograniczona przez chorobę. W moim mieście niestety takie mamy realia, że z pracą ciężko, to i człowiek się chwyta tego co jest, nawet jeśli wiąże się, to z pracą w święta i noce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 23:01
-
nick nieaktualnyjedząc, biorąc leki, tez chyba powinna byc regularność i przyzwyczajenie organizmu wtedy jest lepsza kontrola i mniejsze prawdopodobieństwo skoków cukru, ale wiadomo praca jest bardzo ważna, za coś trzeba żyć, a w sumie jest multum osób ze stopniem które są zdrowe i maja lepiej, bo mnóstwo jest ogłoszeń przyjemne ze stopniem niepełnosprawności ale sprawny
Mój M ma stopień, i kiedyś dostał z urzędu skierowanie do zakładu, praca dla osoby niepełnosprawnej, wymagania nieadekwatne do pensji, ale i tak szczytem wszystkiego było ze chcieli zatrudnić niepełnosprawne do pracy 12h/dziennie + 8h soboty
-
Jeśli człowiek z cukrzycą prowadzi się źle i ma non stop wysokie cukry to i owszem, może być ospały, ale czy zasypia? Śpiączka cukrzycowa zdarza się przy cukrach powyżej 600, ja jak zachorowałam miałam ponad 700 i w śpiączkę nie zapadłam.
Pochwalę się z mężem dostaliśmy darmowe zaproszenie na obiad do kredensu smaku, często tam jadamy obiady. Bo jedliśmy wczoraj na wynos i jako surówka miał być zielony ogórek ze śmietaną i mąż dostał bez śmietany. Więc śmiechem żartem na str kredensu na fb napisałam, że obiad pyszny, tylko mąż dostał ogórka zielonego bez śmietany. Dostałam wiad. od właściciela, że zaprasza nas na darmowy obiadmiło. Fajnie, że dbają o klienta.
Little Frog, Z., alka89, alka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny