Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe
tylko gorzej bo stol by sie rouszal gora dol gora dol
a goscie by sie zastanwiali..cholera juz tyle wypilam ze mi zarcie ucieka
Natka098, Anutka, Z., Maniuś, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to na tylku przykleic trzeba ...
u siebei sory memory mamy plodne.
na meza.. soryy memory musze wpuscic kijanke ;PNatka098, Anutka, Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Dziewczyny dzisiaj szósty dzień cyklu i hodują się piękne dorodne jajeczka
Na lewym ma 13 mm a na prawym 12mm, w piątek kolejne USG.
Jedno tylko mnie martwi dziwne bóle od zeszłego cyklu po lewej stronie tak jakby pieczenie, szczypanie.....Może to wpływ gonalu?? Sama nie wiem....
Wiem tyle tylko że HSG zrobili mi bez posiewu ani cytologii
I mam nadzieję że tam w jajowodzie nie mam żadnych bakterii. Miałam tylko robione z krwi chlamydie przed HSG i wyszło okej.Fidelissa, AnusiaM, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Hejka
Dziewczyny dzisiaj szósty dzień cyklu i hodują się piękne dorodne jajeczka
Na lewym ma 13 mm a na prawym 12mm, w piątek kolejne USG.
Jedno tylko mnie martwi dziwne bóle od zeszłego cyklu po lewej stronie tak jakby pieczenie, szczypanie.....Może to wpływ gonalu?? Sama nie wiem....
Wiem tyle tylko że HSG zrobili mi bez posiewu ani cytologii
I mam nadzieję że tam w jajowodzie nie mam żadnych bakterii. Miałam tylko robione z krwi chlamydie przed HSG i wyszło okej.Laura lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:Dzień dobry
I mnie juz tez zarazilas! A przespac to i ja bym mogła caly dzien na jakimś hamaku na świeżym powietrzu!jest po prostu tak ładnieeee a ja muszę siedzieć w pracy. Masakrejszyn
PozdrawiamZ. lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Oj dziewczynki ale sie usmialam:)jak tylko bedzie okazja to sie gdzies wyrwiemy:)ale moze nie pod stol ani do kibelka:)moze na lono natury:)
Może w niedzielę gdzieś się wyrwiemy
Laura, piękne pęcherzyki, oby oba owulowały, to byś się nie martwiła, że nie ten pękł co potrzeba.
Idę coś zjeść. Głodna jestem okrutnie, dziś wymiotowałam 3x, kiedy to się skończy???Laura, Laura, Little Frog, Fidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość