X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania witaj!! Szalałyśmy z niepokoju co u Ciebie! Cieszę się że wszystko wporządku :) <3

Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór wszystkim!

No proszę jak można szybko nadrobić ;)
    No Anula! Dobrze, że jesteś :)
    Kasia Ciebie ostatnio też ciężko uświadczyć!

Chętnie bym z Wami popisała, ale siedzę zanurzona w papierze :D
    podczytuję tylko delikatnie

Z., Anaaa:), Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanko bo ciezko mi ostatnio musialam przetrawic troszke wszystko...odstawilam termometr i starania...no ale nic nie poradze

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę Słońce! Ja też tak trochę na uboczu ostatnio.
    Ale widzę, że coraz więcej z nas się wycisza...
    Aczkolwiek mam nadzieję, że nie znikniemy całkiem

Z., olka30, dżona, Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziecyny ja na trohe bo dzis caly dzien zaganiany .. jutro tez.. czwartek od rana praca pozniej od 13-19 szkolenie prowadze wiec na pewno mnie nei bedzie ;) piatek troche luznisjszy sobota od 9-18 znowu prowadze szkolenie :) a w niedziele od 9-17 w szkole siedze bo proawdze zajecia :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wieczorkiem :)
    Aniu fajnie,ze wrocilas :)
    martwilismy sie o Was !!
    juz nam nie uciekaj !!!

Anaaa:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spać, dobranocki :)
    kolorowych snow :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim! Powrocilam!!
    Wesele wesele i po weselu!
    Dlugo by opowiadac :D
    Wszystko udalo sie wspaniale,nawet i lepiej! Goscie kapitalnie dopisali, zabawa przednia, jedzenie przepyszne, ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni! :D
    Bratowa zrobila ponad 1tys zdjec wiec jak znajde moment luzu to cos podesle :) od fotografa bedziemy miec do 3tyg :)

Moje babelki byly bardzo grzeczne! Nic mamusie nie bolalo przez cale dwa dni, a karczme po weselu i poprawinach zamykalismy o 6 rano! :)
    Przy 200 osobach powiem szczerze wyszlismy praktycznie na zero, wiec jest super, bo na zwrot nie ma co liczyc przy takich kosztach :)
    Troszke pogoda z nami pograla...ale w sobote na wyjsciu z domu,do i z kosciola oraz pozniej do karczmy nie padalo. Mialy byc piekne zdjecia z goralska druzyna druzbiarska na tle Tatr, ale byla potworna mgla :D za to mamy wspaniale zdjecia z drugiego dnia,bo juz gorki nam sie pokazaly.
    Bylo sporo jaj w trakcie sobotnich przygotowan, ale dzis mozna to wspominac z bananem na twarzy! :D
    Moj bebenek rosnie w zastraszajacym tempie :D juz jest sliczny :)
    Teraz mecza mnie skurcze lydek w nocy...

Ogolnie to wczoraj byla wojna z moja ... tesciowa!
    Chcialam sie dopisac do listy tych, ktore maja wredne tesciowe!!! Moja przeszla sama siebie! Ale nie dam sobie w kasze dmuchac.

Co u Was???? Ktora zazielenila???????

Little Frog, Z., Maniuś, olka30, dżona, Malenq, Laura, sara_nar, Fidelissa, Macierzanka:), santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam!! Nie moge spac po wczorajszych emocjach :/

Delia gratuluje!!

Ania swietnie,ze u Ciebie ok! Wracaj na stale :*

Jestescie kochane,ze pamietacie caly czas o mnie <3
    Jeszcze w poniedzialek mialam pelna chate gosci, libacja itp. Moj mezus (wreszcie pelna geba) chpdzul nabombiony od poprawin do wtorku haha ale chyba sie az takkkk mocno cieszyl :D
    2 dni sprzatalismy karczme :)

Bede pozniej buziaki dla wszystkich i wiruski <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Little Frog, Z., Maniuś, przedszkolanka:), dżona, Laura, Fidelissa, Macierzanka:), Delia, Anaaa:) lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty :-). Czekalysmy na ciebie :-). Wesele sie udalo skoro odzywasz die w srode :-). Tak sie ciesze :-). Rosnijcie zdrowo, a tesciowa sie nie przejmuj, kest taki dowcip

"Ile tesciowa powinna miec zebow ????
    Dwa...
    Jeden zeby ja bolal, a drugi zeby otwierac zieciowi piwo"

Hehehehehehehehe :-)

Misty87, Z., Laura, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja, jak bedzie nadal taka, to niedlugo nie bedzie miala ani jednego zeba :D

Powiem Wam, ze nagromadzilo sie tego zbyt wiele i moja mama nie wytrzymala...wygarnela jej wszystko, ja tak samo. Obie plakalysmy, a ona nic... zero lezki! Aaaa w ogole to akcja byla mega... zaczelo sie od tego,ze kazala otwierac koperty z wesela przy niej...!!!

Little Frog, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek!! :)

Nie wiedziałam, że jak tu wpadnę, to zobaczę tyle dawno nie widzianych osób! :)
    Aniu, cieszymy się bardzo, że wszystko ok! :) A przyznam, że martwiłyśmy się o Ciebie.
    Kasiu, u Ciebie też była przerwa, ale mam nadzieję, że już zostaniesz z nami :)
    Macierzanko, jak przeczytałam zanurzona, to myślałam, że piszesz do nas z wanny :D Kiedyś na którymś z wątków czytałam, że dziewczyna pisałą, że wzięła lapka do kibelka, bo prawie czekały na wynik testu innej, więc już chyba nic mnie nie zdziwi :D
    Misty, czyli wróciłaś już do normalnego życia :D A mąż to się na bank cieszył, poza tym pił za Was dwóch, więc nie ma się co dziwić :D Zdjęcia pewnie będą niezwykłe :)
    Z, co tam u Ciebie? :)

Ja to myślę, że teraz jest znacznie cieplej i w miarę możliwości korzystamy z pogody :) Przynajmniej tak to sobie tłumaczę :D

Miłego dnia! :)

Misty, a co ona ma do kopert? :| O matko, kiepsko. Czyli tio nie z powodu choroby była taka nieprzyjemna :/ Ojjjj....współczuję. Moja teściowa też się wtrąca często, ale mąż ją sprowadza na ziemię. A przy ślubie też się chciała trochę porządzić i w jednej kwestii ustąpiliśmy, bo już nam ręce opadały i żadne argumenty do niej nie docierały, ale i tak wyszło na nasze (uparła się, żeby zaprosić teściów mojego męża brata i nie wiem z jakiej racji, ale na szczęście nie przyszli). Ale masz rację. Nie daj sobie, bo Ci zaraz na głowę wejdzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 07:15

Z., dżona, sara_nar, Macierzanka:), Misty87, Fidelissa, Anaaa:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosnijcie sobie powolutku ;-) a tesciowa jak kazda inna nie przejmuj sie nia :-*

Misty87 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki, u nas piękna pogoda dzisiaj.. Kawa wypita :)

Misty masakra ta twoja teściowa, co ją k...a obchodzą wasze koperty?? Też bym nie wytrzymała jakby moja z takim żądaniem wyskoczyła.. Co za babsztyl.. Nieźle się wam zaczyna, jak od razu po ślubie się wtrąca.. Ale chyba z nią nie będziecie mieszkać?

Miłego dnia życzę wszystkim.

Z., Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Delia gratulacje :) Aniu cieszę się, ze wróciłas i wszystko wporzadku u was :)
    Misty to wesele było, że hej :) dobrze, że miałaś siłę i wszystko poszło gładko :) teściową się nie przejmuj, prawie wszystkie teściowe są takie, moja jest nie lepsza, ostatnio miała pretensje, ze chodze do gin prywatnie i płące po 170 zł i czemu na nfz nie chodze.. mąz jej pwoiedział, nie dajesz na to to sie nie wtracaj..
    U mnie dzisiaj pogoda boska, wczoraj z reszta też, jak trochę dojdę do siebie to zmykam za jakimiś sandałkami i spodniami na gumce, bo w moich starych spodniach uciska mnie guzik jak siedze. Po południu idziemy z mezem do kina na godzille ... nie przepadam za takimi filmami, ale mu obiecałam

olka30, Z., Macierzanka:), Delia, Misty87, Fidelissa, Anaaa:) lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Wam!
    Misty, Kochana, nareszcie wróciłaś... Czekamy na pełną relację, jak ochłoniesz. No i wszystkiego co najlepszego na Waszej nowej drodze - będzie dobrze, teściową się nie przejmuj. Wiem, co mówię. Ja swoją ignoruję, jak mi docina...
    Ania, cieszymy się, że jednak się odezwałaś... Rośnijcie zdrowo.
    Witam pozostałe Dziewczyny.

Ja od 6 nie śpię. Poszłam sobie na spacerek. Teraz siadłam do śniadanka. Na szczęście mdłości mnie omijają (nie wiem czy się cieszyć), a dziś o 13.30 mam USG :)

Nati, moja ciąża młodsza o ponad tydzień, ale mnie też guziki i zamki w spodniach denerwują

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:23

olka30, Z., Macierzanka:), Delia, Misty87, Fidelissa, Anaaa:) lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry z kawusia:)Pol godz posiedze z Wami i ide cwiczyc,chociaz nie wiem czy dam rade,bo takie zakwasy mam...no ale jak sie cwiczylo ostatnio w liceum,no to sa efekty:)
    Misty,to widze ze wesele sie udalo...tak jak my wesele do 7,porawiny do 6.30:)...Wesela...My mamy w tym roku jeszcze 3:) A tesciowa sie przejmuj,one poprostu juz takie sa!!!taka rasa,ze tak powiem:)
    Hej wszystkim w ogole...Pozdrawiam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:39

olka30, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula no właśnie teraz jeszcze ciepło się robi to lepiej ubierać coś zwiewnego, mnie właśnie cisną spodnie jak siedzę, ale ogólnie taka ograniczona się czuję.

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Nati, ja tam chodzę w getrach, leginsach. Pierdzielę, że jestem przy tuszy. Ma mi być wygodnie. Zastanawiam się co dziś założę do lekarza. Tylko w takich przypadkach mam problemy z dołem ubioru, bo bluzki zawsze miałam szersze :)

dżona, Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Misty teściową się nie przejmuj one już muszą takie być..hehehe

Melua to zazdroszczę braku mdłości...ja wczoraj cały dzień z łóżka wyjść nie mogłam...dzisiaj troszkę lepiej, ale nadal nie za bardzo dobrze się czuję...a na śniadanie to mogłam sobie jedynie na mleko pozwolić, bo tylko ono nie chce uciekać z żołądka..hehe
    a co do spodni, to i u mnie zaczyna się ten problem...większość miałam dopasowanych, a teraz jak mi balonik sterczy to nie bardzo mam jak zapiąć... cały brzuch jest jak napompowany...:-/

dżona lubi tę wiadomość

‹‹ 802 803 804 805 806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ