Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór wszystkim!
No proszę jak można szybko nadrobić
No Anula! Dobrze, że jesteś
Kasia Ciebie ostatnio też ciężko uświadczyć!
Chętnie bym z Wami popisała, ale siedzę zanurzona w papierze
podczytuję tylko delikatnieZ., Anaaa:), Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Wierzę Słońce! Ja też tak trochę na uboczu ostatnio.
Ale widzę, że coraz więcej z nas się wycisza...
Aczkolwiek mam nadzieję, że nie znikniemy całkiemZ., olka30, dżona, Delia, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
czesc dziecyny ja na trohe bo dzis caly dzien zaganiany .. jutro tez.. czwartek od rana praca pozniej od 13-19 szkolenie prowadze wiec na pewno mnie nei bedzie
piatek troche luznisjszy sobota od 9-18 znowu prowadze szkolenie
a w niedziele od 9-17 w szkole siedze bo proawdze zajecia
-
Czesc wszystkim! Powrocilam!!
Wesele wesele i po weselu!
Dlugo by opowiadac
Wszystko udalo sie wspaniale,nawet i lepiej! Goscie kapitalnie dopisali, zabawa przednia, jedzenie przepyszne, ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni!
Bratowa zrobila ponad 1tys zdjec wiec jak znajde moment luzu to cos podesleod fotografa bedziemy miec do 3tyg
Moje babelki byly bardzo grzeczne! Nic mamusie nie bolalo przez cale dwa dni, a karczme po weselu i poprawinach zamykalismy o 6 rano!
Przy 200 osobach powiem szczerze wyszlismy praktycznie na zero, wiec jest super, bo na zwrot nie ma co liczyc przy takich kosztach
Troszke pogoda z nami pograla...ale w sobote na wyjsciu z domu,do i z kosciola oraz pozniej do karczmy nie padalo. Mialy byc piekne zdjecia z goralska druzyna druzbiarska na tle Tatr, ale byla potworna mglaza to mamy wspaniale zdjecia z drugiego dnia,bo juz gorki nam sie pokazaly.
Bylo sporo jaj w trakcie sobotnich przygotowan, ale dzis mozna to wspominac z bananem na twarzy!
Moj bebenek rosnie w zastraszajacym tempiejuz jest sliczny
Teraz mecza mnie skurcze lydek w nocy...
Ogolnie to wczoraj byla wojna z moja ... tesciowa!
Chcialam sie dopisac do listy tych, ktore maja wredne tesciowe!!! Moja przeszla sama siebie! Ale nie dam sobie w kasze dmuchac.
Co u Was???? Ktora zazielenila???????Little Frog, Z., Maniuś, olka30, dżona, Malenq, Laura, sara_nar, Fidelissa, Macierzanka:), santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Nadrobilam!! Nie moge spac po wczorajszych emocjach
Delia gratuluje!!
Ania swietnie,ze u Ciebie ok! Wracaj na stale :*
Jestescie kochane,ze pamietacie caly czas o mnie
Jeszcze w poniedzialek mialam pelna chate gosci, libacja itp. Moj mezus (wreszcie pelna geba) chpdzul nabombiony od poprawin do wtorku haha ale chyba sie az takkkk mocno cieszyl
2 dni sprzatalismy karczme
Bede pozniej buziaki dla wszystkich i wiruskiLittle Frog, Z., Maniuś, przedszkolanka:), dżona, Laura, Fidelissa, Macierzanka:), Delia, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Misty
. Czekalysmy na ciebie
. Wesele sie udalo skoro odzywasz die w srode
. Tak sie ciesze
. Rosnijcie zdrowo, a tesciowa sie nie przejmuj, kest taki dowcip
"Ile tesciowa powinna miec zebow ????
Dwa...
Jeden zeby ja bolal, a drugi zeby otwierac zieciowi piwo"
HeheheheheheheheMisty87, Z., Laura, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Moja, jak bedzie nadal taka, to niedlugo nie bedzie miala ani jednego zeba
Powiem Wam, ze nagromadzilo sie tego zbyt wiele i moja mama nie wytrzymala...wygarnela jej wszystko, ja tak samo. Obie plakalysmy, a ona nic... zero lezki! Aaaa w ogole to akcja byla mega... zaczelo sie od tego,ze kazala otwierac koperty z wesela przy niej...!!!Little Frog, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek!!
Nie wiedziałam, że jak tu wpadnę, to zobaczę tyle dawno nie widzianych osób!
Aniu, cieszymy się bardzo, że wszystko ok!A przyznam, że martwiłyśmy się o Ciebie.
Kasiu, u Ciebie też była przerwa, ale mam nadzieję, że już zostaniesz z nami
Macierzanko, jak przeczytałam zanurzona, to myślałam, że piszesz do nas z wannyKiedyś na którymś z wątków czytałam, że dziewczyna pisałą, że wzięła lapka do kibelka, bo prawie czekały na wynik testu innej, więc już chyba nic mnie nie zdziwi
Misty, czyli wróciłaś już do normalnego życiaA mąż to się na bank cieszył, poza tym pił za Was dwóch, więc nie ma się co dziwić
Zdjęcia pewnie będą niezwykłe
Z, co tam u Ciebie?
Ja to myślę, że teraz jest znacznie cieplej i w miarę możliwości korzystamy z pogodyPrzynajmniej tak to sobie tłumaczę
Miłego dnia!
Misty, a co ona ma do kopert?O matko, kiepsko. Czyli tio nie z powodu choroby była taka nieprzyjemna
Ojjjj....współczuję. Moja teściowa też się wtrąca często, ale mąż ją sprowadza na ziemię. A przy ślubie też się chciała trochę porządzić i w jednej kwestii ustąpiliśmy, bo już nam ręce opadały i żadne argumenty do niej nie docierały, ale i tak wyszło na nasze (uparła się, żeby zaprosić teściów mojego męża brata i nie wiem z jakiej racji, ale na szczęście nie przyszli). Ale masz rację. Nie daj sobie, bo Ci zaraz na głowę wejdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 07:15
Z., dżona, sara_nar, Macierzanka:), Misty87, Fidelissa, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki, u nas piękna pogoda dzisiaj.. Kawa wypita
Misty masakra ta twoja teściowa, co ją k...a obchodzą wasze koperty?? Też bym nie wytrzymała jakby moja z takim żądaniem wyskoczyła.. Co za babsztyl.. Nieźle się wam zaczyna, jak od razu po ślubie się wtrąca.. Ale chyba z nią nie będziecie mieszkać?
Miłego dnia życzę wszystkim.Z., Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Delia gratulacje
Aniu cieszę się, ze wróciłas i wszystko wporzadku u was
Misty to wesele było, że hejdobrze, że miałaś siłę i wszystko poszło gładko
teściową się nie przejmuj, prawie wszystkie teściowe są takie, moja jest nie lepsza, ostatnio miała pretensje, ze chodze do gin prywatnie i płące po 170 zł i czemu na nfz nie chodze.. mąz jej pwoiedział, nie dajesz na to to sie nie wtracaj..
U mnie dzisiaj pogoda boska, wczoraj z reszta też, jak trochę dojdę do siebie to zmykam za jakimiś sandałkami i spodniami na gumce, bo w moich starych spodniach uciska mnie guzik jak siedze. Po południu idziemy z mezem do kina na godzille ... nie przepadam za takimi filmami, ale mu obiecałamolka30, Z., Macierzanka:), Delia, Misty87, Fidelissa, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
hej Wam!
Misty, Kochana, nareszcie wróciłaś... Czekamy na pełną relację, jak ochłoniesz. No i wszystkiego co najlepszego na Waszej nowej drodze - będzie dobrze, teściową się nie przejmuj. Wiem, co mówię. Ja swoją ignoruję, jak mi docina...
Ania, cieszymy się, że jednak się odezwałaś... Rośnijcie zdrowo.
Witam pozostałe Dziewczyny.
Ja od 6 nie śpię. Poszłam sobie na spacerek. Teraz siadłam do śniadanka. Na szczęście mdłości mnie omijają (nie wiem czy się cieszyć), a dziś o 13.30 mam USG
Nati, moja ciąża młodsza o ponad tydzień, ale mnie też guziki i zamki w spodniach denerwująWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:23
olka30, Z., Macierzanka:), Delia, Misty87, Fidelissa, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry z kawusia:)Pol godz posiedze z Wami i ide cwiczyc,chociaz nie wiem czy dam rade,bo takie zakwasy mam...no ale jak sie cwiczylo ostatnio w liceum,no to sa efekty:)
Misty,to widze ze wesele sie udalo...tak jak my wesele do 7,porawiny do 6.30:)...Wesela...My mamy w tym roku jeszcze 3:) A tesciowa sie przejmuj,one poprostu juz takie sa!!!taka rasa,ze tak powiem:)
Hej wszystkim w ogole...Pozdrawiam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:39
olka30, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Wiesz Nati, ja tam chodzę w getrach, leginsach. Pierdzielę, że jestem przy tuszy. Ma mi być wygodnie. Zastanawiam się co dziś założę do lekarza. Tylko w takich przypadkach mam problemy z dołem ubioru, bo bluzki zawsze miałam szersze
dżona, Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Misty teściową się nie przejmuj one już muszą takie być..hehehe
Melua to zazdroszczę braku mdłości...ja wczoraj cały dzień z łóżka wyjść nie mogłam...dzisiaj troszkę lepiej, ale nadal nie za bardzo dobrze się czuję...a na śniadanie to mogłam sobie jedynie na mleko pozwolić, bo tylko ono nie chce uciekać z żołądka..hehe
a co do spodni, to i u mnie zaczyna się ten problem...większość miałam dopasowanych, a teraz jak mi balonik sterczy to nie bardzo mam jak zapiąć... cały brzuch jest jak napompowany...dżona lubi tę wiadomość