Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura super
Manius trzeba puscic wodze fantazji hehe
Anutka ty nie patrz po becie borobilas ja na poczatku kiedy jesczze komorka sie nie podzielila na dwie ;PAnutka, Laura, Maniuś, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrywieczór
Gratuluję rozbicia 800 strony. Ja dziś z siostrą w trasie byłam w sumie nie dużo bo raptem 100km zrobiłam, ale zajechałyśmy przy okazji do cioci dostałyśmy po 20jajek bez cholesterolu takich od swoich kurekDla M. ciocia dała kartacze na obiad. Obiecała jeszcze po słoiku miodu z dzisiejszego kręcenia, ale jeszcze nierozlany do słoików więc mamy się zgłosić w przyszłym tygodniu.
Anutka ja bym tak się nie zapierała, bo mama Twoja jak sama pisałaś ma dar przewidywania i co do ciąży nie myliła się, więc coś na rzeczy z bliźniakami też jest.
Zmykam do M. dawno niewięc muszę nim się zająć, bo się upomina. A jutro dzień w pracy więc spokojnie nadrobię
Dobrej nocki kochane.
Z., Macierzanka:), Little Frog, dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
wróciłam po dłuższej przerwie.
Wczoraj z ciekawości weszłam na forum i troszkę Was podczytywałam. Myślałam, że przy skasowanym koncie jest to niemożliwe, a jednak
Przepraszam, że się nie pożegnałam, ale wiedziałam, że ciężko będzie się rozstać z Wami. Mam nadzieję, że zrozumiecie. Poza tym strasznie mnie stresowały niektóre posty i miałam ciężkie dni. Na dzień dzisiejszy wszystko jest u mnie w porządku. Dzidzia rośnie, obecnie mam problemy z tarczycą i biorę leki. Przytyłam nawet 3kg
Gratuluję nowym mamusiom;* spokojnej ciąży Kochane!
A za wszystkie staraczki nadal trzymam kciuki i pamiętam o WasZ., Kaśka28, przedszkolanka:), Laura, Laura, Macierzanka:), santoocha, Maniuś, Ania_84, Misty87, Little Frog, olka30, dżona, Złota, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Hej Kochane
wróciłam po dłuższej przerwie.
Wczoraj z ciekawości weszłam na forum i troszkę Was podczytywałam. Myślałam, że przy skasowanym koncie jest to niemożliwe, a jednak
Przepraszam, że się nie pożegnałam, ale wiedziałam, że ciężko będzie się rozstać z Wami. Mam nadzieję, że zrozumiecie. Poza tym strasznie mnie stresowały niektóre posty i miałam ciężkie dni. Na dzień dzisiejszy wszystko jest u mnie w porządku. Dzidzia rośnie, obecnie mam problemy z tarczycą i biorę leki. Przytyłam nawet 3kg
Gratuluję nowym mamusiom;* spokojnej ciąży Kochane!
A za wszystkie staraczki nadal trzymam kciuki i pamiętam o WasZ., Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hej kochana no jak fajnie ze wrocilas i nie rob nam tego wiecej:D bardzo sie ciesze ze wszytko ok u ciebie a mysmy juz tu czarne scenariusze pisaly
I ciebie kochana też miło widzieć!Kaśka28, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017