Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno może... zobaczymy co w piatek gin powie, może każe
w piatek i w niedziele poprawić
akurat w rocznice
czytaliśmy z M że po CLO moga być bliźniakiaż miałam motylki w brzuchu
maż się cieszy i mówi że chciałaby parke albo 2 dziewczyny
hmmm moge sobie tylko pomarzyćza 2 tyg lecimy do Egiptu i w sam środek wakacji @ dostane ;/ a w dupe !! ;/
-
Aniu, tylko nie drąż tematu. Ja to zawsze wystrzelę mężowi z tekstem, że mógłby mi jakiegoś kwiatka bez okazji kupić i tak już się dwa razy zdarzyło, że właśnie nosił się z tym zamiarem, ale po moim tekście rezygnował, bo uznał, że to nie będzie już żadna niespodzianka
Ja rocznicę mam dopiero w sierpniu, w lipcu moje 25, a w czerwcu 30 męża. Jest co świętować!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:cześć kochane
tak czytam o rocznicach i też chcę się pochwalić że 8.06 mamy pierwszą rocznicę ślubui 7.06 planujemy grilla dla rodziny zrobić i tort mi się marzy
a w niedzielę sami napewno coś porobimy
a ja wiem że Ty masz 7 rodznicekupujesz swojemu jakiś prezent?
mój w sobote idzie na 12 do pracy i 0 20 wróci ;/ wiec z grilla nici a niedziele chcemy sami świętować -
my 8. 06 mamy
a nie kupujemy nic, poprostu w niedzielę pojedziemy (właśnie gadaliśmy) na jakąś wycieczkę i pyszne deserki/ pucharki lodowew sumie wszystko mamy a wolimy wydać na jakąś wspólną rozrywkę niż na pierdoły
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Aniu, tylko nie drąż tematu. Ja to zawsze wystrzelę mężowi z tekstem, że mógłby mi jakiegoś kwiatka bez okazji kupić i tak już się dwa razy zdarzyło, że właśnie nosił się z tym zamiarem, ale po moim tekście rezygnował, bo uznał, że to nie będzie już żadna niespodzianka
Ja rocznicę mam dopiero w sierpniu, w lipcu moje 25, a w czerwcu 30 męża. Jest co świętować!
bo juz raz tez tak wypalilam.. powiedzial ze nie moze po mnie przyjechac po prac..a ja sie wscieklam.. bozaczelam sie dopytywac a dlaczego ?? a on ze nie wazne.. pozniej wyslalam mu eska ze mogl sie grzeczniej zachowac bo akurat przy jego siostrze to bylo i wyszlo jakby mial mnie gdzies..na co on odp ze ja zawsze musze wszytslo wiedziec a chial pojechac do galerii i cos mi kupic .. tak mi sie glupio zrobilo ze szok ;/ -
m tez nic szczegolnego sobie nie kupujemy
wolimy isc do kina, zrelaksowac sie ..dlatego nawet nie robilismy "rodzinnej I rocznicy" bo stwierdzilismyze jest to nasz dzien
wylaczylismy komorki i bylismy sami
Little Frog, Delia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:my 8. 06 mamy
a nie kupujemy nic, poprostu w niedzielę pojedziemy (właśnie gadaliśmy) na jakąś wycieczkę i pyszne deserki/ pucharki lodowew sumie wszystko mamy a wolimy wydać na jakąś wspólną rozrywkę niż na pierdoły
no tak tak pomyliłam o 1 dzien ale pamietam ze tydzien po nas
Fidelissa wrote:My
31 sierpnia mamy 2 rocznice ślubu. W zeszłym roku był wyjazd na weekend i kolacja w restauracji i wspólne oglądanie albumu i....
W tym roku bede pewnie sie turlac
też bym cjciała wiedzieć że w 2 rocznice bedziemy w trzech albo że bede się kulać
aa nie bedzie to głupio jak on z czymś wypali i kupi mi cos a ja wtedy nie bede nic miała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:35
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, potrzebuję pomocy, Dopiero uczę się obsługi owufriend i przez pomyłkę zaznaczyłam krwawienie zamiast plamienie i automatycznie rozpoczął mi się nowy cykl od dziś. jak to cofnąć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:16
Ania_84 lubi tę wiadomość
Mój Wielki Cud!!!
Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc
-
wejdz w poprzedni cykl i zmien krwawienie na plemienie
albo na tym co teraz masz zmien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny