Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
dzisiaj jest Was to więcej więc ponawiam pytanie
czy na 1 rocznice slubu robi się prezenty? czy tylko mąż kupuje coś żonie?
czy wcale?
jeśli żona mężowi też to co Wy kupiłyście swoim mężom?
jutro mam monitoring, nie moge się doczekać
zawsze mam owu więc mam nadzieje że po CLO nie zanikła?
taaaaka jestem ciekawa !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ładnie ;/ pytałam męża 1000 razy czy robimy sobie prezenty to on powiedział że nie! dzisiaj go pytam znów a on że nie
to mówie że ok, ale jak mi wywinie numer że coś kupi to nie wezme tego od niego
a on na to "no to tak"
czyli ma coś dla mnie a ja dla niego nie ;/ a to już w niedziele ;/
może to tak być że on mi coś kupi a ja mu nie?bedzie mi głupio
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:Dzień dobry
czy wcale?
taaaaka jestem ciekawa !!tak się umówiliśmy. Wybraliśmy się do kina i na romantyczną kolację
taki wspólny prezent
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
AnusiaM wrote:no ładnie ;/ pytałam męża 1000 razy czy robimy sobie prezenty to on powiedział że nie! dzisiaj go pytam znów a on że nie
to mówie że ok, ale jak mi wywinie numer że coś kupi to nie wezme tego od niego
a on na to "no to tak"
czyli ma coś dla mnie a ja dla niego nie ;/ a to już w niedziele ;/
może to tak być że on mi coś kupi a ja mu nie?bedzie mi głupio
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:my tez sie umówilismy a on mi dzisiaj powiedział że mi coś kupił
ja zrobiłam mezowi na rocznie prezent sama...napisalam ok 300 powodów dla których go KOCHAM:) i dorzucialm do tego tyle samo cukierków:)Misty87, Little Frog, Z., dżona, AnusiaM lubią tę wiadomość
-
Alka sliczna sukienka,uwielbiam miete!
brzuszek tez piekny, rosnie i prawidlowo
Ja tez sie zle czulam na swoim weselu w sukni na drugi dzien, bo mialam wrazenie ze wygladam jak kopa siana
Butki cielesne jak najbardziej
Co do tych prezentow na rocznice i tym podobne, to faktycznie kwestia dogadania, lepiej sie wybrac gdzies razem, kino,kolacja itp niz ciagle glowkowac co kupic, bo to nie takie proste. Ilez mozna robic tych prezentow w ciagu roku. A jesli juz jedna strona cos kupi to nie trzeba miec wyrzutow sumienia "bo ja nic nie dalam" tylko cieszyc sie tym
A propo wieku - ja mam 27Z. lubi tę wiadomość
-
Co do prezentow rok temu od M.dostalam na rocznice bukiet roz. W tym roku nic..... zawiodlam sie. Ale nie pierwszy raz wiec luz.
Alka do sukienki ja bym zalozyla czerwone szpilki, ale bezowe/ kremowe tez beda super. Jak dla mnie to sukienka zbyt ciena.... tak mi wyglada, co nie zmienia faktu ze ladna i piekny brzuszek.
Jeszcze godzinka i do domku. Fatalnie sie czuje glowa mi peka. Z nudow ogladnelam zdjecia weselne. Oj gdybym mogla powtorzyc ten dzien. Hehe chociaz moze kiedys.powtorka w 25 rocznice
brzmi niezle.
Z., dżona lubią tę wiadomość
-
oto moje szczęscie, które ma niecałe 3 cm, wszystko ok, tylko dostalam antybiotyk ze wzgledu na kiepski mocz
http://zapodaj.net/fe0eb06a8dda8.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 18:11
sara_nar, Ania_84, Misty87, Natka098, Little Frog, Macierzanka:), Magdas, Z., zizia_a, dżona, Lena87, Anaaa:), przedszkolanka:), AnusiaM, Delia lubią tę wiadomość
-
czy wcale?
taaaaka jestem ciekawa !!
Anusia, my ustaliliśmy, że na żadne rocznice, ani związku, ani małżeńskie nie robimy sobie prezentu, tylko albo idziemy na kolację, albo gdzieś jedziemy na weekend. Jego tylko obowiązują kwiaty, a co!
AnusiaM lubi tę wiadomość
-
czy wcale?
taaaaka jestem ciekawa !!
Anusia, my ustaliliśmy, że na żadne rocznice, ani związku, ani małżeńskie nie robimy sobie prezentu, tylko albo idziemy na kolację, albo gdzieś jedziemy na weekend. Jego tylko obowiązują kwiaty, a co!
AnusiaM lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:oto moje szczęscie, które ma niecałe 3 cm, wszystko ok, tylko dostalam antybiotyk ze wzgledu na kiepski mocz
http://zapodaj.net/fe0eb06a8dda8.jpg.htmlNati89 lubi tę wiadomość