Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ala bardzo ładnie w tej ukieneczce wygladasz
ja 30 skoncze 14 czerwca wiec niedlugo przywitam sie z 3 z przoduDelia, Fidelissa, dżona, Lena87 lubią tę wiadomość
-
A jakbym kupila jakis plaskie sandalki?Wtedy by wygodnie bylo bo tak to plecy mnie bola albo jakies jasne na koturnie,ale nie wiem czy dostane cos bo w ccc i daichmanie bylam i nic nie maTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:A jakbym kupila jakis plaskie sandalki?Wtedy by wygodnie bylo bo tak to plecy mnie bola albo jakies jasne na koturnie,ale nie wiem czy dostane cos bo w ccc i daichmanie bylam i nic nie ma
stawiaj na wygodę nie ma co się męczyć
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
alka89 wrote:ja sie przejmuje bo tam sami bogacze beda,wystrojeni itd...,ale co tam jestem mama to nic innego mnie nie obchodzi
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:a ja mam 35:))
Alka tez glosuje za cielistymi lub złotymi.
leje, wieje, duszno, buro.
siedzę w pracy nuudze sie
cisz w eterze
brak energii
pomocy.............tylko u mnie ciąży brak
Fidelissa lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:wiesz ja jestem zdania, że czasem ten skromniejszy ma lepszy gust i ładniej wygląda jak ten bogacz.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.