Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszę mi tu nie pisać, bo ja ostatnio taka nakręcona przez Was, mówię do męża: czuję, że mi ręce smarem śmierdzą. Na co on powiedział: nic dziwnego jak dotykałaś moich ogrodniczek.
A już myślałam, że może po czytaniu tego, że Wy pisałyście o różnych zapachach, to i mi się udzieliłoMagdas, Z., Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
wracając do mężów:
Little Frog wrote:Odkąd mój sobie kupił ten sterowany samolocik, to już nic mnie nie dziwi ;] Tyle, że Twój ma jeszcze jakieś wytłumaczenie, bo macie dziecko i to domyślam się co Waszej pociechy klocki, a mój to dosłownie sobie kupił ;]
kochana Zabko...
mój to SOBIE kupil samochod, juz drugi...sklada go po kolei wedlug instrukcji...
jest tak pochloniety przy tym,ze ja weszlam i cos do niego mowilam to nawet nie slyszal...
nasza malutka dostala od nas Duplo....ale razem się z nią tym bawimy
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Delia wrote:Ania84 podaj przepis na placuszki...
brzmi smacznieFidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
Ja w sobote na wesele lece,tanczyc nie bede zbytnio,ale nie moge sie doczekac jedzenia...mniam...
Zrobiłam pazurki,wlosy,kupilam sukienke,ale w zadnych butach sie nie czuje dobrze do niej...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
XxMoniaXx wrote:Alka napewno dobierzesz odpowiednie buty
a jak tam relacje z mezem i tesciowa ?
mam nadzieje, ze lepiej
Stara nie przychodzi,a z nim ok,w miare,ale to chyba moja wina te klotnie...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.