Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejjj Bursztynku :*
taaaa gdzie te baby??? My jedziemy na USG we wtorek i moze chociaz jeden sisiak zmieni sie w muszelke
Ale i tak kocham moje dwa brzdace co mi dzis daja znac o sobie, buszuja ladnie
Kasia nasza psychicznie odpoczywa
Ale ja wiem,ze wszytkie wroca, bo dlugo bez Was sie nie da wytrzymacWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:12
Little Frog, Fidelissa, Anaaa:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Misty ale teraz masz domek w sobie domek dla dwóch górali. Mnie na przykład mega wypryszczyło na twarzy, plecach i dekolcie.
Magda, nad imieniem nic a nic nie myśleliśmynawet nie wiem czy chcę znać płeć dziecka, kusi mnie żeby nie wiedzieć
A tu domek mojego malucha:
Little Frog, Magdas, Natka098, Misty87, Z., przedszkolanka:), Fidelissa, sara_nar, santoocha, dżona, Lena87, Anaaa:), Kaśka28, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Bursztynka Ty chudzinko
brzusio slodki :*
Nati trzymamy kciuki! Wszystko bedzie ok
Magdas ja bym dala pospac, wole wyspanego i usmiechnietego meza niz skrzetnego i marudnego niewyspanegoBursztynka, Magdas lubią tę wiadomość
-
Też bym dała pospać
Ja jak mój śpi to na paluszkach chodzę. A on jak rano wstaje do pracy to obowiązkowo mnie wybudza zadając 2 miliony pytań...
Misty, a Ty na każdej fotce wyglądasz genialnieA na tej sprzed 2 lat to już tak całkiem zadziornie, a teraz troszkę łagodniej
Ale zarówno teraz jak i wcześniej - pięknie ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:44
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Z przesądów to ja słyszałam że jak sie chłopów dużo rodzi to że wojna idzie.
Guuupota
Ide na popoludniowa kawkę
Męczą mnie zapachy. Czułam dziś rybę. A sąsiadka z dołu na bank kalafiora gotuje! HahNatka098, Magdas lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
a mój małz przed chwilka mi przyniosl ze sklepu lody bo sobie zazyczylam...
a teraz siedzi w pokoju i....buduje samochód z klocków LEGO)
oni zawsze będą małymi chłopcami ....
ps.zreszta ja jestem również wielbicielka legoZ., Magdas, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Delia wrote:a mój małz przed chwilka mi przyniosl ze sklepu lody bo sobie zazyczylam...
a teraz siedzi w pokoju i....buduje samochód z klocków LEGO)
oni zawsze będą małymi chłopcami ....
ps.zreszta ja jestem również wielbicielka legoZ., sara_nar lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Z przesądów to ja słyszałam że jak sie chłopów dużo rodzi to że wojna idzie.
Guuupota
Ide na popoludniowa kawkę
Męczą mnie zapachy. Czułam dziś rybę. A sąsiadka z dołu na bank kalafiora gotuje! Hah
Ja czułam rybę pzrze dwa dni!!!póki co odpłynęła
Z. lubi tę wiadomość