Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
wszyscy się z niej śmieją ale co poradzić
jej mąż to mówi,że nie wytrzyma tego i dobrze,że już nie długo rodzi to może wróci do normalnośći
gorzej jak się jej nasili
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Jestem jestem
zagladam kazdego dnia moje staraczki i zafasolkowane
A propo "Niebo istnieje ..." tez sciagnelam z Chomika i czytam
Pozniej zabieram sie za ksiazki prezenty z wesela
Odnosnie przesadow, to ja tam nie wierze, zabobony sa sprzeczne z wiaratak samo jak to, ze kobieta w ciazy nie moze byc chrzestna ! Bzdura
Kiedys jeszcze w DE ogladalam powtorki Rodziny Zastepczej i kiedy Majka byla w ciazy, jej ciotka nawijala wlasnie o tym, o czym Magdas pisze, ze lancuszkow ani paskow nosic nie wolno, bo sie dziecko pepowina owinie, ze przez judasza patrzec nie wolno itp itd hhaha
Co do wlosow, ja robilam odrost rozjasniaczem w drugim trym. Ale ponoc chodzi o to,zeby nie wdychac dziadostwa, jak sie siedzi kilka godz w salonie. Do mnie przyjezdza kolezanka do domku wiec jest inaczej. Co do scinania wlosow...BEZ PRZESADY
Ja zamierzam wlasnie na dniach sobie mocno przyciac, bo mnie juz mecza. Czekalam do slubu (jak kiedys do Komunii)
Mezus mnie na caly dzien opuscil, robi w rodzinnym domu klatke dla naszego krolisia, taka duza drewniana co by mogl sobie na zewnatrz w ogrodzie siedziec
Wieczorem jego babcia bedzie miala bicie byczka, wiec tez wroci do mnie poznoa jutro bedziemy miec duuuuzo pysznego mieska
Przesylam Wam kilka fot z poprawin
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/22ec646d7e98.jpg
Z bratowa (9mc) i kuzynka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01521071267e.jpg
Taka koszule wyhaftowana mial maz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca3a60f5e9e8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:49
Lena87, Little Frog, Magdas, Natka098, Z., przedszkolanka:), Macierzanka:), dżona, Anaaa:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hehe, no tak, niektóre przesądy to kompletna abstrakcja... Tak patrząc z boku, to można powiedzieć, że ktoś ma nierówno pod sufitem. Ja na studiach miałam jakiś taki przedmiot (zabijcie mnie, ale nie pamiętam nazwy - coś z kulturą i tradycją). Babka opowiadała, że często przesądy mają swoje uzasadnienie w medycynie, tylko wtedy jeszcze o tym nie było nic wiadomo. Np żeby nie brać dziecka po urodzeniu na spacery, bo go zmora udusi (jakoś tak) i faktycznie przez jakiś czas po urodzeniu powinno się zostać z dzieckiem w domu. A co do tych, których kompletnie nie da się uzasadnić, to też mówiła, że ludzi, którzy bardzo się przejmują, to na wszelki wypadek kierują się również przesądami. A w tym przypadku to jest jak najbardziej uzasadnione. W końcu to dziecko
Ja tam w żadne przesądy i magię nie wierzę, ale jakbym się martwiła np o życie kogoś bliskiego, to kto wie....może nawet na wszelki wypadek bym unikała sytuacji, o których mówią przesądy
Trochę to skomplikowanie napisałam, ale mam nadzieję, że mnie zrozumiecieZ. lubi tę wiadomość
-
Dziekuje
Tylko nogi popuchniete jak banieale juz doszly do ladu...wreszcie moge zalozyc wszystkie buty.
Rekawki, w ostatniej chwili wpadlysmy wspolnie z moja krawcowa na taki pomysl. Mialy byc zwykle proste 3/4, a ze w poczatkowej wersji kiecka miala byc bombka to takie rekawki jak teraz pasowalyby idealnie. -
Misty87 wrote:Hahahaha to jest jeszcze taki drugi na swiecie podobny do mnie paszczur?
Sorki nie moglam[/QUOTE
jaki paszczurładna dziewczyna z Ciebie
ale naprawdę jest bardzo podobna nawet taki sam kolor włosów i podobna długość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Taaa piekna
jak kwiat rozy po burzy hahaa
Wiecie co, ja to lepiej wygladam rano jak wstane z lozka z wlosami na wszystkie strony i bez makijazu, niz taka wymalowana wylizana haha
Kiedys mi byly powiedzial,ze z rana slicznie wygladam,ze rzadko to sie u dziewczyn zdarza
Kiedys to ja bylam 10kg chudsza...Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Macierzanka nie wiem, może odpoczywa od forum, chociaż znając życie jest zabiegana
A Kasia o ile się nie mylę, to też musi sobie troszkę odpocząć i poukładać wszystko
A Misty, Ty to masz poczucie humoruNie dość, że mąż przystojny, to Ty śliczna
Wyglądacie jak Barbie i Ken
A Ty takie herezje tu wypisujesz
Misty87, Lena87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
witam po długiej przerwie, mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie
przepraszam za zaniedbanie, ale czytałam was codziennie do poduchy, bo uzależnienie trwa. Teraz siedzę już na L4 w domku u rodziców i jest faaaaajnie
U mnie remont trwa na całego, w sumie już miesiąc zaraz minie a jak na razie była demolka i jako pierwsza powstaje łazienka ale jeszcze jest w proszku. U malucha mojego jak na razie w porządku, jestem po usg genetycznym i wszystko miał na miejscu
Teraz ma chyba jakieś 6 cm.
Czuję że będzie chłopak. Ja się pytam gdzie są dziewczynki dla tych poczętych chłopaków?
PS. Złota, tydzień cierpliwościwydaje mi się że owulkę miałaś wcześniej...
Magdas ale Cię zblokowałoniefajnie.
Little Frog, Misty87, Delia, Z., sara_nar, santoocha, dżona, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Taaa piekna
jak kwiat rozy po burzy hahaa
Wiecie co, ja to lepiej wygladam rano jak wstane z lozka z wlosami na wszystkie strony i bez makijazu, niz taka wymalowana wylizana haha
Kiedys mi byly powiedzial,ze z rana slicznie wygladam,ze rzadko to sie u dziewczyn zdarza
Kiedys to ja bylam 10kg chudsza...Ale wiesz, mój mąż też mi tak często mówi....tzn to, że rano wyglądam ładnie. Ale to chyba dlatego, że zaraz po przebudzeniu jestem taka rozespana i tulę się mocno do niego i wtedy ogólnie mówi, że wyglądam tak łagodnie i miło
No ja nie wiem, czy przez dzień wyglądam jak jakaś zołza
Misty87, Delia, Z. lubią tę wiadomość
-
Zaba padlam i wstac nie moge
Ty dopiero masz poczucie humoru
Kiedys to moze i wygladalam lepiej...dla przykladu 2 lata temu...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06411e82208f.jpgLittle Frog, Złota, Z., dżona, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
O Bursztynka
dobrze,że u dzidziolka wszystko ok
heh jakiś wysyp chłopaków
a może przeczucie Cię myli?
A jakąś koncepcję na imiona macie ?
No nie fajnie u mnie z ta @Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:07
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.