Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:co slychac ?
Nic nowego i ciekawego się nie dzieje
Nadal oczekuję @, deszcz cały czas pada ..
Byłam dziś na rozmowie w sprawie pracy, w ciągu 2 tygodni mają dać znać nie jest to szczyt marzeń no ale praca stała i ważne aby później macierzyńskie było jeśli się udasara_nar, Z., santoocha, Little Frog, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:heheh Melula to fajnie
urzadzasz pokoik dla malej / go?
-
Melula wrote:Nie, Kochana. Kończę przedpokój. Dla malucha jest więcej roboty. Mieszkamy tutaj od 1,5 roku i czekaliśmy na zrobienie pokoju aż dzidzia będzie na horyzoncie, więc koszty mamy większe. Musimy położyć tam najpierw panele, wyszpachlować ściany, a dopiero pomalować. Myślę, że do września damy radę.
może będzie chciał przyjść jak już będzie gotowe. A malował będzie mężny już. Póki co to maluch śpi u mnie w łóżku i nie mogę tam nic zrobić.
-
Złota wrote:Co to w ogóle ta maca? na co to?
Maca sproszkowany korzen rosliny z Peru.. w proszku smak ochydaaaaaaa, ale z mlekiem da sie wypic. Duzo pozytywnych opinii na necie jest.sara_nar lubi tę wiadomość
-
Wiecie co jak dzisiaj powiedzialam kolezance, ze pod koneic czerwca ide do fryzjera obciac sie na boba (mam takie do ramion i strasznie mnie irytuje suszenie i prostowanie jeszcze teraz) to zrobila oczy na mnie i mi mowi "Ty nie wierzysz w przesady???" Nomyslalam, ze tam padne czy sciecie wlosow to cos zlego ? Bo sie pogubilam ... Zafarbowac tez sie musze bo mam spory odrost ale zfarbuej sie na zblizony kolor naturalny jaki mam ...
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Hej kochan bylamna rozmowie..porazka ..
Aplikowalam na stanowisko specjalista ds rekrutacji
a ta mi napierdala ze mam rekrutowac tancerki do cocomo..klubu gogo.. mam z nimi chodzic i sprawdzac.. i co najlepsze odbyc tygodniowe szkoenie w KRK .. teoretyczne i praktyczne.. wyplata okolo4tys co tydzien po 1tys .. w dupach im sie poprzerwacalo.szczegolnie po te ostatniej akcji ze tancerki z klubu cocomo naciagaja chlopow i ci kupuja szzampany po 99 zl i nagle maja zaplacic 10 tys ;/ -
Ania_84 wrote:Hej kochan bylamna rozmowie..porazka ..
Aplikowalam na stanowisko specjalista ds rekrutacji
a ta mi napierdala ze mam rekrutowac tancerki do cocomo..klubu gogo.. mam z nimi chodzic i sprawdzac.. i co najlepsze odbyc tygodniowe szkoenie w KRK .. teoretyczne i praktyczne.. wyplata okolo4tys co tydzien po 1tys .. w dupach im sie poprzerwacalo.szczegolnie po te ostatniej akcji ze tancerki z klubu cocomo naciagaja chlopow i ci kupuja szzampany po 99 zl i nagle maja zaplacic 10 tys ;/
juz Cie chcialam opierdzielic, ze na innych watkach jestes a do nas jeszcze nie zawitalas
o Boze ale Ci dali propozycje.. masakra.