Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja np slyszalam, ze jak farbuje sie wlosy w ciazy to dziecko urodzi sie rude, po pierwsze dzieci z takim kolorem normalnie sie rodza wiec dla mnie to zadna jakas nadzwyczajna sprawa, ale ludzie czasami wymyslalaja i nie maja pojecia co wygaduja jaki wplyw moze miec farba do wlosow na kolor wlosow dziecka jak kazdy wie ze to juz w chwili poczecia jest przesadzone ehhh .. porazka
-
O matko z tymi przesądami to masakra
moja szwagierka nie patrzy przez judasza,żeby dziecko zeza nie miało
nie nosi łańcuszków,żeby pępowiną się nie owineło. i dużo dużo innych owładnęły ją przesądy
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:O matko z tymi przesądami to masakra
moja szwagierka nie patrzy przez judasza,żeby dziecko zeza nie miało
nie nosi łańcuszków,żeby pępowiną się nie owineło. i dużo dużo innych owładnęły ją przesądy
-
Monia ja zauważyłam:D to Twoja łapka ?
Co do szwagierki to tak zanim coś zrobi to myśliwiem,że jeszcze pod sznurkami nie przechodzi i włosów nie maluje chociaż sama jest rudawa i jej mąż też więc dziecko pewnie też będzie
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Monia ja zauważyłam:D to Twoja łapka ?
Co do szwagierki to tak zanim coś zrobi to myśliwiem,że jeszcze pod sznurkami nie przechodzi i włosów nie maluje chociaż sama jest rudawa i jej mąż też więc dziecko pewnie też będzie
Magdas wrote:Monia ja zauważyłam:D to Twoja łapka ?
polozona na biodrze, ale nie za bardzo widac to
ach te przesadyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:30
Magdas lubi tę wiadomość
-
a najlepsze jest jak się czegoś przestraszy to ręce wyciąga do przodu,żeby dziecko znamienia nie miało komicznie to wygląda jak staje z takimi wyprostowanymi rękami
mam nadzieję,że po ciąży jej przejdzie bo to taka spoko wyluzowana dziewczyna przed ciążą była:D
Magdas wrote:a najlepsze jest jak się czegoś przestraszy to ręce wyciąga do przodu,żeby dziecko znamienia nie miało komicznie to wygląda jak staje z takimi wyprostowanymi rękami
mam nadzieję,że po ciąży jej przejdzie bo to taka spoko wyluzowana dziewczyna przed ciążą była:D
-
Magdas wrote:a najlepsze jest jak się czegoś przestraszy to ręce wyciąga do przodu,żeby dziecko znamienia nie miało komicznie to wygląda jak staje z takimi wyprostowanymi rękami
niech sie cieszy ciaza, a nie wyprawia jakies ekscesy