Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:wybacz, przegapiłam w tym gąszczu wiadomości, ale już się poprawiłam
Prezesoowa lubi tę wiadomość
listopad 2023- poronienie zatrzymane 💔
Pai 1 homo
mthfr 677 homo
luty 2024 wznowienie starań -
Gregorka wrote:A jeśli chodzi o fertistim to mogę pić cały czas 🤩🧡 natomiast mój małż pił jak za karę, ale jak dałam mu na spróbowanie moich ziółek zmienił zdanie😂, chociaż dziurawca mógłby pić codziennie 🤭☺️
Jak przy pierwszych staraniach kazałam mojemu pić fertistim to też jak za karę i że nie dobry 😅 oszukiwał skubany nawet 😂 nie wiem co z tymi chłopami 😂
Prezesowa, wiem, że suple to indywidualna sprawa, ale mogę zapytać co będziecie teraz przyjmować? 😊Gregorka lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Prezesoowa wrote:Do mnie już przyszły moje paczuszki z suplami, udało się idealnie na 1dc siedzimy z mężem i zaczęłam robić notatki, jakie suple z czym połączyć, jaki odstęp zachować, co najlepiej o jakiej porze - układanka lepsza niż sudoku i 1000 puzzli razem wziętych. Mąż tak patrzy na mnie i pyta: czy ja już muszę się o Ciebie martwić? Nie za dużo tego masz? Za dużo o tym czytasz. Może się jeszcze przebranżowisz? musiałam mu po kolei tłumaczyć, co jest po co i na co, na co może pomóc itp. Przyjął do wiadomości
Przychodzi pora zażycia suplementów i daję mu omegę - no jest dość spora - patrzy na mnie z przerażeniem i pyta: a to się aplikuje doodbytniczo, że takie wielkie? 😂 😂 😂Prezesoowa, ultramaryna_, Olo323, Pati2804 lubią tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
Olo323 wrote:Jak przy pierwszych staraniach kazałam mojemu pić fertistim to też jak za karę i że nie dobry 😅 oszukiwał skubany nawet 😂 nie wiem co z tymi chłopami 😂
Prezesowa, wiem, że suple to indywidualna sprawa, ale mogę zapytać co będziecie teraz przyjmować? 😊
Mąż bierze fertisim, magnez, wit. D, cynk i dorzuciłam mu teraz omegę
A ja mam długą listę: fertisim, magnez, selen, jod, cynk, omega, ubichinol, wit. C, D, E. No i jeszcze NAC
No i leki, które mamy na receptę
Aa mąż jeszcze sam bierze żeń-szeń i l-argininęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego, 21:06
Olo323 lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Malinowysorbet wrote:Mój przeważnie reaguje tak: o ku*wa coraz więcej tego 🤣 ale łyka jak pelikan wszystko co mu daje także luz
A to mój niestety nie. On musi sam poczytać, posprawdzać co to, na co i wtedy dopiero podejmuje decyzję czy coś będzie brał czy nie. Chciałabym, żeby brał jeszcze kilka rzeczy, ale no nic na siłę, on zna swój organizm najlepiejMonk@ lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:Hej hej fajnie, że do nas dołączyłaś ) zapisać Cię na jakiś konkretny dzień na testowanie?
Wiesz co.. nie. Wpisz mnie proszę na wolnego strzelca. Ja będę czekać do miesiączki, jak się spóźni do 4 dni to wtedy będę testowała. Ostatnio cykle 25-30 dni więc cierpliwie będę sobie czekać 😌Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Vienna wrote:O dobrze wiedzieć, że mogą to zlecać na nfz. Spróbuję u innego lekarza w takim razie, a jak nie to machnę prywatnie
Vienna lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
Monk@ wrote:A to tak. No powiem Ci, że postanowiłam sobie teraz na luzie, tym bardziej, że kp, to może być różnie, więc nie chciałam się spinać. Nawet bez testów i forum. Ale jednak wpadłam i już poczułam ten deszczyk emocji i atmosferę i przepadałam 😂 ale chociaż tego się będę trzymać, że już nie będę testować przez tydzień i to po kilka testów dziennie 😂 mam dwa na cykl i więcej robić nie będę 🙈
Najważniejsze aby był ten jeden szczęśliwy ❤️🥹Monk@, Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
🩺 3.12.
-
Hej, u mnie prośba o wpisanie na wolnego strzelca, niestety przez moje długie cykle, nie załapie się na testowanie w marcu 😭
Byłam dzisiaj u ginekologa, mam skierowanie na badania krwi które robię jutro, dodatkowo mam chodzić na monitoring cyklu ale z terminami słabo nie wiem czy się uda.
Jutro mam jeszcze wizytę u ginekologa-endokrynologa bo akurat się zwolnił termin, więc pójdę, a co. Więc może dowiem się czegoś innego o moim PCOS -
Gregorka wrote:Hejo dziewczynki 🤗❤️
Dopiero teraz nadrabiam☺️, musiałam szybko brac wolny dzień w pracy, bo zmienili mi termin histero i drożności na wtorek. Przy moich polipach koniecznie muszę mieć ze znieczuleniem ogólnym. Proszę @prezesoowa na wpisanie na wolnego strzelca 🥰 Bardzo dziękujemy Ci kochana za przywództwo w tym pięknym miesiącu❤️💛🩷💜 oby worek ⏸️ wysypał się jak w lutowym wątku,a Ciebie klatwa prowadzącej dorwała na 9miesiecy🤰🥰🩷
P.S. a Tobie Aduś piękniedziękujemy za kierowanie Walentynkowym miesiącem 🥰💜🩷💛
Przesyłam Wam wirtualne kwiatuszki w podziekowaniu🌻💐🌼🌸🌷🪷🪻🌹🥀🌺Gregorka, Monk@, Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
🩺 3.12.
-
Ale kalendarz nam się pięknie zapełnia, wow.
Mam nadzieję, że od jutra zaczynamy z przytupem 😝
Pati, Ty wiesz… 😝ultramaryna_, Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Życzę każdej z nas w tym wątku ujrzenia ⏸️ kresek🤞
Ja proszę o zapisanie na testowanie 23 marca
Jutro idę zrobić badania z pierwszego etapu, nareszcie mi się uda i jeszcze dodatkowo jutro spirometria aż się stresuje co to wyjdzie 😏
ultramaryna_, Pati2804, Prezesoowa, Olo323 lubią tę wiadomość
👩28
👨31
💒2018
🤱🧑🍼2019 Amelia
Starania wrzesień 2023 -
elektro96 wrote:Ale kalendarz nam się pięknie zapełnia, wow.
Mam nadzieję, że od jutra zaczynamy z przytupem 😝
Pati, Ty wiesz… 😝elektro96, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Posokowce śliczne piesy! Moja siostra miała z mężem. 🤩 dzięki za odpowiedź. Mój brał inne tabsy, uderzam jutro do weta po tą simparicę, może tu tkwi problem.
Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Olo323 wrote:Jak przy pierwszych staraniach kazałam mojemu pić fertistim to też jak za karę i że nie dobry 😅 oszukiwał skubany nawet 😂 nie wiem co z tymi chłopami 😂
Prezesowa, wiem, że suple to indywidualna sprawa, ale mogę zapytać co będziecie teraz przyjmować? 😊
A inaczej smakuje niż ten dla kobiet? Próbowałaś? 😄Olo323 lubi tę wiadomość
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
Leśneintro wrote:Czy Wy też tak macie, że jak patrzycie na kalendarz na pierwszej stronie, to trochę nie wierzycie, że pojawia się przy Was dwie kreski?
-
Leśneintro wrote:Czy Wy też tak macie, że jak patrzycie na kalendarz na pierwszej stronie, to trochę nie wierzycie, że pojawia się przy Was dwie kreski?27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Sama żałuję że nie mogę już pić swojego, bo smakuje jak taka zdrowsza FantaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego, 21:41
Gregorka, Olo323 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
nick nieaktualnyJejku, laski, pędzicie jak burza! Dzisiaj sukces, głowa praktycznie nie daje o sobie znać, no i moje życie właśnie się zmieniło - zamontowaliśmy zmywarkę 🤣 poza tym cisnę od nowa dietą z AP po ósemkowej przerwie, choć dalej czekam na dzień, w którym uda mi się zjeść wszystko, bo póki co nie jestem w stanie wcisnąć w siebie wszystkiego, mam wrażenie, że musiałabym jeść bez przerwy 🙈
Gregorka, elektro96, ultramaryna_, Pati2804, Prezesoowa, Olo323 lubią tę wiadomość