Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak popiłam zwykłą wodą i do tej pory mam co jakiś czas bóle żołądka.. nie chcę odpuścić.
Właśnie skończyłam oglądać na netflix Królowa Charlotta i powiem Wam ze plakalam na końcu jak głupia , to chyba przez te hormony 🥺🙈 masakra, nie poznaje się 🤷♀️
Jeśli chodzi o pytania o wizyty i co dalej po dwóch kreskach to u mnie tak jak widać w stopce wizyta za tydzień 19 marca i 9 kwietnia no chyba że uda się 26 marca to przepisze się na ten tydzień później 🙂
Paima lubi tę wiadomość
-
Mnie podbrzusze bolało do 10/12 tydzień w obu ciazach. Do tego miałam plamienia.
Ja jak zajde to wizyte mam w 12 tygodniu dopiero 🤣
Jesli nie musicie leków brac itp polecam isc w 8 tygodniu - zazwyczaj jest już serce i od razu karta ciąży badania lecą.
Gusta Blu, Pati2804 lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Dzień dobry!
CoffeeDream, Pati2804, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Gusta Blu wrote:Mnie też pobolewa w podbrzuszu. Nawet zaczęłam martwić się, czy ten ból powinien się jeszcze utrzymywać?
Co do apetytu-póki co nie czuję wzrostu, ale może to kwestia stresu w pracy. Dziewczyny, powiedzcie mi-jakie są Wasze dalsze plany? Na kiedy umawiacie się do swoich ginów (nie mylić z dżinami 🧞)?
wizyta dopiero na 28.03. niestety takie terminy, a umawiałam się już z 2 tyg temu.(nie widziałam, że będę w ciąży) dzwoniłam ostatnio do ginekologa innego to mówił, że narazie nic mam nie robić i zgłosić się przy becie ponad 1000
ale jego nie biorę pod uwagę bo to jedna wielka pomyłka.
umów się kochana do lekarza, on dalej wszystko pokieruje😚 ewentualnie może beta co jakiś czas, ja teraz zrobię może w sobotę/niedzielę z ciekawości.
słuchajcie dostałam właśnie filmik urywek porodu w UK znajomej. rodziła w wannie po ciemku jedynie przy swiatlach
takich kolorowych. tak krzyczała, że ja już chyba nie chce😂
pamiętam swój pierwszy poród. naturalny bez znieczulenia. wychodząc zarzekałam się, że nigdy więcej dzieci. rodziłam
34h. w międzyczasie podały mi dolargan i miałam bombę życia, odpływ dwie godziny mimo, że protestowałam i nie chciałam. i zdecydowałam się znów na dziecko.. POWODZENIA DLA MNIE 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2024, 07:09
Gusta Blu, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏻27
👧🏻❤️6 -
kopytko wrote:wizyta dopiero na 28.03. niestety takie terminy, a umawiałam się już z 2 tyg temu.(nie widziałam, że będę w ciąży) dzwoniłam ostatnio do ginekologa innego to mówił, że narazie nic mam nie robić i zgłosić się przy becie ponad 1000
ale jego nie biorę pod uwagę bo to jedna wielka pomyłka.
umów się kochana do lekarza, on dalej wszystko pokieruje😚 ewentualnie może beta co jakiś czas, ja teraz zrobię może w sobotę/niedzielę z ciekawości.
słuchajcie dostałam właśnie filmik urywek porodu w UK znajomej. rodziła w wannie po ciemku jedynie przy swiatlach
takich kolorowych. tak krzyczała, że ja już chyba nie chce😂
pamiętam swój pierwszy poród. naturalny bez znieczulenia. wychodząc zarzekałam się, że nigdy więcej dzieci. rodziłam
34h. w międzyczasie podały mi dolargan i miałam bombę życia, odpływ dwie godziny mimo, że protestowałam i nie chciałam. i zdecydowałam się znów na dziecko.. POWODZENIA DLA MNIE 😂
Dasz radę, za kolejnym razem podobno idzie szybciej i łatwiej 😄 może tym razem uda Ci się załapać na znieczulenie 🫣 jeśli oczywiście będziesz chciała
kopytko lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek.. test zmarnowany 😅 siknełam, odłożyłam aby się ubrać a ja się podcieram a tam czerwono... 😮💨 a że dziś dzień 🐵 to i też się pojawiła idealnie w ten dzień ale nie dając o sobie w cale a w cale znać.
Przez to że żadnych objawów przed to bym nawet nie powiedziała że dziś się pojawi...
PCOS, cykle bezowulacyjne, nadwaga, wysokie TSH (4,34), 3 lata na AH
🔹️12.2025 👨👩👧👦🩷 3735g, 52cm
🔹️11.05.2025 - serduszko ❤️
🔹️27.04.2025 - nadal dwie kreski ⏸️
🔹️26.04.2025 - dwie kreski ⏸️
🔹️starania od 02.2024

🔸️ 07.2020 👨👩👦💙 3600g, 50cm
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ starania od 07.2017

-
ellevv wrote:Dzień doberek.. test zmarnowany 😅 siknełam, odłożyłam aby się ubrać a ja się podcieram a tam czerwono... 😮💨 a że dziś dzień 🐵 to i też się pojawiła idealnie w ten dzień ale nie dając o sobie w cale a w cale znać.
Przez to że żadnych objawów przed to bym nawet nie powiedziała że dziś się pojawi...
Ech, wredna 🐒🙁 Przytulam 🫂
ellevv lubi tę wiadomość
-
Przytulam 🫂😘ellevv wrote:Dzień doberek.. test zmarnowany 😅 siknełam, odłożyłam aby się ubrać a ja się podcieram a tam czerwono... 😮💨 a że dziś dzień 🐵 to i też się pojawiła idealnie w ten dzień ale nie dając o sobie w cale a w cale znać.
ellevv lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny ! Miłego dnia 😘 oby dzisiaj słońce wyszło wreszcie 🌞
Ja już po śniadaniu, właśnie pije kawę, ostatnio jestem rannym ptaszkiem 😁
Kciuki za resztę testujących dzisiaj ✊🍀 a wredne małpy niech już odchodzą!
Jak dzisiaj się czujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2024, 08:12
nick nieaktualny, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dzień dobry dziewczyny ! Miłego dnia 😘 oby dzisiaj słońce wyszło wreszcie 🌞
Jak dzisiaj się czujecie?
Ja całkiem ok, ale zaczęło mnie wysypywać, więc możliwe, że dni płodne nadchodzą (ostatnio też tak miałam).
A ty jak się czujesz? Problemy żołądkowe przeszły? -
ellevv wrote:Dzień doberek.. test zmarnowany 😅 siknełam, odłożyłam aby się ubrać a ja się podcieram a tam czerwono... 😮💨 a że dziś dzień 🐵 to i też się pojawiła idealnie w ten dzień ale nie dając o sobie w cale a w cale znać.
ellevv lubi tę wiadomość
-
Ojej, mi też coś dzisiaj przy nosie wyszło i boli, rzadko mam z tym problemy ale akurat jeden musiał wyjść 😅Suzie wrote:Ja całkiem ok, ale zaczęło mnie wysypywać, więc możliwe, że dni płodne nadchodzą (ostatnio też tak miałam).
A ty jak się czujesz? Problemy żołądkowe przeszły?
Tak przeszło zanim zasnęłam , całe szczęście mogłam się wyspać chociaż i tak kręcę się całą noc , nie spałam spokojnie od tygodnia.. 🙈
Robisz testy owu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2024, 08:22
-
Pati2804 wrote:Dzień dobry dziewczyny ! Miłego dnia 😘 oby dzisiaj słońce wyszło wreszcie 🌞
Dzień dobry 🌞
U mnie słabo... Wczoraj dopadła mnie migrena. Myślałam, że sen pomoże, ale jednak bez tabletki się nie obejdzie. -
U mnie słoneczko już świeci ☀️Pati2804 wrote:Dzień dobry dziewczyny ! Miłego dnia 😘 oby dzisiaj słońce wyszło wreszcie 🌞
Zapowiada się ładny dzień 😊
Przytulam za wredne małpiszony. Niech zrobią swoje i uciekają prędko 😤
Pati2804 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
U mnie słabo... Wczoraj dopadła mnie migrena. Myślałam, że sen pomoże, ale jednak bez tabletki się nie obejdzie.
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim tule za 🐵 żeby szybko poszly i były tymi ostatnimi 😁 mnie coś wcześnie pojawia się śluz wodnisty aż się boję co będzie przy owu 😂😂 jutro dostawa tescikow I innych rarytasów fertisimy i inne sumplemenciki 😂 dzwoniłam do gin wczoraj i się zlitowala nade mną w poniedziałek przyjmie mnie przed pacjentkami 😅 czy po clo miałyście wzrost libido?Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
nick nieaktualnyellevv wrote:Dzień doberek.. test zmarnowany 😅 siknełam, odłożyłam aby się ubrać a ja się podcieram a tam czerwono... 😮💨 a że dziś dzień 🐵 to i też się pojawiła idealnie w ten dzień ale nie dając o sobie w cale a w cale znać.
Przytulam mocno :* mam nadzieję, że tak jak przyszła niezauważona to tak odejdzie i nie wróci już w tym roku
ellevv lubi tę wiadomość