Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:A ja mam takie pytanie: czy macie jakieś sprawdzone przepisy na tartę?
Najlepiej wytrawną i taką, której podstawą nie jest ciasto francuskiePrezesoowa lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Wyszłam ze szpitala i wracam do Was
Nie nadrobię już ale od jutra postaram się ogarniać co się dzieje. Dziś wypiłam pierwszy kubek Fertisimu, od kilku dni biorę Letrox i mam dobre przeczucia na ten cykl! Umówiłam się też do gina na "przegląd" 20 marca, to będzie 8dc, przy moich 27 dniowych. Powiedzcie, czy wtedy będzie już widać czy będzie owulacja, czy lepiej przesunąć kilka dni później?
Paima, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
Ale smaka narobiłaś i mnie zainspirowałaś 🥰 Choć ja za tofu też nie przepadam - pasuje mi jedynie w ramenie - ale zamieniłabym na fetę może, aby dodać takiego wyrazistego smaku 🥹
elektro96, Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Dzień dobry wszystkim, miłego dnia! 🥰🌞
Kciuki za testujące ✊🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2024, 06:37
Prezesoowa, Gregorka, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 🌼
Ja planowałam testować jutro i w środę. Ale nie wytrzymałam i zatestowałam dziś 😅 Niestety biało ⚪ także teraz cierpliwie czekam do środy. Chyba, że wcześniej przyjdzie małpa 🙈
Miłego dnia 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2024, 06:53
-
Vienna wrote:Cześć dziewczyny 🌼
Ja planowałam testować jutro i w środę. Ale nie wytrzymałam i zatestowałam dziś 😅 Niestety biało ⚪ także teraz cierpliwie czekam do środy. Chyba, że wcześniej przyjdzie małpa 🙈
Miłego dnia 🥰Vienna lubi tę wiadomość
-
Fermina wrote:Wyszłam ze szpitala i wracam do Was
Nie nadrobię już ale od jutra postaram się ogarniać co się dzieje. Dziś wypiłam pierwszy kubek Fertisimu, od kilku dni biorę Letrox i mam dobre przeczucia na ten cykl! Umówiłam się też do gina na "przegląd" 20 marca, to będzie 8dc, przy moich 27 dniowych. Powiedzcie, czy wtedy będzie już widać czy będzie owulacja, czy lepiej przesunąć kilka dni później?
Córka już ok? Dobrze, że w domku ❤️
Vienna wrote:Cześć dziewczyny 🌼
Miłego dnia 🥰
🤞🏼🤞🏼 Za środę ☺️
Vienna, Fermina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFermina wrote:Wyszłam ze szpitala i wracam do Was
Super, że wróciłyście już do domuczy z córeczką już wszystko dobrze?
Jeśli chodzi o monitoring to jeśli masz owu w okolicy 13-14dc to będzie widać czy jakiś pęcherzyk się wysuwa na prowadzenie:)Fermina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVienna wrote:Cześć dziewczyny 🌼
Miłego dnia 🥰
Przytulam :* czekamy w takim razie do środy, oby wredota nie przyszła wcale ✊ a jak Twoje samopoczucie? Czujesz się jakoś inaczej?Vienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulaG wrote:Ja też chyba musiałabym stąd zniknąć.. okres był popłakałam i stwierdziłam że koniec nie robie testów owu nie mierze zadnej temp i zabezpieczamy sie teraz dwa cykle aż zrobię rezonans... no ale stwierdzilam ze te 5 dni zaraz po okresie to gumek nie trzeba.. miałam owulacje przynajmniej tak mi sie wydaje i zaś te myśli a kiedy zatestować a od kiedy liczyć a co liczyć a teraz już zaraz potem... mój łeb pęka.... 😱😵💫
Pati jak ktoś Ci robi zastrzyki to mozecie dawać w ramię lub udo, ja na ramionach siniaków nie miałam, jak musialam sama to w brzuch dałam a jak mama mi robila to wlasnie w ramiona
Przytulam Cię mocno Kochana :* jeśli owu była to zatestuj 10-12 dpo i może być już coś wiadomojeżeli wyjdzie teraz 👶 to widocznie tak miało być 😘
A czego rezonans będziesz robić? Pewnie pisałaś, ale zapomniałam:(PaulaG lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Przytulam :* czekamy w takim razie do środy, oby wredota nie przyszła wcale ✊ a jak Twoje samopoczucie? Czujesz się jakoś inaczej?
Prezesoowa, Rachelka23, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry 🌞
Dziś nie mamy żadnych zapisanych testujących, ale mam nadzieję, że trafi się nam jakaś niespodzianka ✊✊✊
Połowa miesiąca za nami: 7 z 23 testujących przyniosło nam wspaniałe wiadomości w postaci 👶
(Do „statystyki” nie liczyłam dziewczyn, które nie podawały informacji ani tych, które mają testy powtarzać)
Mam nadzieję, że ten wspaniały wynik 30% sukcesu zostanie z nami do końca miesiąca, a może uda się go poprawić? ✊Fermina, Pati2804, kopytko, Vienna, Gregorka, Leśneintro, Rachelka23, Suzie, Sparky, Malinowysorbet, Zbuntowana, ultramaryna_, Chochlik12, Majuna, CoffeeDream, PaulaG, Malamia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVienna wrote:Jeszcze dwa dni temu powiedziałabym, że tak 😅 przez 4 dni bolał mnie brzuch tak jak na okres. Już myślałam, że dostanę wcześniej. I ogólnie czułam się kompletnie rozbita. Bolała mnie skóra jak przy gorączce i stawy ale gorączki nie miałam. Ale szczerze to przez ostatnie dwa tygodnie mialam bardzo dużo stresu, więc to mógł być wynik tego. Od wczoraj czuję się świetnie, właściwie żadnych objawów ani ciąży, ani zbliżającego się okresu 🤣
Brak objawów to bardzo dobry objaw ✊Vienna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Udało się! Pierwszy całkowicie samotny zastrzyk w brzuch wykonany . Ale aż mi niedobrze ze stresu.. albo to mdłości nadchodzą 😒 mąż przy mnie siedział i dopingował mi "no dawaj dawaj, to mała igła" 🤣il a ja czaiłam się żeby się wbić chyba z minute, po czym mówi "daj, zrobię Ci ten zastrzyk" I w tym momencie zdałam sobie sprawę, że kiedyś będę musiała sama sobie zrobić na pewno i się wbiłam 🙈 ale to były dla mnie emocje, ale jestem z siebie dumna że przełamałam ten strach w końcu 😎 dla niektórych może to być śmieszne że tak to przeżywam ale dla mnie to były emocje prawdziwe 😅
Fermina, kopytko, Gregorka, Prezesoowa, notsobadd, Rachelka23, Sparky, Malinowysorbet, Zbuntowana, elektro96, ultramaryna_, Majuna, bonmer, CoffeeDream, PaulaG, Malamia lubią tę wiadomość
-
Coreczka o wiele lepiej, dziękuję za pytania. Jeszcze trochę leczenia przed nami ale szaleje w domu jak zwykle
@Vienna przytulam i po cichu mam jednak nadzieję, że @ nie przyjdzie.
Dobrego dnia dla Was!Vienna, Gregorka, Prezesoowa, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:Wyszłam ze szpitala i wracam do Was
Fermina, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Udało się! Pierwszy całkowicie samotny zastrzyk w brzuch wykonany . Ale aż mi niedobrze ze stresu.. albo to mdłości nadchodzą 😒 mąż przy mnie siedział i dopingował mi "no dawaj dawaj, to mała igła" 🤣il a ja czaiłam się żeby się wbić chyba z minute, po czym mówi "daj, zrobię Ci ten zastrzyk" I w tym momencie zdałam sobie sprawę, że kiedyś będę musiała sama sobie zrobić na pewno i się wbiłam 🙈 ale to były dla mnie emocje, ale jestem z siebie dumna że przełamałam ten strach w końcu 😎 dla niektórych może to być śmieszne że tak to przeżywam ale dla mnie to były emocje prawdziwe 😅
Brawo! Robiłam sobie te zastrzyki 1.5 mca po złamaniu i doskonale pamiętam te emocje. Teraz już pójdzie z górki!Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja idę się kąpać i spać. 😴
Ostatnio za dużo czytam na forum historii i pytań o brak objawów, puste jajo płodowe i zaczynam sobie wkręcać bo u mnie też objawy prawie żadne. 🙄 a już było tak dobrze.. I miałam taka czysta głowę, muszę chyba ograniczyć się do naszego forum i lutowego bo tylko Wy dajecie mi codzienna dawkę energii i tylko tu czuje się bezpiecznie i mam spokojna głowę 😘
Dziękuję że jesteście ❤ jednak nigdzie nie jest tak miło i przyjaźnie jak tutaj u nas i u dziewczyn z lutowego ❤🍀
Nie wiem co ja zrobię jak skończy się marcowy wątek bez Was...😭😭
Trzymam kciuki rano za testujące i spokojnych snów 😘😊✊
ja też się martwię co będzie jak skończy się ten wątek, tak się zadomowiłam, czytam tylko ten.. dziwnie będzie, jak bez ręki. 🥺
Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏻27
👧🏻❤️6