Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry 💚
🫂Za biele.
Pogoda jeszcze jest więc zaraz robię kawkę na wynos i jedziemy z mężem na jakąś mini wycieczkę 😊
Miłego dnia 💛Prezesoowa, Majuna, Chmurka21, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Miłego dnia dziewczyny ♥️
Prezesoowa, Smerfetkaa, Pati2804 lubią tę wiadomość
18. cykl starań o pierwsze maleństwo 🤍🤰🏻 #rodzew2026
• 14.08 – wizyta u lekarza prowadzącego 🧑🏻⚕️
• 22.08 – badanie pod kątem endometriozy 🔍
• 25.08 – klinika 🏥
👩 Ona (29 lat):
• PCOS ⚠️
• AMH: 6,94 🧪
• Jajowody udrożnione podczas HSG 👹 ✅
• MUCH ✅
• Podejrzenie endometriozy❓
👨 On (27 lat):
• mąż najlepszy we wszechświecie 🌏
• Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
• Koncentracja: 11 → 37 mln/ml 💪
• Ruchliwość A+B: 6% → 11,5% 🐢
• Morfologia: 2% 😐
• Żywotność: 74% → 32% 📉
• HBA: 43% 🥲
• Lepkość: (++) 🤷♀️
• HP i stan zapalny żołądka – antybiotykoterapia 💊
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
U mnie piękne słoneczko, cieplutko, tylko trochę wieje. Zapowiada się super dzień ❤️
Przyznam Wam się do czegoś… użyłam wczoraj kubeczka 🤭🤣🤣🤣Prezesoowa, Majuna, Chochlik12, notsobadd, Chmurka21, Pati2804, Malinowysorbet, Gregorka lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
na drugi dzień, że Was „piecze” cewka moczowa? Kurde już piję drugi kubek wody z witaminą C 🙈 raptem sobie przypomniałam że trzeba dużo wody pić ogólnie! -
nick nieaktualny
-
Smerfetkaa wrote:Dziewczyny a po serduszkowaniu zdarza się Wam, np
na drugi dzień, że Was „piecze” cewka moczowa? Kurde już piję drugi kubek wody z witaminą C 🙈 raptem sobie przypomniałam że trzeba dużo wody pić ogólnie!Prezesoowa lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Ale ja mam straszny problem z jego wyciąganiem… dlatego nie używam go podczas miesiączki, bo zawsze się tak namęczę. A jeszcze jak jestem obolała to już naprawdę nie mam na to ochoty… nie wiem, czy to może być kwestia rozmiaru?
Używacie kubeczki podczas okresu?34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Ale ja mam straszny problem z jego wyciąganiem… dlatego nie używam go podczas miesiączki, bo zawsze się tak namęczę. A jeszcze jak jestem obolała to już naprawdę nie mam na to ochoty… nie wiem, czy to może być kwestia rozmiaru?
Używacie kubeczki podczas okresu?
Elekto96 ale to po serduszkowaniu użyłaś tego kubeczka, tak? 😀 -
Smerfetkaa wrote:Zawsze tak, ale fakt wczoraj nie, zasnęłam na godzine, nawet nie pomyślałam 🙈34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Majuna, Prezesoowa, Smerfetkaa, Pati2804 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Myślę, że masz rację, że w tym problem.. bo wyjątkowo nie poszłam na siusiu, a dzisiaj tadam.. no nic dużo wody, witamina C, a w poniedziałek chyba ogólne badanie moczu zrobię, bo te pieczenie to taki dyskomfortelektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Myślę, że masz rację, że w tym problem.. bo wyjątkowo nie poszłam na siusiu, a dzisiaj tadam.. no nic dużo wody, witamina C, a w poniedziałek chyba ogólne badanie moczu zrobię, bo te pieczenie to taki dyskomfort
Smerfetkaa, Majuna lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
elektro96 wrote:Tak, użyłam po, żeby nic nie wyciekło. Są takie specjalne kubeczki do tego celu - Fertilily. Ale ja po prostu użyłam zwykłego menstruacyjnego 😊 Nie spodziewam się chyba niczego, ale stwierdziłam, że gorzej być nie może, a zaszkodzić nie zaszkodzi. A nuż się uda 🤣
A długo w takim kubeczku chodzisz? 😀 -
Co Wy mówicie, są kubeczki które można używać po przytulankach?
Człowiek cale życie się uczy 🤣🤣 a ileż to może ułatwić... chyba sie skuszęelektro96 lubi tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
Smerfetkaa wrote:A długo w takim kubeczku chodzisz? 😀
Jest cały wątek o kubeczkach, możesz sobie poczytać jeśli Cię zainteresuje temat 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2024, 09:51
Prezesoowa, Chmurka21 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:Myślę, że masz rację, że w tym problem.. bo wyjątkowo nie poszłam na siusiu, a dzisiaj tadam.. no nic dużo wody, witamina C, a w poniedziałek chyba ogólne badanie moczu zrobię, bo te pieczenie to taki dyskomfort
Żurawina suszona albo wyciąg z żurawiny w tabletkach pomożeSmerfetkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Plus taki, że nic nie leci po nogach 🤣
Używacie kubeczki podczas okresu?
Ja jestem starodawny typ gruba podpaska, wiec nie dla mnie żadne kubeczkipewnie bym wszystko rozchlapała przy wylewaniu
Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Ja sobie zostawiłam dzisiaj na całą noc. To było moje pierwsze użycie w tym celu 🤣
Jest cały wątek o kubeczkach, możesz sobie poczytać jeśli Cię zainteresuje temat 😊
Ja jestem typem: a co jak nie będę mogła go wyjąć 😅 także chyba się nie odważę, ale temat bardzo ciekawy!elektro96, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:Ja jestem typem: a co jak nie będę mogła go wyjąć 😅 także chyba się nie odważę, ale temat bardzo ciekawy!
Pamiętam jak nie mogłam kiedyś wyjąć tampona, a że byłam głupią studentką i bałam się iść do lekarza to poprosiłam przyjaciółkędo tego jak siedziałam na wannie i ona mi grzebała między nogami to weszła kolejna współlokatorka i popłakała się ze śmiechu
elektro96, Fermina, Pati2804 lubią tę wiadomość