Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ❤️
Miłego dnia 🤗
Przytulam za biele, nadal nie puszczam kciukow, dopóki okresiwa nie ma, szanse są 💚💙🩷💛💜KsiążkowaEmilka, Fermina, Vienna, Rachelka23, Prezesoowa, Zbuntowana, Malinowysorbet, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Prezesoowa wrote:Dzień dobry 🌞
Dziś nie mamy żadnych zapisanych testujących, ale mam nadzieję, że trafi się nam jakaś niespodzianka ✊✊✊
Połowa miesiąca za nami: 7 z 23 testujących przyniosło nam wspaniałe wiadomości w postaci 👶
(Do „statystyki” nie liczyłam dziewczyn, które nie podawały informacji ani tych, które mają testy powtarzać)
Mam nadzieję, że ten wspaniały wynik 30% sukcesu zostanie z nami do końca miesiąca, a może uda się go poprawić? ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2024, 08:39
notsobadd, Prezesoowa, Zbuntowana, elektro96, ultramaryna_, Majuna, Paima, Pati2804, CoffeeDream, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia dziewczyny 😘
Ja uciekam do labu. Tyle wykupiłam tych badań, że szok 🙈 Na pewno będę Was prosiła o pomoc w interpretacji, Wy się znacie najlepiej 🤪
Obudziła mnie dzisiaj ulewa🤨 Ale właśnie się rozpogadza i jest całkiem ciepło, więc może wleci jakiś spacer, chociaż przez chorobę jestem dalej mega osłabiona 😩Malinowysorbet, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Leśneintro wrote:No i pół miesiąca z Tobą jaki prowadzącą! Dziękuję za Twoje zaangażowanie w prowadzenie wątku 🩵
No wlasnie, dziękujemy! @Prezesoowa na prezydenta forum 😁🤪Prezesoowa, Zbuntowana, elektro96, Majuna, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Takie AMH może już świadczyć o PCOS, lekarz na USG nic nie widział? Dobrze by było zrobić te androgeny, bo glukoze i insulinę masz bardzo ładną
Lekarz nic nie zauważyła na USG. Twierdzi, że wszystko ok, jajniki w porządku. 😏
Pati2804 wrote:Udało się! Pierwszy całkowicie samotny zastrzyk w brzuch wykonany . Ale aż mi niedobrze ze stresu.. albo to mdłości nadchodzą 😒 mąż przy mnie siedział i dopingował mi "no dawaj dawaj, to mała igła" 🤣il a ja czaiłam się żeby się wbić chyba z minute, po czym mówi "daj, zrobię Ci ten zastrzyk" I w tym momencie zdałam sobie sprawę, że kiedyś będę musiała sama sobie zrobić na pewno i się wbiłam 🙈 ale to były dla mnie emocje, ale jestem z siebie dumna że przełamałam ten strach w końcu 😎 dla niektórych może to być śmieszne że tak to przeżywam ale dla mnie to były emocje prawdziwe 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2024, 09:00
Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
Drożny jeden jajodów - lewy.
21.06.2025 ⏸️
_________ -
Dzień dobry w weekendzik 🫡🩵
A ja chciałabym się dowiedzieć o dziewczyn pijących olej z wiesiołka, czy on rzeczywiście pomógł wam w poprawie śluzu?
Ja mam chyba problem, tzn mam na uwadze to, że jestem dopiero 2 miesiące po odstawieniu AH i jeszcze organizm się nie wyregulował, ale ten mój śluz, to mało go jest..sama nie wiem, teraz przez 5 dni był bardziej wodnisty, ale w kolorze mleczny, no i przez 2 dni rozciągliwy, ale też nadal mleczny, szyjka już wczoraj wysoko twarda i raczej zamknięta, czy to znaczy ,że była owulacja?
Mierze temperaturę, aczkolwiek nie wiem czy jest to wiarygodne, bo teraz miałam nocną zmianę, więc mierzyłam codziennie ,po przebudzeniu o 13:00 i od 3 dni spada temperatura.
A dziś zmierzyłam o 8.30, po przebudzeniu i też spadła o 0,2
Albo ta owulacja dopiero będzie? Inna aplikacja, przepowiada mi na jutro/poniedziałek, testy owulacyjne też były negatywneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2024, 09:18
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 663g malutkiej 🎀
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Pati2804 wrote:Udało się! Pierwszy całkowicie samotny zastrzyk w brzuch wykonany . Ale aż mi niedobrze ze stresu.. albo to mdłości nadchodzą 😒 mąż przy mnie siedział i dopingował mi "no dawaj dawaj, to mała igła" 🤣il a ja czaiłam się żeby się wbić chyba z minute, po czym mówi "daj, zrobię Ci ten zastrzyk" I w tym momencie zdałam sobie sprawę, że kiedyś będę musiała sama sobie zrobić na pewno i się wbiłam 🙈 ale to były dla mnie emocje, ale jestem z siebie dumna że przełamałam ten strach w końcu 😎 dla niektórych może to być śmieszne że tak to przeżywam ale dla mnie to były emocje prawdziwe 😅
Brawo 🤩 Twoje emocje są zupełnie zrozumiałe, to naturalne, że mamy opory przed wbijaniem sobie igieł w ciało 😝 Znam to uczucie doskonale, w poprzedniej ciąży robiłam sobie zastrzyki z insuliny i pierwsze kilka razy też było ciężkie 🙈 Ale później mi to spowszedniało, i u Ciebie na pewno będzie tak samo 🤗Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! ❤️
Zbuntowana, Prezesoowa, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Prezesoowa wrote:Dzień dobry 🌞
Dziś nie mamy żadnych zapisanych testujących, ale mam nadzieję, że trafi się nam jakaś niespodzianka ✊✊✊
Połowa miesiąca za nami: 7 z 23 testujących przyniosło nam wspaniałe wiadomości w postaci 👶
(Do „statystyki” nie liczyłam dziewczyn, które nie podawały informacji ani tych, które mają testy powtarzać)
Mam nadzieję, że ten wspaniały wynik 30% sukcesu zostanie z nami do końca miesiąca, a może uda się go poprawić? ✊
Witam w słoneczną (jeszcze u mnie) sobotę!
Dopisuje się do statystyk testowania na poniedziałek tj. 18.02🫡
Brzuch skurcze od paru dni, czuje jakbym miała już dostać miesiączkę ale póki jej nie ma - jest nadzieja.
Sama nie wiem jak to w tym cyklu będzie wyglądać, czy Clo moze mi coś pozmieniać? Owulacje mialam jak zawsze więc może nie...
Bądź co bądź, życzę powodzenia wszystkim i udanego weekendu🌸🌸🌸Zbuntowana, Prezesoowa, Malinowysorbet, Paima, Pati2804 lubią tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Udało się! Pierwszy całkowicie samotny zastrzyk w brzuch wykonany . Ale aż mi niedobrze ze stresu.. albo to mdłości nadchodzą 😒 mąż przy mnie siedział i dopingował mi "no dawaj dawaj, to mała igła" 🤣il a ja czaiłam się żeby się wbić chyba z minute, po czym mówi "daj, zrobię Ci ten zastrzyk" I w tym momencie zdałam sobie sprawę, że kiedyś będę musiała sama sobie zrobić na pewno i się wbiłam 🙈 ale to były dla mnie emocje, ale jestem z siebie dumna że przełamałam ten strach w końcu 😎 dla niektórych może to być śmieszne że tak to przeżywam ale dla mnie to były emocje prawdziwe 😅
@prezesowa współczuję szpitalnych peryeti z bratem mam nadzieję że z nim ok... no i jak ty się czujesz? A co do 30% nz forum to już bardzo dobry wynik...Pati2804 lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Miłego dnia życzy Smerfetka 🙌☕️🪄
Zbuntowana, Prezesoowa, Malinowysorbet, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Miłego dnia dziewczyny 😘
Ja uciekam do labu. Tyle wykupiłam tych badań, że szok 🙈 Na pewno będę Was prosiła o pomoc w interpretacji, Wy się znacie najlepiej 🤪
Obudziła mnie dzisiaj ulewa🤨 Ale właśnie się rozpogadza i jest całkiem ciepło, więc może wleci jakiś spacer, chociaż przez chorobę jestem dalej mega osłabiona 😩
Trzymam kciuki za badania 🤞 🤞 🤞Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Oł noł, a to ma być kara czy nagroda? 🤪 🤪
Nagroda! 🥇 ❤️Zbuntowana, Prezesoowa, Majuna, notsobadd, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:🥹❤️
Bałam sie, że przyniosę Wam pecha, ale doskonale sobie radzicie pomimo moich wad 😎Prezesoowa, Majuna, Speranza :), Gregorka lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..