Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KsiążkowaEmilka wrote:A więc u mnie można zapisać 🐒. Niestety tak jak co cykl, wybija 11dpo i dostaje okres, nawet jednego dnia spóźnienia. W takie dni wszystkiego się odechciewa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suzie wrote:Kwiecień niedługo, więc... :>
Suzie, masz bliźnięta?nie wiem czy dobrze interpretuje wykres :p
Miałaś w rodzinie? Szybko Ci poszło za 1 razem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KejtKa wrote:Nieee, w ŚLA 🙄
mi 7dpo wyszedł 12 zawsze w 7dpo mam 12 lub 14, ale gin nie chciał mi nigdy luteiny przepisać. Bo mówi "jak minie rok proszę się zapisać do bociana" tak jakby on był tylko dla kobiet już w ciąży. -
KsiążkowaEmilka wrote:A więc u mnie można zapisać 🐒. Niestety tak jak co cykl, wybija 11dpo i dostaje okres, nawet jednego dnia spóźnienia. W takie dni wszystkiego się odechciewa...
Bardzo mi przykro.Oby w kwietniu już nie przyszła!
KsiążkowaEmilka lubi tę wiadomość
-
KejtKa wrote:Kurczę, zaraz skisnę od tego oczekiwania na wyniki proga 🙄
Utożsamiam się. Odświeżam co chwile i duuuupa. A już 8h mija 🤦🏼♀️
Piękne te buciki! -
Bee90 wrote:mi 7dpo wyszedł 12 zawsze w 7dpo mam 12 lub 14, ale gin nie chciał mi nigdy luteiny przepisać. Bo mówi "jak minie rok proszę się zapisać do bociana" tak jakby on był tylko dla kobiet już w ciąży.
Ja to już nie wiem co o tej luteinie myśleć. Mój ginekolog zawsze mi profilaktycznie przepisywał, w ogóle nie sprawdzając poziomu. W zeszłym miesiącu sprawdziłam poziom po owulacji i wyszło aż 44. Zaczynam mieć wątpliwości czy takie przepisywanie w ciemno ma sens. Bo to jednak faszerowanie się hormonami, a o wpływie na samopoczucie to już nawet nie wspomnę... W tym cyklu nie będę brała w ciemno. Mam nadzieję, że mój organizm będzie w stanie naturalnie wytworzyć potrzebną ilość progesteronu."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Nomeolvides wrote:Utożsamiam się. Odświeżam co chwile i duuuupa. A już 8h mija 🤦🏼♀️
Piękne te buciki!
Oo pamiętam Cię że wcześniejszych wątków. Miło zobaczyć znajomy login.
Co do bucików to ja jestem z tych co mnie kompletnie nie rozczulają takie pierdółki zdjęcia prezenciki z usg. Niestety...Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Hej melduję po pracy brak małpy i biel na teście 😓Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Vienna wrote:@Prezesoowa ja bardzo proszę o zmianę testowania na piątek 🤣 mój mąż się zamienił i ma jutro popołudniówkę, więc by stał nade mną rano przy tym teście, a ja tu w planach mam dla niego niespodziankę gdyby były II kreski 🤣 poza tym jakby była jedna to nie chcę żeby widział jak mi bardzo przykro z tego powodu 😓
A u Was jak dziewczyny? Robicie testy przy partnerach, czy wolicie same?
Mój nic nie wie o żadnych testach 😁 Nie chce dodatkowo go nakręcać albo zniechęcać tym wszystkim. Więc jak będą dwie kreski to zdecydowanie planuje zrobić niespodziankę.Pati2804, elektro96, Vienna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
grazka0022 wrote:Hej melduję po pracy brak małpy i biel na teście 😓
-
Pati2804 wrote:Tak przeszły, dziękuję 😘 pospalam i od razu lepiej 🤪 teraz już tylko jasno brązowe uplawy mam czasami , nic świeżego nie widać całe szczęście a objawy dalej są, choć to też o niczym nie świadczy 😊 🙈 ale o dziwo jestem spokojna i wdzięczna Wam ze mogłam się wygadać i otrzymałam tyle wsparcia i kciukow ! ❤
Jesteście najlepsze !!!!🥺❤🍀
Jak dzisiaj będzie wszystko dobrze po wizycie to wyślę Wam wieczorem wirusy ciążowe aby Was pozarażały 😅😘🍀
Czekamy na wiruski 🍀🙏🤞Pati2804 lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Mój nic nie wie o żadnych testach 😁 Nie chce dodatkowo go nakręcać albo zniechęcać tym wszystkim. Więc jak będą dwie kreski to zdecydowanie planuje zrobić niespodziankę.
CoffeeDream, Vienna lubią tę wiadomość