Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje propozycje:
Po Wielkanocy dzieciaczek z jajka wyskoczy.
Kwiecień-plecień dziecko niesie.
Wielkanocne starania o maluszka do kochania.
A po Wielkanocy Nowy Rok dzieciątkiem zaskoczy.
Bee90 wrote:Dziewczyny, czy dupka otrivelle itp przepisuje Wam ginekolog taki na nfz? Czy trzeba chodzić do kliniki niepłodności?
U mnie w bocianie sam monitoring by wyszedl 750zł jako wizyta z usg kurde dużo. Zastanawiam się czy są ginekolodzy którzy przyjmują w ramach funduszu i znają się na niepłodności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 14:30
Prezesoowa, CoffeeDream, Malinowysorbet, Chochlik12, Pati2804 lubią tę wiadomość
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
Drożny jeden jajodów - lewy.
21.06.2025 ⏸️
_________ -
Prezesoowa wrote:Cytologię można w każdym momencie byle nie podczas miesiączki
Cytologię można wykonywać nawet w ciąży, więc spokojnie
Jak zawsze można na Was liczyć 😄 Niby to już wiem, bo oczywiście internet przejrzany, ale i tak człowiek ma jakieś wątpliwości 🙄
Teraz jakoś mi lżej, dziękuję 😁🩷Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
A więc u mnie można zapisać 🐒. Niestety tak jak co cykl, wybija 11dpo i dostaje okres, nawet jednego dnia spóźnienia. W takie dni wszystkiego się odechciewa...👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
KsiążkowaEmilka wrote:A więc u mnie można zapisać 🐒. Niestety tak jak co cykl, wybija 11dpo i dostaje okres, nawet jednego dnia spóźnienia. W takie dni wszystkiego się odechciewa...
TuuleeKsiążkowaEmilka lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
KsiążkowaEmilka wrote:A więc u mnie można zapisać 🐒. Niestety tak jak co cykl, wybija 11dpo i dostaje okres, nawet jednego dnia spóźnienia. W takie dni wszystkiego się odechciewa...
KsiążkowaEmilka, Speranza :) lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Przytulam 🫂 Wszystkie wiemy jak to jest i jak boli…KsiążkowaEmilka, Speranza :), Pati2804, CoffeeDream, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
KsiążkowaEmilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsiążkowaEmilka wrote:A więc u mnie można zapisać 🐒. Niestety tak jak co cykl, wybija 11dpo i dostaje okres, nawet jednego dnia spóźnienia. W takie dni wszystkiego się odechciewa...
Przytulam Cię mocno :* mam nadzieję, ze to ostatnia w tym rokuKsiążkowaEmilka, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@Prezesoowa ja bardzo proszę o zmianę testowania na piątek 🤣 mój mąż się zamienił i ma jutro popołudniówkę, więc by stał nade mną rano przy tym teście, a ja tu w planach mam dla niego niespodziankę gdyby były II kreski 🤣 poza tym jakby była jedna to nie chcę żeby widział jak mi bardzo przykro z tego powodu 😓
A u Was jak dziewczyny? Robicie testy przy partnerach, czy wolicie same?Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Vienna wrote:@Prezesoowa ja bardzo proszę o zmianę testowania na piątek 🤣 mój mąż się zamienił i ma jutro popołudniówkę, więc by stał nade mną rano przy tym teście, a ja tu w planach mam dla niego niespodziankę gdyby były II kreski 🤣 poza tym jakby była jedna to nie chcę żeby widział jak mi bardzo przykro z tego powodu 😓
A u Was jak dziewczyny? Robicie testy przy partnerach, czy wolicie same?Vienna, Malinowysorbet, Speranza :), Pati2804, notsobadd, CoffeeDream, Rachelka23, MummyYummy lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
nick nieaktualnyVienna wrote:@Prezesoowa ja bardzo proszę o zmianę testowania na piątek 🤣 mój mąż się zamienił i ma jutro popołudniówkę, więc by stał nade mną rano przy tym teście, a ja tu w planach mam dla niego niespodziankę gdyby były II kreski 🤣 poza tym jakby była jedna to nie chcę żeby widział jak mi bardzo przykro z tego powodu 😓
A u Was jak dziewczyny? Robicie testy przy partnerach, czy wolicie same?
Kryję się z tym, jakbym co najmniej herę wciągałaVienna, Malinowysorbet, Speranza :), Pati2804, notsobadd, CoffeeDream, Chochlik12, MummyYummy, Sikoreczkaaa lubią tę wiadomość
-
grazka0022 wrote:Jak sie czujesz kochana? Przeszły troche stresy?
Jesteście najlepsze !!!!🥺❤🍀
Jak dzisiaj będzie wszystko dobrze po wizycie to wyślę Wam wieczorem wirusy ciążowe aby Was pozarażały 😅😘🍀Prezesoowa, elektro96, KejtKa, Malinowysorbet, Speranza :), Fermina, notsobadd, CoffeeDream, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vienna wrote:@Prezesoowa ja bardzo proszę o zmianę testowania na piątek 🤣 mój mąż się zamienił i ma jutro popołudniówkę, więc by stał nade mną rano przy tym teście, a ja tu w planach mam dla niego niespodziankę gdyby były II kreski 🤣 poza tym jakby była jedna to nie chcę żeby widział jak mi bardzo przykro z tego powodu 😓
A u Was jak dziewczyny? Robicie testy przy partnerach, czy wolicie same?
Ja wolę jakoś sama 😅 jak byłaby biel to przemilczę, a jak wejdą dwie kreseczki to po prostu powiem od razu i pokaże test 😁elektro96, Prezesoowa, CoffeeDream, MummyYummy lubią tę wiadomość
18. cykl starań o 1. bąbelka 🫧
🔜 22.08 badanie pod kątem endometriozy
🔜 25.08 wizyta w klinice
🐯 Ona, 29 lat
⚠️ PCOS
⚠️ AMH pecoesowe: 6,94
🔹MUCH ✅
🔹jajowody udrożnione w trakcie HSG 👹
❓podejrzenie endometriozy
🦁 On, 27 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa:
🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
⚠️ Ruchliwość: A= 1,08% → 0,29% 😭 B = 5,41 → 11,17%, A+B = 6% → 11,5% 🐢
⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉 🥲
⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷♀️ 🥲
⚠️ HBA: 43% 🥲
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Pati2804 wrote:Tak przeszły, dziękuję 😘 pospalam i od razu lepiej 🤪 teraz już tylko jasno brązowe uplawy mam czasami , nic świeżego nie widać całe szczęście a objawy dalej są, choć to też o niczym nie świadczy 😊 🙈 ale o dziwo jestem spokojna i wdzięczna Wam ze mogłam się wygadać i otrzymałam tyle wsparcia i kciukow ! ❤
Jak dzisiaj będzie wszystko dobrze po wizycie to wyślę Wam wieczorem wirusy ciążowe aby Was pozarażały 😅😘🍀
Wiruski dzisiaj zabieram do domu wiadrami 🪣 🦠 😍Prezesoowa, Speranza :), Pati2804, notsobadd, CoffeeDream, MummyYummy lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Tak przeszły, dziękuję 😘 pospalam i od razu lepiej 🤪 teraz już tylko jasno brązowe uplawy mam czasami , nic świeżego nie widać całe szczęście a objawy dalej są, choć to też o niczym nie świadczy 😊 🙈 ale o dziwo jestem spokojna i wdzięczna Wam ze mogłam się wygadać i otrzymałam tyle wsparcia i kciukow ! ❤
Jak dzisiaj będzie wszystko dobrze po wizycie to wyślę Wam wieczorem wirusy ciążowe aby Was pozarażały 😅😘🍀
Będzie dobrze, na pewno ♥️
Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy właśnie zobaczyłam je na instagramie? Tak.
Czy mnie to wzruszyło? Tak.
Czy najchętniej kupiłabym je od razu? TAK.
🥹🥹🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 15:12
Prezesoowa, KejtKa, Malinowysorbet, notsobadd, CoffeeDream, MummyYummy, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia