Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anonim1992 wrote:Berlin, Fauda, Lupin, Leo- świetna bajka 😂 wednesday, ja oglądałam jeszcze toyboy w ciąży akurat 😁
-
Malinowysorbet wrote:Jak to jest, że do owulacji i podczas owulacji jest ok, a mijają 2-3dni i łapie taaaki dołek. I od razu myśli, że napewno się nie udało, że znowu trzeba się dwoić i troić, że coś się źle zrobiło itp. I tak oto dzisiaj taki dołek mnie zajechał. Jakbym wpadła w jakąs czarną dziurę, masakra 🙄
Okropne uczucie...
🫂🫂Malinowysorbet lubi tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
Malinowysorbet wrote:Pracujące mamy- kocham, oglądałam z mężem. Śmialiśmy się oboje
*Virgin River- typowo babskie
*Sprzątaczka
*Outlander-sporo sezonów te późniejsze się ciągną
*Telefonistki
*Szpital New Amsterdam- mega fajny, ale dużo przy nim płakałam 😁
*Atypowy
Filmy dokumentalne jeżeli ktoś lubi:
*najgłębszy wdech
* Czego nauczyła mnie osmiornica -
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Ja bardzo lubię 😍 jestem fanką kopytek, klusek śląskich i ogólnie ziemniaków. Tak samo wszystkie mączne rzeczy typu makarony. Uwielbiam 🥰
Szare kluski czy też kluchy na pyrach też jadacie ? 🥰
Kluski śląskie to życie ♥️ z roladką, mniam, mniam.elektro96, Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
O tak, szpital New Amsterdam też rewelacja 😊
Przyznam szczerze że od jakiegoś czasu jestem do tyłu z nowościami, bo rozsypała nam się ekipa netflixowa, z którą zawsze wykupywaliśmy pakiet 🤣 I do tej pory nie zdążyliśmy założyć nowego konta 🤣Pati2804, Anonim1992 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Przyznam szczerze że od jakiegoś czasu jestem do tyłu z nowościami, bo rozsypała nam się ekipa netflixowa, z którą zawsze wykupywaliśmy pakiet 🤣 I do tej pory nie zdążyliśmy założyć nowego konta 🤣elektro96 lubi tę wiadomość
-
Malinowysorbet wrote:Tak to ja 😁
-
Pati2804 wrote:❗Zbieram polecajki z netflixa 😁 Wasze must have do obejrzenia przeze mnie 🤪❗
Z góry dziękuję 😁😘❤ będę robić screeny i dodawać do mojej listy 😊
Jak masz nastrój na mały wzrusz i uronienie łezki, to polecam „Jeden dzień” 🩵Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Fermina wrote:Wyszłam już z synem ze szpitala, właśnie wyszłam od ginekologa. Kochany człowiek, powiedział mi, że jestem całkiem młoda jak na starania o ciążę🤣 Intuicja mnie nie zawiodła i mam infekcję, ponoć malutką ale jest. Lekarz słysząc, że nie chce stracić tego cyklu zupełnie rozpisał mi kurację na 3 dni a nie na 6, czyli w poniedziałek wieczorem mogę działać. Inna sprawa, czy to nie będzie za późno no ale na to nie mam wpływu. W obrazie USG wszystko pięknie, pęcherzyk 17 mm. Czy on wytrzyma do poniedziałkowego wieczoru? Ktoś się zna?
Bardzo jestem zadowolona, że byłam na tej wizycie i ogarnę infekcję przed staraniami.
Mi zawsze jak mierzy to rosnie 1mm dziennie i zawsze mi się to pokrywa z testami, śluzem i bólem. Zawsze sobie mowie ze "na bank będzie szybciej, gdzie tak powoli" ale jednak, zawsze sie zgadza😆 i owulacja zawsze 14 dcFermina lubi tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
Pati2804 wrote:Fajne ? 🤔 Bo zaciekawiło mnie to najbardziej 😁
Pati2804 lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
Dziękuję za polecajki ❤ od razu humor mi się poprawił 😊 zapisuje na netflixie i będę codziennie coś oglądać 😁 jesteście super !!!😘
P.s. mam nadzieję że nie tylko ja skorzystam z polecajek filmowych 😁KejtKa, Malinowysorbet, elektro96, pp2018, Prezesoowa, Rachelka23, Anonim1992, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Ja nie wyobrażam sobie życia bez netflixa 🙈 my nie mamy w pokoju u nas w ogóle zwykłej telewizji , jest naziemna w kuchni i w gościnnym ale nie oglądam bo mnie wkurza co tam gadają i puszczają jakieś głupoty 😅🤪
Ja to nawet anteny nie mam 🤣 ale platform streamingowych więcej niż czasu, który potrzebowałabym na oglądanie rzeczy z nich 🤣Pati2804, Majuna, Malinowysorbet, pp2018 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Dziękuję za polecajki ❤ od razu humor mi się poprawił 😊 zapisuje na netflixie i będę codziennie coś oglądać 😁 jesteście super !!!😘
P.s. mam nadzieję że nie tylko ja skorzystam z polecajek filmowych 😁
Też poscreenowałam 😁Pati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KejtKa wrote:Ja to nawet anteny nie mam 🤣 ale platform streamingowych więcej niż czasu, który potrzebowałabym na oglądanie rzeczy z nich 🤣
KejtKa lubi tę wiadomość
-
Gusta Blu wrote:Jak masz nastrój na mały wzrusz i uronienie łezki, to polecam „Jeden dzień” 🩵
-
To ja jeszcze poruszę jeden temat, który pojawiał się chyba na poprzednim wątku, ale oczywiście nie spisałam odpowiedzi 🤣
Poproszę o polecajki preparatów na kleszcze dla psówpp2018, Pati2804 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺