Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja apka też nie wróciła do siebie…Suzie wrote:Zaraz Was nadrobię.
Ovu znowu się zepsuło, przez parę dni wyznaczyła termin owulacji, a dzisiaj z tyłka ta owulacja zniknęła i w ogóle nie mam wyznaczonej. W tym miesiącu zepsuta jakaś jest ta apka.
Częśc objawów mi się pojawia pod wykresem, a część nie…
pp2018 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? endometrioza?
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Częśc objawów mi się pojawia pod wykresem, a część nie…
Coś tam się ewidentnie musiało zepsuć...
-
nick nieaktualny
-
KsiążkowaEmilka wrote:U mnie w mieście jest osiedle Winiary, bo jest ogromna fabryka Winiary... może to jakieś moje sąsiadki? 🤣🤣
Ale pomysł z winem wydaje się bardziej prawdopodobny🤣
Jesteś z miasta Kalisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2024, 16:46
-
nick nieaktualnyRany, laski, w ogóle zaraz jajko zniosę 🙈 dziś 29 dc, poza dwoma, od odstawienia AH wszystkie miałam 26 - 27 dniowe, ostatni nawet 25 🙈 chodzę wokół szafki z testami jak głupia, ale obiecałam sobie, że ruszę je dopiero, jak zgodnie z przewidywaniami owu jaśnie księżna małpa nie przyjdzie we wtorek 🙈 choć pewnie jakbym teraz zrobiła, to by zaraz przylazła 🤣
Rachelka23, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
KejtKa wrote:Rany, laski, w ogóle zaraz jajko zniosę 🙈 dziś 29 dc, poza dwoma, od odstawienia AH wszystkie miałam 26 - 27 dniowe, ostatni nawet 25 🙈 chodzę wokół szafki z testami jak głupia, ale obiecałam sobie, że ruszę je dopiero, jak zgodnie z przewidywaniami owu jaśnie księżna małpa nie przyjdzie we wtorek 🙈 choć pewnie jakbym teraz zrobiła, to by zaraz przylazła 🤣
Ooooo 🤔
A jak się czujesz?? -
Zimozielona ja też widzę
. Trzymam kciuki.
Oj, czuję że jeszcze się kreski posypią do końca tego miesiąca
Super.
pp2018, Prezesoowa, Rachelka23, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
No ja Cię nie podpuszczam, ale czemu nie dasz koleżankom trochę rozrywki na sobotnie popołudnie… 🤪KejtKa wrote:Rany, laski, w ogóle zaraz jajko zniosę 🙈 dziś 29 dc, poza dwoma, od odstawienia AH wszystkie miałam 26 - 27 dniowe, ostatni nawet 25 🙈 chodzę wokół szafki z testami jak głupia, ale obiecałam sobie, że ruszę je dopiero, jak zgodnie z przewidywaniami owu jaśnie księżna małpa nie przyjdzie we wtorek 🙈 choć pewnie jakbym teraz zrobiła, to by zaraz przylazła 🤣
A wiesz kiedy była owulka ?
Speranza :), MummyYummy, pp2018, Suzie, Malinowysorbet, Rachelka23, Liyss🧚🏻, Pati2804, blob lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? endometrioza?
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
KejtKa wrote:Rany, laski, w ogóle zaraz jajko zniosę 🙈 dziś 29 dc, poza dwoma, od odstawienia AH wszystkie miałam 26 - 27 dniowe, ostatni nawet 25 🙈 chodzę wokół szafki z testami jak głupia, ale obiecałam sobie, że ruszę je dopiero, jak zgodnie z przewidywaniami owu jaśnie księżna małpa nie przyjdzie we wtorek 🙈 choć pewnie jakbym teraz zrobiła, to by zaraz przylazła 🤣
Kurczę, no ja Cię wcale nie namawiam do testowania, ale podtrzymałabyś dobrą passę…. 🤪
KsiążkowaEmilka, Prezesoowa, elektro96, Speranza :), Rachelka23, Liyss🧚🏻, Pati2804, blob lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Jezu mi po AH tez takie krótsze się zrobiły, ostatnio mam cały czas 25 dniowe😬
🐒 jak ma przyjść to i tak przyjdzie! Więc czemu by nie zrobić testu teraz?🤪 ostatnio byla tu Dobra passa
pp2018, Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
magdalena321 wrote:Dziewczyny zdecydowałam że pójdę po świętach do gina. Powiedzcie od czego zacząć, co mu powiedzieć, tak żebym niczego nie pominęła a była pewna siebie i tego czego oczekuje? Obawiam się że mnie „zbyje” jak powiem mu że to dopiero będzie 4 miesiąc starań a ja już świruje.. 🤷🏻♀️ stwierdziłam że ogólnie psychicznie odpuszczam i zakładam że będzie co ma być bo chyba już nie mam na to wpływu ale z drugiej strony może gdzieś ten problem leżeć i może zacząć coś z tym robić póki jeszcze jest czas i potencjalna szansa? Tylko właśnie od czego zacząć 😉
A musisz mówić że to 4cs? Powiedz że 12 😀
Speranza :), magdalena321 lubią tę wiadomość
MTHFR homo PAI-1 homo
ANA + (ZS)
Starania o 3 maluszka
Heparyna od owulacji -
nick nieaktualnyKurczę, kusicie, kusicie 🫣🤭 owu była teoretycznie w 18 dc 🤔 dobra, napęłnię pęcherz i siknę, a co 😅
KsiążkowaEmilka, notsobadd, pp2018, Prezesoowa, elektro96, Speranza :), MummyYummy, NiedoszlaWielodzietna, Sparky, Liyss🧚🏻, Pati2804, Paima, blob lubią tę wiadomość
-
No to czekamy z testami.
pp2018, KejtKa lubią tę wiadomość
-
KejtKa wrote:Kurczę, kusicie, kusicie 🫣🤭 owu była teoretycznie w 18 dc 🤔 dobra, napęłnię pęcherz i siknę, a co 😅
No nie daj się prosić 🤪
KejtKa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
KejtKa wrote:Kurczę, kusicie, kusicie 🫣🤭 owu była teoretycznie w 18 dc 🤔 dobra, napęłnię pęcherz i siknę, a co 😅
Dawaj czekamy 🥰
KejtKa, Speranza :) lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września