Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam, co jest nie tak. Po pierwsze jest pełnią księżyca a po drugie ogromna burza elektromagnetyczna na słońcu. Jedno i drugie oddziałuje na ciało i emocje. Jutro będzie lepiej. :*
Pati2804, elektro96, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Dropsik, Anonim1992, Paima, Malinowysorbet, KejtKa, CoffeeDream, Vienna, Gregorka, MummyYummy, blob lubią tę wiadomość
-
Paima wrote:I co, Nakarmiłaś drugie "ja" chipsikami ? 😄 Lepiej troszkę? 😄
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Hahahaha uczucie musiało być niepowtarzalne
Owszem niezapomniane 🤣🤣Prezesoowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Fermina wrote:Powiem Wam, co jest nie tak. Po pierwsze jest pełnią księżyca a po drugie ogromna burza elektromagnetyczna na słońcu. Jedno i drugie oddziałuje na ciało i emocje. Jutro będzie lepiej. :*
Faktycznie! Trąbili w radio dzisiaj o tej burzy 🙈
Uwielbiam zrzucać coś na hormony, burze elektromagnetyczne albo inne retrogradacje Merkurego, byle tylko nie przyznać się mężowi, że czasami mi po prostu odpier.ala 😂🤪Pati2804, Fermina, Kasia111, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, KejtKa, grazka0022, CoffeeDream, Vienna, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Dziewczyny, widzę że wiele z Was na dziś trudny dzień, trzymajcie się 🫂
Ja mam zapierdziel w pracy, więc nie miałam czasu tu zaglądać na bieżąco ani też za dużo rozmyślać, ale chwilę na to żeby sobie wkręcać, że na pewno znów się nie udało w tym cyklu to już znalazłam 🫥
Plusem jest, że owulacja prawdopodobnie była w sobotę, także uda mi się zbadać proga (w sobotę). Zastanawiam się też dlaczego mam tak mało śluzu. Jeszcze do niedawna to miałam śluz przez cały cykl i to wcale nie mało, ale od kiedy 2 miesiące temu brałam antybiotyk-globulki na infekcje intymną to śluz u mnie nie istnieje. Brałam w tym cyklu probiotyk, ale nie zauważyłam żeby coś się zmieniło. I wiesiołek też mi zupełnie nie pomógł
-
Mam pytanko do tych z Was, które biorą wiesiołek w Oeparolu. Czy też zauważyłyście znaczna poprawę cery i włosów? Zapomniałam już praktycznie o jakichkolwiek syfach na twarzy, a baby hairów to mam tyle, że niedługo będę miała grzywkę 🙈 A przecież ferrytyna leży i kwiczy….👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Czytam i czytam i widzę, że nie tylko ja dziś spadek emocjonalny… ale chyba takie dni też są czasami potrzebne.
Kejtka 🫂 u mnie też plamienia i też płacz… Ale czuje, że ten płacz mnie trochę oczyścił z tych emocji.. Macie jakieś plany na kolejne cykle? Jaka diagnostyka za Wami?
Prezesowa kciuki za tatę ❤️Prezesoowa, KejtKa lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
A i zjadłam kebaba na pocieszenie i mam jeszcze chipsy i eklera. PMS na pełnej. Proszę nie oceniać 😂😂 potrzebowałam tego na maxa!
Dropsik, notsobadd, elektro96, Rachelka23, Malinowysorbet, KejtKa, Vienna, Pati2804, Gregorka, NiedoszlaWielodzietna, Majuna, MummyYummy, blob lubią tę wiadomość
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
notsobadd wrote:Faceci… jak ja słyszę to „ale co ja zrobiłem? ale o co Ci chodzi?” to automatycznie liczę w myślach do 10 🙈 Chyba żaden z nich nie ma jakiegoś instynktu samozachowawczego, żeby się czasami ugryźć w ten głupi język 😌
Kiedyś słyszałam, że „jak się człowiek uprze żeby żyć to i medycyna jest bezsilna” Z przymrużeniem oka oczywiście. Jeśli tata chce walczyć to naprawdę ogromny sukces i szansa na powodzenie. I cudownie, że będziecie mogli spędzić z nim czas w święta 😊
No dokładnie, jak widzi, że jestem wku.wiona to po co się dopytuje? Ślepy jest? No ja pierdzielenotsobadd, KejtKa lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
notsobadd wrote:Faktycznie! Trąbili w radio dzisiaj o tej burzy 🙈
Uwielbiam zrzucać coś na hormony, burze elektromagnetyczne albo inne retrogradacje Merkurego, byle tylko nie przyznać się mężowi, że czasami mi po prostu odpier.ala 😂🤪
Hahah każda wymówka jest dobra moj jeszcze jakby był nieświadomym dzieciakiem potrafi zapytać, czy będę mieć okres, że jestem taka złanotsobadd, KejtKa lubią tę wiadomość
Uwielbiam zrzucać coś na hormony, burze elektromagnetyczne albo inne retrogradacje Merkurego, byle tylko nie przyznać się mężowi, że czasami mi po prostu odpier.ala 😂🤪
Hahaha, ja najbardziej lubię zwalać na hormony i pms 😂😂notsobadd lubi tę wiadomość
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Leśneintro wrote:Dziewczyny, widzę że wiele z Was na dziś trudny dzień, trzymajcie się 🫂
Ja mam zapierdziel w pracy, więc nie miałam czasu tu zaglądać na bieżąco ani też za dużo rozmyślać, ale chwilę na to żeby sobie wkręcać, że na pewno znów się nie udało w tym cyklu to już znalazłam 🫥
Plusem jest, że owulacja prawdopodobnie była w sobotę, także uda mi się zbadać proga (w sobotę). Zastanawiam się też dlaczego mam tak mało śluzu. Jeszcze do niedawna to miałam śluz przez cały cykl i to wcale nie mało, ale od kiedy 2 miesiące temu brałam antybiotyk-globulki na infekcje intymną to śluz u mnie nie istnieje. Brałam w tym cyklu probiotyk, ale nie zauważyłam żeby coś się zmieniło. I wiesiołek też mi zupełnie nie pomógł
Może musi się tam wszystko zregenerować. A odczuwasz suchość czy po prostu nie widzisz tego śluzu?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:Byłam u taty i to jest takie trudne patrzeć jak on bardzo chce żyć, a to wszystko idzie nie tak.. Wiem za to, że zostaje na sali sam, więc możemy zrobić święta u niego i nie będziemy nikomu przeszkadzać
A jeszcze mąż mnie tak wyprowadził z równowagi, że gdyby stał przy mnie to nie wiem co by było. Wie dobrze, że jestem zmiażdżona psychicznie sytuacją z tatą, do tego jestem przed okresem i serio dzisiaj aura jest jakaś niekorzystna to on sobie jeszcze tak pozwala. Jeszcze przyszedł do domu i ma pretensje, że nic nie zrobił źle. Zobaczymy, też mu takim tekstem zajade jak będzie miał nerwowy czas
Inny kaliber, bo ja w lutym żegnałam dziadka i ten jego widok w szpitalu na łóżku, z maską, z kabelkami... Taka bezsilność, bo nie wiesz jak pomóc. Ale myślę, że ta nasza i rodziny obecność w szpitalu to jest ich moc i siła. Mój dziadek miał ze szpitala nie wyjść żywy, a wyszedł i zmarł w wieku 95 lat w domu, po swojemu.
Mocne kciuki za Twojego tatę 💪Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:A i zjadłam kebaba na pocieszenie i mam jeszcze chipsy i eklera. PMS na pełnej. Proszę nie oceniać 😂😂 potrzebowałam tego na maxa!
I bardzo dobrze zrobiłaś! Na zdrowie chyba też jutro sobie kupię jakiś deser, a coLiyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
Liyss🧚🏻 wrote:A i zjadłam kebaba na pocieszenie i mam jeszcze chipsy i eklera. PMS na pełnej. Proszę nie oceniać 😂😂 potrzebowałam tego na maxa!
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż zawsze się ze mnie śmieje że na wszystko mam medyczne wytłumaczenie lub inne naukowe🤣🤣🤣 a on wie że poprostu to charakter 🤣🤣notsobadd, Prezesoowa, Dropsik, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Fermina wrote:Powiem Wam, co jest nie tak. Po pierwsze jest pełnią księżyca a po drugie ogromna burza elektromagnetyczna na słońcu. Jedno i drugie oddziałuje na ciało i emocje. Jutro będzie lepiej. :*
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Hahah każda wymówka jest dobra moj jeszcze jakby był nieświadomym dzieciakiem potrafi zapytać, czy będę mieć okres, że jestem taka zła
Ojoj, to pytanie musiało go drogo kosztowaćPrezesoowa lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Niczego nie żałuj, tak trzeba żyć! 🤪Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌