Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
elektro96 wrote:O rany, ja chyba potrzebuję jakiegoś solidnego kopa w tyłek… mam dzisiaj jakiś dzień na nie 🤣
Moje cycki mają chyba zamiar dzisiaj eksplodować 💥 🤯
Kopa w tyłek funduję! a cyckom oddaj wolność ponoć cycki lubią też boleć od niedoborów joduelektro96, Anonim1992 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Malinowysorbet wrote:Podczytuję was dzisiaj, ale chyba i mnie dopadło jakies przesilenie wiosenne. Nie mam ochoty na nic, jestem zrezygnowana, zniechęcona i nie wiem co jeszcze 😅 cycki flaczki, bol w dolnej części pleców i totalny zjazd energii. Mam dzisiaj taki nastrój, że nawet smucić mi się nie chce 🤣 dobra już nie smęce, po prostu sobie zniknę na chwilę 😏
Smęć smęć, po to tu jesteśmy, razem na dobre i złe :* mam nadzieję, że jutro dzień będzie dla Ciebie lepszyMalinowysorbet lubi tę wiadomość
Pogubiłam się w stronach... jasna cholewcia. Albo jak to moje dzieci mówią niech to tost.....
Prezesowa przykro mi z powodu taty..... 😪
Tak poprowadzę kwietniowy miesięczny. Ale prezesowa nie chcesz prowadzić żadnego? Ja się tam pchać nie muszę..... zaproponowalam jakby nikt inny nie chciał 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Pati2804 wrote:Dziękujemy za motywacje ❤❤🍀
Od mediów się odcięłam i czytam tylko nasze forum bo to Wy poprawiacie humor 🥰
Szczerze, to też odkąd jestem na forum to mniej przeglądam SM. Po prostu już nie mam tyle czasu na scrollowanie tego 😅Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dobrze że napisałyście o przesileniu wiosennym , bo już myślałam że powinnam zgłosić się do psychologa..🙄 ostatnio staram się być pozytywnie nastawiona ale dzisiaj mam totalny zjazd emocjonalny, objawy ciąży zniknęły w większości dzisiaj a ja mam oczywiście złe myśli w głowie.. czuję że walczę dzisiaj o przetrwanie i mam nadzieję że obudzę się jutro z lepszym nastawieniem, a najlepiej to chciałabym zasnąć I się obudzić 9 kwietnia.. 🥺
Przepraszam że smęcę , wiem że niektóre z Was chciałyby być na moim miejscu, ale w moim przypadku II kreski nie oznaczają że na 100% wszystko będzie dobrze i że urodzę w listopadzie.. dla mnie ciąża jest większym stresem niż czas starań, ze względu na moją historie 😔
Postaram się ogarnąć głowę i wrócić z lepszym nastawieniem 🍀
Przytulam Cię Kochanie :* szukanie pomocy to nic złego. Rozumiem też Twój strach.. Do wizyty już niedługo, będziemy Ci towarzyszyć w oczekiwaniu, zobaczysz wszystko będzie super dobrze :*Pati2804 lubi tę wiadomość
W ogóle laski.... tak jestem zła wściekla że siedze i płacze od godziny. Tak jestem zła że aż mi się sikać chce. Ktoś tez tak ma że z nerwów się sikać chce? 🤣🤣🤣🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
KejtKa wrote:No i uj bombki strzelił… ostatnio maniakalnie próbuję ogarnąć się w rozpoznawaniu szyjki więc chwilę temu też próbowałam i co? Jedyne co rozpoznałam to zaczynającą się 🐒 od grudniowej nie miałam takiego kryzysu jak teraz po jej przyjściu… normalnie siedzę i wyję, kot już przeze mnie cały mokry… jest mi tak zajebiście źle, choć w zasadzie nie wiem na co liczyłam, skoro przedwczoraj test poraził mnie bielą. Nawet nie mam mocy by powiedzieć sobie, że „padłaś, powstań! Popraw koronę i zasuwaj!”, zamówić suple na kolejny cykl i przygotować się do niego. Czuję się źle, czuję się winna. Ta podwyżkowa akcja w robocie (aktualnie odechciało mi się w ogóle starać, bo po co), teraz @ wbiła z buta. No jak strzał w pysk… wybaczcie mi te smęty, ale no… staremu mogę płakać, mamie mogę płakać, przyjaciółce mogę płakać, a i tak nikt tego nie zrozumie… 🥺
Pozwól sobie na dzień albo dwa słabości. To też jest ważne, jakoś musimy się zregenerować po tych zawiedzionych nadziejach.. Przytulam Cię bardzo mocno :*KejtKa lubi tę wiadomość
Paima wrote:U mnie lekki stres bo niby 6+3 ale zarodka dziś na wizycie nie było widać.
Z tym że test wyszedł te teoretycznie 16dpo- w 31dniu cyklu. Czyli późno. Może jest wcześniej i dlatego jeszcze nie ma zarodka.
A może i będzie inne zakończenie?
No nie wiem.
Staram się nie zamartwiać na zapas ale też nie czuję radości i ekscytacji, na którą tak czekałam.
Zamiast tego potrzebowałam troszkę "jojania" i głaskania po główce 😄
Mąż oczywiście mówi że jest wszystko super i mam dać na luz, bo za kilka dni będzie już widoczne.
No
To taki poniedziałek 😄
Będzie wspaniałe zakończenie, zobaczysz :* trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo :*Paima lubi tę wiadomość
CoffeeDream wrote:Dziewczyny, czy tylko ja mam od jakiegoś czasu bardzo suche i szczypiące usta? Naczytałam się już o różnych przyczynach i sama nie wiem.
Może ostatnio mniej wody piję... Muszę się bardziej pilnować.
Ja też tak mam ostatnio, ale właśnie mało piję. Supli ostatnio też tak nie pilnuję jak ostatnioWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:Kopa w tyłek funduję! a cyckom oddaj wolność ponoć cycki lubią też boleć od niedoborów jodu
Prezesoowa lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Prezesowa przykro mi z powodu taty..... 😪
Tak poprowadzę kwietniowy miesięczny. Ale prezesowa nie chcesz prowadzić żadnego? Ja się tam pchać nie muszę..... zaproponowalam jakby nikt inny nie chciał 😅
To jak Ty miesięczny to ja będę ogarniać zbiorowyPati2804, PaulaG lubią tę wiadomość
PaulaG wrote:W ogóle laski.... tak jestem zła wściekla że siedze i płacze od godziny. Tak jestem zła że aż mi się sikać chce. Ktoś tez tak ma że z nerwów się sikać chce? 🤣🤣🤣
Ja tak mam. I chodzę i sikam po kropelce, a chce mi się jakbym miała popuścić w gacie...
Apropo gaci to założyłam dziś majtki na lewą stronę. W sensie strona, która powinna byc na zewnątrz była w środkuRachelka23, Anonim1992, Leśneintro, Pati2804, KejtKa, PaulaG, MummyYummy, blob lubią tę wiadomość
Prezesoowa wrote:Ja tak mam. I chodzę i sikam po kropelce, a chce mi się jakbym miała popuścić w gacie...
Apropo gaci to założyłam dziś majtki na lewą stronę. W sensie strona, która powinna byc na zewnątrz była w środku
To i tak lepiej ode mnie mnie ,,bezszwowe,, się rozkleiły i polowa sobie klapala 🤣🤣Prezesoowa, elektro96, Pati2804, Dropsik, Rachelka23, CoffeeDream, PaulaG, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Prezesoowa wrote:Ja tak mam. I chodzę i sikam po kropelce, a chce mi się jakbym miała popuścić w gacie...
Apropo gaci to założyłam dziś majtki na lewą stronę. W sensie strona, która powinna byc na zewnątrz była w środku
Haha coś dziś naprawdę jest nie tak z tym dniem 😂
Ja gacie miałam na dobrą stronę..
Ale robiłam zdjęcie do dowodu.
Nie pytajcie 😂
Wyglądam jak terrorysta... i to z nadwagą.
Na granicy bym nie przepuściła 😂😂elektro96, Prezesoowa, notsobadd, Pati2804, Dropsik, Liyss🧚🏻, KejtKa, CoffeeDream, MummyYummy, blob lubią tę wiadomość
-
Apropo gaci to założyłam dziś majtki na lewą stronę. W sensie strona, która powinna byc na zewnątrz była w środkuPrezesoowa lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Byłam u taty i to jest takie trudne patrzeć jak on bardzo chce żyć, a to wszystko idzie nie tak.. Wiem za to, że zostaje na sali sam, więc możemy zrobić święta u niego i nie będziemy nikomu przeszkadzać
A jeszcze mąż mnie tak wyprowadził z równowagi, że gdyby stał przy mnie to nie wiem co by było. Wie dobrze, że jestem zmiażdżona psychicznie sytuacją z tatą, do tego jestem przed okresem i serio dzisiaj aura jest jakaś niekorzystna to on sobie jeszcze tak pozwala. Jeszcze przyszedł do domu i ma pretensje, że nic nie zrobił źle. Zobaczymy, też mu takim tekstem zajade jak będzie miał nerwowy czasWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:Byłam u taty i to jest takie trudne patrzeć jak on bardzo chce żyć, a to wszystko idzie nie tak.. Wiem za to, że zostaje na sali sam, więc możemy zrobić święta u niego i nie będziemy nikomu przeszkadzać
A jeszcze mąż mnie tak wyprowadził z równowagi, że gdyby stał przy mnie to nie wiem co by było. Wie dobrze, że jestem zmiażdżona psychicznie sytuacją z tatą, do tego jestem przed okresem i serio dzisiaj aura jest jakaś niekorzystna to on sobie jeszcze tak pozwala. Jeszcze przyszedł do domu i ma pretensje, że nic nie zrobił źle. Zobaczymy, też mu takim tekstem zajade jak będzie miał nerwowy czas
Chłopaki też sobie grabią widzę w ostatnich dniach 🙈Anonim1992, Prezesoowa, Pati2804, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Byłam u taty i to jest takie trudne patrzeć jak on bardzo chce żyć, a to wszystko idzie nie tak.. Wiem za to, że zostaje na sali sam, więc możemy zrobić święta u niego i nie będziemy nikomu przeszkadzać
A jeszcze mąż mnie tak wyprowadził z równowagi, że gdyby stał przy mnie to nie wiem co by było. Wie dobrze, że jestem zmiażdżona psychicznie sytuacją z tatą, do tego jestem przed okresem i serio dzisiaj aura jest jakaś niekorzystna to on sobie jeszcze tak pozwala. Jeszcze przyszedł do domu i ma pretensje, że nic nie zrobił źle. Zobaczymy, też mu takim tekstem zajade jak będzie miał nerwowy czas
🫂🫂 trzymaj się mocno 😘 zawsze to jakiś plus tej całej smutnej sytuacji z tatą że możecie być razem. Trzymam mocno za Ciebie kciukiPrezesoowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Faceci… jak ja słyszę to „ale co ja zrobiłem? ale o co Ci chodzi?” to automatycznie liczę w myślach do 10 🙈 Chyba żaden z nich nie ma jakiegoś instynktu samozachowawczego, żeby się czasami ugryźć w ten głupi język 😌
Kiedyś słyszałam, że „jak się człowiek uprze żeby żyć to i medycyna jest bezsilna” Z przymrużeniem oka oczywiście. Jeśli tata chce walczyć to naprawdę ogromny sukces i szansa na powodzenie. I cudownie, że będziecie mogli spędzić z nim czas w święta 😊Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌