Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:O rany, ja chyba potrzebuję jakiegoś solidnego kopa w tyłek… mam dzisiaj jakiś dzień na nie 🤣
Moje cycki mają chyba zamiar dzisiaj eksplodować 💥 🤯
Kopa w tyłek funduję! a cyckom oddaj wolnośćponoć cycki lubią też boleć od niedoborów jodu
elektro96, Anonim1992 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:Podczytuję was dzisiaj, ale chyba i mnie dopadło jakies przesilenie wiosenne. Nie mam ochoty na nic, jestem zrezygnowana, zniechęcona i nie wiem co jeszcze 😅 cycki flaczki, bol w dolnej części pleców i totalny zjazd energii. Mam dzisiaj taki nastrój, że nawet smucić mi się nie chce 🤣 dobra już nie smęce, po prostu sobie zniknę na chwilę 😏
Smęć smęć, po to tu jesteśmy, razem na dobre i złe :* mam nadzieję, że jutro dzień będzie dla Ciebie lepszyMalinowysorbet lubi tę wiadomość
-
Pogubiłam się w stronach... jasna cholewcia. Albo jak to moje dzieci mówią niech to tost.....
Prezesowa przykro mi z powodu taty..... 😪
Tak poprowadzę kwietniowy miesięczny. Ale prezesowa nie chcesz prowadzić żadnego? Ja się tam pchać nie muszę..... zaproponowalam jakby nikt inny nie chciał 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Pati2804 wrote:Dziękujemy za motywacje ❤❤🍀
Od mediów się odcięłam i czytam tylko nasze forum bo to Wy poprawiacie humor 🥰
Szczerze, to też odkąd jestem na forum to mniej przeglądam SM. Po prostu już nie mam tyle czasu na scrollowanie tego 😅Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Dobrze że napisałyście o przesileniu wiosennym , bo już myślałam że powinnam zgłosić się do psychologa..🙄 ostatnio staram się być pozytywnie nastawiona ale dzisiaj mam totalny zjazd emocjonalny, objawy ciąży zniknęły w większości dzisiaj a ja mam oczywiście złe myśli w głowie.. czuję że walczę dzisiaj o przetrwanie i mam nadzieję że obudzę się jutro z lepszym nastawieniem, a najlepiej to chciałabym zasnąć I się obudzić 9 kwietnia.. 🥺
Przepraszam że smęcę , wiem że niektóre z Was chciałyby być na moim miejscu, ale w moim przypadku II kreski nie oznaczają że na 100% wszystko będzie dobrze i że urodzę w listopadzie.. dla mnie ciąża jest większym stresem niż czas starań, ze względu na moją historie 😔
Postaram się ogarnąć głowę i wrócić z lepszym nastawieniem 🍀
Przytulam Cię Kochanie :* szukanie pomocy to nic złego. Rozumiem też Twój strach.. Do wizyty już niedługo, będziemy Ci towarzyszyć w oczekiwaniu, zobaczysz wszystko będzie super dobrze :*Pati2804 lubi tę wiadomość
-
W ogóle laski.... tak jestem zła wściekla że siedze i płacze od godziny. Tak jestem zła że aż mi się sikać chce. Ktoś tez tak ma że z nerwów się sikać chce? 🤣🤣🤣🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
nick nieaktualnyKejtKa wrote:No i uj bombki strzelił… ostatnio maniakalnie próbuję ogarnąć się w rozpoznawaniu szyjki więc chwilę temu też próbowałam i co? Jedyne co rozpoznałam to zaczynającą się 🐒 od grudniowej nie miałam takiego kryzysu jak teraz po jej przyjściu… normalnie siedzę i wyję, kot już przeze mnie cały mokry… jest mi tak zajebiście źle, choć w zasadzie nie wiem na co liczyłam, skoro przedwczoraj test poraził mnie bielą. Nawet nie mam mocy by powiedzieć sobie, że „padłaś, powstań! Popraw koronę i zasuwaj!”, zamówić suple na kolejny cykl i przygotować się do niego. Czuję się źle, czuję się winna. Ta podwyżkowa akcja w robocie (aktualnie odechciało mi się w ogóle starać, bo po co), teraz @ wbiła z buta. No jak strzał w pysk… wybaczcie mi te smęty, ale no… staremu mogę płakać, mamie mogę płakać, przyjaciółce mogę płakać, a i tak nikt tego nie zrozumie… 🥺
Pozwól sobie na dzień albo dwa słabości. To też jest ważne, jakoś musimy się zregenerować po tych zawiedzionych nadziejach.. Przytulam Cię bardzo mocno :*KejtKa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaima wrote:U mnie lekki stres bo niby 6+3 ale zarodka dziś na wizycie nie było widać.
Z tym że test wyszedł te teoretycznie 16dpo- w 31dniu cyklu. Czyli późno. Może jest wcześniej i dlatego jeszcze nie ma zarodka.
A może i będzie inne zakończenie?
No nie wiem.
Staram się nie zamartwiać na zapas ale też nie czuję radości i ekscytacji, na którą tak czekałam.
Zamiast tego potrzebowałam troszkę "jojania" i głaskania po główce 😄
Mąż oczywiście mówi że jest wszystko super i mam dać na luz, bo za kilka dni będzie już widoczne.
No
To taki poniedziałek 😄
Będzie wspaniałe zakończenie, zobaczysz :* trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo :*Paima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoffeeDream wrote:Dziewczyny, czy tylko ja mam od jakiegoś czasu bardzo suche i szczypiące usta? Naczytałam się już o różnych przyczynach i sama nie wiem.
Może ostatnio mniej wody piję... Muszę się bardziej pilnować.
Ja też tak mam ostatnio, ale właśnie mało piję. Supli ostatnio też tak nie pilnuję jak ostatnio -
Prezesoowa wrote:Kopa w tyłek funduję! a cyckom oddaj wolność
ponoć cycki lubią też boleć od niedoborów jodu
Prezesoowa lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Prezesowa przykro mi z powodu taty..... 😪
Tak poprowadzę kwietniowy miesięczny. Ale prezesowa nie chcesz prowadzić żadnego? Ja się tam pchać nie muszę..... zaproponowalam jakby nikt inny nie chciał 😅
To jak Ty miesięczny to ja będę ogarniać zbiorowyPati2804, PaulaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulaG wrote:W ogóle laski.... tak jestem zła wściekla że siedze i płacze od godziny. Tak jestem zła że aż mi się sikać chce. Ktoś tez tak ma że z nerwów się sikać chce? 🤣🤣🤣
Ja tak mam. I chodzę i sikam po kropelce, a chce mi się jakbym miała popuścić w gacie...
Apropo gaci to założyłam dziś majtki na lewą stronę. W sensie strona, która powinna byc na zewnątrz była w środkuRachelka23, Anonim1992, Leśneintro, Pati2804, KejtKa, PaulaG, MummyYummy, blob lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Ja tak mam. I chodzę i sikam po kropelce, a chce mi się jakbym miała popuścić w gacie...
Apropo gaci to założyłam dziś majtki na lewą stronę. W sensie strona, która powinna byc na zewnątrz była w środku
To i tak lepiej ode mnie mnie ,,bezszwowe,, się rozkleiły i polowa sobie klapala 🤣🤣Prezesoowa, elektro96, Pati2804, Dropsik, Rachelka23, CoffeeDream, PaulaG, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Prezesoowa wrote:Ja tak mam. I chodzę i sikam po kropelce, a chce mi się jakbym miała popuścić w gacie...
Apropo gaci to założyłam dziś majtki na lewą stronę. W sensie strona, która powinna byc na zewnątrz była w środku
Haha coś dziś naprawdę jest nie tak z tym dniem 😂
Ja gacie miałam na dobrą stronę..
Ale robiłam zdjęcie do dowodu.
Nie pytajcie 😂
Wyglądam jak terrorysta... i to z nadwagą.
Na granicy bym nie przepuściła 😂😂elektro96, Prezesoowa, notsobadd, Pati2804, Dropsik, Liyss🧚🏻, KejtKa, CoffeeDream, MummyYummy, blob lubią tę wiadomość
-
Apropo gaci to założyłam dziś majtki na lewą stronę. W sensie strona, która powinna byc na zewnątrz była w środkuPrezesoowa lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
nick nieaktualnyByłam u taty i to jest takie trudne patrzeć jak on bardzo chce żyć, a to wszystko idzie nie tak.. Wiem za to, że zostaje na sali sam, więc możemy zrobić święta u niego i nie będziemy nikomu przeszkadzać
A jeszcze mąż mnie tak wyprowadził z równowagi, że gdyby stał przy mnie to nie wiem co by było. Wie dobrze, że jestem zmiażdżona psychicznie sytuacją z tatą, do tego jestem przed okresem i serio dzisiaj aura jest jakaś niekorzystna to on sobie jeszcze tak pozwala. Jeszcze przyszedł do domu i ma pretensje, że nic nie zrobił źle. Zobaczymy, też mu takim tekstem zajade jak będzie miał nerwowy czas -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Byłam u taty i to jest takie trudne patrzeć jak on bardzo chce żyć, a to wszystko idzie nie tak.. Wiem za to, że zostaje na sali sam, więc możemy zrobić święta u niego i nie będziemy nikomu przeszkadzać
A jeszcze mąż mnie tak wyprowadził z równowagi, że gdyby stał przy mnie to nie wiem co by było. Wie dobrze, że jestem zmiażdżona psychicznie sytuacją z tatą, do tego jestem przed okresem i serio dzisiaj aura jest jakaś niekorzystna to on sobie jeszcze tak pozwala. Jeszcze przyszedł do domu i ma pretensje, że nic nie zrobił źle. Zobaczymy, też mu takim tekstem zajade jak będzie miał nerwowy czas
Chłopaki też sobie grabią widzę w ostatnich dniach 🙈Anonim1992, Prezesoowa, Pati2804, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Byłam u taty i to jest takie trudne patrzeć jak on bardzo chce żyć, a to wszystko idzie nie tak.. Wiem za to, że zostaje na sali sam, więc możemy zrobić święta u niego i nie będziemy nikomu przeszkadzać
A jeszcze mąż mnie tak wyprowadził z równowagi, że gdyby stał przy mnie to nie wiem co by było. Wie dobrze, że jestem zmiażdżona psychicznie sytuacją z tatą, do tego jestem przed okresem i serio dzisiaj aura jest jakaś niekorzystna to on sobie jeszcze tak pozwala. Jeszcze przyszedł do domu i ma pretensje, że nic nie zrobił źle. Zobaczymy, też mu takim tekstem zajade jak będzie miał nerwowy czas
🫂🫂 trzymaj się mocno 😘 zawsze to jakiś plus tej całej smutnej sytuacji z tatą że możecie być razem. Trzymam mocno za Ciebie kciukiPrezesoowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Faceci… jak ja słyszę to „ale co ja zrobiłem? ale o co Ci chodzi?” to automatycznie liczę w myślach do 10 🙈 Chyba żaden z nich nie ma jakiegoś instynktu samozachowawczego, żeby się czasami ugryźć w ten głupi język 😌
Kiedyś słyszałam, że „jak się człowiek uprze żeby żyć to i medycyna jest bezsilna”Z przymrużeniem oka oczywiście. Jeśli tata chce walczyć to naprawdę ogromny sukces i szansa na powodzenie. I cudownie, że będziecie mogli spędzić z nim czas w święta 😊
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻