Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim😁
melduje biel, piersi chce mi rozsadzic, dopadł mnie taki trądzik jak chyba nigdy , ale wierzę w same pozytywy z uwagi na okolicznosci zbliżającego się dnia kobiet u mnie raczej się nie zmieni ale za pozostałe z was trzymam kciuki do 8.03 zazywam progesteron w związku z zaleceniem lekarki ale czuję że jak w zeszłym miesiącu dostanę planowo w 28dc tj.w 6.03 także tak organizm leci w kulki z nami 🤣
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Dziewczyny, kiedyś był ma ovu detektor oznak ciąży. Usunęli go czy to mnie on się nie wyświetlił?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca, 08:07
-
Platynova55 wrote:Dzień dobry wszystkim, pięknego dnia! ☀️
Ja czekam na okres, powinien pojawić się jutro lub w środę, chcę żeby zaczął się już nowy cykl i żebym mogła się na nim skupić, tym razem będziemy próbować z Lamettą. Chcę też wrzucić w tym miesiącu do suplementacji NAC, kiedyś brałam, ale ostatnio jakoś to odpuściłam. Jakie dawki NAC stosujecie?
Ja stosuję 600 mg cały cykl.
Tak ogólnie to widziałam info, że NAC w takich dawkach będzie wycofywany, bo się okazało, że powyżej 200 mg ma właściwości lecznicze i albo będą przechodzić badania jak dla leku, albo będą sprzedawać w dawkach 200 mg...Platynova55 lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Amunicja wrote:Cześć marcowa ekipo 🙂
Przychodzę Wam pokibicować i uszczknąć trochę z tego klimatu comiesięcznych oczekiwań, który gdzieś zatraciłam jako dinozaur pokryty grubą łuską dwuletnich starań 😉
W marcu prawdopodobnie czeka mnie kriotransfer.
Życzę Wam wszystkim żebyście już na tym wątku zostały, najdalej na kwietniowym ✊🏻
Forum jest wspaniałe, ale z perspektywy skutecznych starań i oczekiwania na narodziny musi być jeszcze lepszym miejscem 😊
Dużo miłości i radości w marcu dla Was wszystkich, drogie Kobietki ❤️🍀Amunicja, pp2018, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Anonim1992 wrote:Cześć wszystkim😁
melduje biel, piersi chce mi rozsadzic, dopadł mnie taki trądzik jak chyba nigdy , ale wierzę w same pozytywy z uwagi na okolicznosci zbliżającego się dnia kobiet u mnie raczej się nie zmieni ale za pozostałe z was trzymam kciuki do 8.03 zazywam progesteron w związku z zaleceniem lekarki ale czuję że jak w zeszłym miesiącu dostanę planowo w 28dc tj.w 6.03 także tak organizm leci w kulki z nami 🤣
Będziesz jeszcze powtarzać test, zanim odstawisz proga?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
LaBellePerle wrote:Dziewczyny, kiedyś był ma ovu detektor oznak ciąży. Usunęli go czy to mnie on się nie wyświetlił?
Detektor jest tylko w wersji premiumGregorka lubi tę wiadomość
Prezesoowa wrote:Będziesz jeszcze powtarzać test, zanim odstawisz proga?
Myślę że jeśli nie dostanę 🐒🐒🐒 to tak jeśli będzie to wiadomo bez sensu 😁Prezesoowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Prezesoowa wrote:Ja stosuję 600 mg cały cykl.
Tak ogólnie to widziałam info, że NAC w takich dawkach będzie wycofywany, bo się okazało, że powyżej 200 mg ma właściwości lecznicze i albo będą przechodzić badania jak dla leku, albo będą sprzedawać w dawkach 200 mg...pp2018 lubi tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️ -
Platynova55 wrote:Ja właśnie miałam wcześniej po 500 mg w tabletce, teraz mam chyba 250, a podobno powinno się brać nawet ok. 1800 mg dziennie, więc trochę się tych tabletek najem 🤣
No przy swojej ilości tabletek się zastanawiam po co ja gotuje jak tym spokojnie idzie się najeść
Dziewczyny jakie macie plany na ten tydzień?
U mnie bez większych, idziemy dziś z mężem złożyć wnioski o paszport, a tak to cały tydzień bez większych planów za to w przyszłym będzie intensywniej, bo będę już wyczekiwać na wyniki z trombofolii i mam nadzieję, że wyniki dojdą przed moją wizytą u specjalisty od naczyń, którą mam 13pp2018, Pati2804 lubią tę wiadomość
Cześć dziewczyny 🩷
Mi dziś mój cykl zrobił psikusa 🙄, wczoraj miałam 17dc i lekkie plamienie, a dziś zalało mnie 🐒...ból menstruacyjny max
18go stycznia odstawiłam AH, teraz ciekawe kiedy mi się to wyreguluje 🤔
17 luty miałam 🐒,aczkolwiek ciężko to nazwać okresem, bo to krwawienie było tak słabe, że tylko z porannej toalety miałam różowy papier, a później czysto i tylko boleści menstruacyjne.
No, a dziś to już tak na poważnie 🐒😬
Miłego dnia wszystkim 😘😘😘Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Dzień doberek🤗
Ja od dzisiaj mam już wolne😊 jutro histero i drożność, powinnam mieć 2tyg lub 3 zwolnienia,zależy ile znajdą tych polipow, na pewno są 3. Cały czas zmieniali mi godzinki,ale do kliniki mam bardzo blisko,więc nie robiło to żadnej różnicy i zatrzymało się,ze musze byc na 8:50, tak że proszę o kciukaski na jutro✊️🩷
Tule za biele 🥺🫂❤️ i trzymam za testujące-niech moc kreseczek⏸️ będzie z Wami🤗✊️
Pięknego poniedziałku ❤️💚💛💜🩵
P.S.Dziękuję za kciuki za męża drużynę w hokeja🏒wygrali cały turniej 💪,a G został najlepszym zawodnikiem meczów 🏆Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Monk@
Pamiętam Cię jako siejącą wiruskami w 2022 na miesięcznych wątkach 😊 Życzę Ci żebyś lada chwila mogła wrócić do tej zaszczytnej funkcji 😊✊🏻🍀Monk@, pp2018 lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Prezesoowa wrote:No przy swojej ilości tabletek się zastanawiam po co ja gotuje jak tym spokojnie idzie się najeść
Dziewczyny jakie macie plany na ten tydzień?
U mnie bez większych, idziemy dziś z mężem złożyć wnioski o paszport, a tak to cały tydzień bez większych planów za to w przyszłym będzie intensywniej, bo będę już wyczekiwać na wyniki z trombofolii i mam nadzieję, że wyniki dojdą przed moją wizytą u specjalisty od naczyń, którą mam 13
Ja mam na ten tydzień dużo pracy i liczę że szybko mi zleci Do złożenia wniosku o paszport też się zbieram od chyba pół roku, muszę się w końcu zmobilizować, bo wakacje coraz bliżej, a nie chcę żeby to mnie ograniczało. Przerażają mnie tylko te kolejki w urzędziepp2018 lubi tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️ -
Majlen wrote:Cześć dziewczyny 🩷
Mi dziś mój cykl zrobił psikusa 🙄, wczoraj miałam 17dc i lekkie plamienie, a dziś zalało mnie 🐒...ból menstruacyjny max
18go stycznia odstawiłam AH, teraz ciekawe kiedy mi się to wyreguluje 🤔
17 luty miałam 🐒,aczkolwiek ciężko to nazwać okresem, bo to krwawienie było tak słabe, że tylko z porannej toalety miałam różowy papier, a później czysto i tylko boleści menstruacyjne.
No, a dziś to już tak na poważnie 🐒😬
Miłego dnia wszystkim 😘😘😘
Przytulam :* organizm widocznie potrzebuje jeszcze trochę czasu, żeby się dostosowaćMajlen lubi tę wiadomość
Gregorka wrote:Dzień doberek🤗
Ja od dzisiaj mam już wolne😊 jutro histero i drożność, powinnam mieć 2tyg lub 3 zwolnienia,zależy ile znajdą tych polipow, na pewno są 3. Cały czas zmieniali mi godzinki,ale do kliniki mam bardzo blisko,więc nie robiło to żadnej różnicy i zatrzymało się,ze musze byc na 8:50, tak że proszę o kciukaski na jutro✊️🩷
Tule za biele 🥺🫂❤️ i trzymam za testujące-niech moc kreseczek⏸️ będzie z Wami🤗✊️
Pięknego poniedziałku ❤️💚💛💜🩵
P.S.Dziękuję za kciuki za męża drużynę w hokeja🏒wygrali cały turniej 💪,a G został najlepszym zawodnikiem meczów 🏆
Gratulacje dla męża! Ekstra
A jak się czujesz przed badaniami? Jak nastawienie? Kciuki oczywiście są już ✊️Gregorka lubi tę wiadomość
Zimozielona wrote:Cześć dziewczyny,
Dziś u mnie lepiej. Więc zjazd hormonalny.
Słuchajcie - czy badania z etapu I, myślicie że można zrobić zamiast w 3dc to w 4dc? Wyjeżdżam i nie będę miała jak:/
Do 5dc możesz spokojnie zrobićMonk@ lubi tę wiadomość
Platynova55 wrote:Trzymam kciuki za wyniki
Ja mam na ten tydzień dużo pracy i liczę że szybko mi zleci Do złożenia wniosku o paszport też się zbieram od chyba pół roku, muszę się w końcu zmobilizować, bo wakacje coraz bliżej, a nie chcę żeby to mnie ograniczało. Przerażają mnie tylko te kolejki w urzędzie
No my właśnie mamy nadzieję, ze nie będzie takiej tragedii dziś w urzędzie, ale znając szczęście mojego męża to pewnie nas nie przyjmą jakby się nam udało wyrobić w miarę te paszporty to jeszcze zaraz po Wielkanocy chcielibyśmy gdzieś wyskoczyćPlatynova55, pp2018, Pati2804 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".