Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny które piją Fertistim 🙏🏻
Powiedzcie jakie zmiany w cyklu zauważyłyście po nim? Lub po jakim suplemencie czy witaminach zauważyłyście coś innego w cyklu?
Ja tak jak wspomniałam widzę zmianę w tym cyklu ale biorę trochę supli i witamin i w sumie nie wiem po czym jest ta „inność” 😅 nie wiem też czy to dobrze że mniej/łagodniej niż zwykle czuję owulkę? Nowość to u mnie ten lepki, przezroczysty śluz, jednego dnia było go nawet dużo 😳CoffeeDream, kopytko, damrade lubią tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:Dziewczyny które piją Fertistim 🙏🏻
Powiedzcie jakie zmiany w cyklu zauważyłyście po nim? Lub po jakim suplemencie czy witaminach zauważyłyście coś innego w cyklu?
Ja tak jak wspomniałam widzę zmianę w tym cyklu ale biorę trochę supli i witamin i w sumie nie wiem po czym jest ta „inność” 😅 nie wiem też czy to dobrze że mniej/łagodniej niż zwykle czuję owulkę? Nowość to u mnie ten lepki, przezroczysty śluz, jednego dnia było go nawet dużo 😳kopytko lubi tę wiadomość
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
Smerfetkaa wrote:Microlife 16c2 - ma dwa miejsca po przecinku. Dużo dziewczyn go poleca. Ten mam zamiar tez kupic 🤣
elektro96, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim !! Powodzenia dla każdej ❤️ poproszę zapisać mnie na testowanie 08.03
CoffeeDream, JoKoKoJo, Pati2804, Fermina, Majuna, ultramaryna_, Zbuntowana lubią tę wiadomość
listopad 2023- poronienie zatrzymane 💔
Pai 1 homo
mthfr 677 homo
luty 2024 wznowienie starań -
Smerfetkaa wrote:Skasowałam wiadomość niechcący 🙈
A pytanie aktualne 💋
Hej dziewczyny w marcu 💋W którym dpo testujecie na początku marca? 😀 Zastanawiam się czy się jeszcze się wpisać czy już oszczędzić sobie widoku bieli 😜Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja mam ten i polecam 😊
Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Czy to nie zadziała negatywnie?
I czy z posiłków, kawy itp, mam narazie wyrzucić cukier?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego, 16:22
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Proszę mnie wpisać na 7.03
Ale już czuję że mnie chyba bierze...
Nie no,idę na monitoring w marcu.Majuna, ultramaryna_, Prezesoowa lubią tę wiadomość
12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam. -
Pati2804 wrote:U mnie jutro 9dpo🤣
O to wcześnie jeszcze 😀 ale widzę, że 6.03 to 14 dc i ostateczność ? 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego, 16:33
Pati2804 lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
A wy jak ustawiacie te opisy, które tutaj widać? Nie uniem tego znaleźć 😄Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Majlen wrote:A wy jak ustawiacie te opisy, które tutaj widać? Nie uniem tego znaleźć 😄27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Też bym chciała wiedzieć 🤣 pije je pierwszy cykl i nie widzę niczego nadzwyczajnego.. + biorę NAC, largnine, wit.C, cynk, selen, omega3 i chyba magnezCoffeeDream lubi tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
notsobadd wrote:Też chciałabym zacząć mierzyć temperaturę, ale kurczę te weekendy… cały tydzień wstaje ok. 6 a w weekend chce pospać 😂 czy to jest mocno przekłamane jeśli zmierzyłabym np 2h później?
W tym miesiącu to ja poproszę na wolnego strzelca, bo mam zamiar wytrzymać do poniedziałku, ale jak będzie to się okaże 😆 chce odsunąć w czasie ten widok jednej kreski, już chyba wolę po prostu dostać okres bo na nic innego się nie zapowiada 😉elektro96, ultramaryna_, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️ -
Smerfetkaa wrote:Skasowałam wiadomość niechcący 🙈
A pytanie aktualne 💋
Hej dziewczyny w marcu 💋W którym dpo testujecie na początku marca? 😀 Zastanawiam się czy się jeszcze się wpisać czy już oszczędzić sobie widoku bieli 😜
ja lecę od 10dpo. jestem uzależniona od wszelkiego rodzaju testów więc to czysta przyjemność😁damrade, ultramaryna_, Prezesoowa, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏻27
👧🏻❤️6 -
Hej wszystkim 😇
Proszę o wpisanie mnie na 27.03 🙂ultramaryna_, Prezesoowa, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👱🏻♀️28
🧑🏻🦱28
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od: 02.2023
💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk
18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności -
magdalena321 wrote:Dziewczyny które piją Fertistim 🙏🏻
Ja tak jak wspomniałam widzę zmianę w tym cyklu ale biorę trochę supli i witamin i w sumie nie wiem po czym jest ta „inność” 😅 nie wiem też czy to dobrze że mniej/łagodniej niż zwykle czuję owulkę? Nowość to u mnie ten lepki, przezroczysty śluz, jednego dnia było go nawet dużo 😳
piję od trzech dni. suple działają po czasie, u mnie chyba wjechało niezle placebo bo dzień po wypiciu miałam high w teście owu, dziś pik więc zawdzięczam mu owulację chociaż wiem że to mało możliwe😂 długo czytałam na temat tego i bardzo dużo pozytywnych opini. pokładam w nim nadzieję i piję systematycznie plus jest smaczny😁
mam też cichą nadzieję że skróci moje super długie cykle.
do tego biorę omega 3+k2+d3Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego, 16:58
damrade lubi tę wiadomość
👩🏻27
👧🏻❤️6 -
Platynova55 wrote:Ja codziennie mam ustawiony budzik na 6, nawet w weekend, budzę się, mierzę temperature i śpię dalej 😁
W tym miesiącu to ja poproszę na wolnego strzelca, bo mam zamiar wytrzymać do poniedziałku, ale jak będzie to się okaże 😆 chce odsunąć w czasie ten widok jednej kreski, już chyba wolę po prostu dostać okres bo na nic innego się nie zapowiada 😉
Ja pracuję 3 zmianowo. To jak w takiej sytuacji mierzyć?
Muszę co tydzień o innej godzinie. Będzie to wiarygodne?Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Hej dziewczyny, wracam do was po dłuuuugiej przerwie. Cześć z was pewnie mnie nie kojarzy, bo starania przerwałam jakoś w czerwcu zeszłego roku przez rozstanie. No, ale wracam.. 🙈 oby tym razem się udało. Coś o mnie mam 28 lat, a starania trwały od września do czerwca. Mam swoje owulacje, wyniki badań do tej pory wszystkie były jak najbardziej okej. W tym miesiącu podobno już po owulacji, nie monitorowałam, robiłam tylko testy. Temperatury jeszcze nie mierzę, bo nie chce się nakręcać. Wcześniej kiedy się starałam bardzo mocno fisiowałam. Nie liczyło się nic innego… Dlatego teraz podchodzę do tego mocno na luzie. Czekam na małpę, która ma przyjść 08.03. Jutro mam szybki monit żeby zobaczyć czy owulacja była. Może został po niej jakiś ślad 🙈 czy będę testować.. nie wiem. Chyba nie, raczej grzecznie poczekam do małpy. W tym cyklu dziwnym trafem od teoretycznej „owulacji” bardzo mocno boli mnie prawy jajnik i sutki zrobiły się mega wrażliwe jakoś tak szybko. Jestem podobno 3dpo. W poniedziałek może skoczę na proga, zależy co jutro powie mi gin. Trzymam mocno kciuki za każdą z was w tym marcowym wątku! Niech się zazieleni ✊🏼✊🏼🍀🍀
Niaha, aśś, elektro96, ellevv, kopytko, MummyYummy, Majuna, ultramaryna_, Olalee, Prezesoowa, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Chyba przez apke się nie da. Musisz wejść normalnie przez przeglądarkę w ustawienia konta 😊Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ?