Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Monk@ wrote:Pewnie, że boli, bo Ci bardzo zależy. I to normalne. Dziwne by było, gdybyś przeszła nad tym do porządku dziennego - nie udało się? Luz, jak nie teraz, to za miesiąc, rok czy pięć lat - no nie tak to działa. Boli, pewnie że tak. Dlatego pozwól sobie na smutek, zrób coś dla siebie, wypłacz się, jeśli potrzebujesz. Ściskam mocno, kochana 🫂
-
To jest piękna różowa kreska, gratulacje!❤️ ja w poprzednim mc miałam bledszą i wyszła z tego pozytywna beta 😍 będzie dobrze!👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
BasiaJa33 wrote:Dziewczyny jakie macie doświadczenia z lekiem duphaston ? W jakim celu lekarz Wam go przepisywał ?
-
Słuchajcie ale mam dziwną sytuację. Oczywiście zrobiłam test jeszcze wieczorem po tym kuzynie wuja ciotecznego stryja cienia z rana, niczego się innego nie spodziewałam po sobie, daje sobie w tym cyklu przyzwolenie na kompletną szajbę bo walka z tym nic nie da. Zrobiłam facelle bo miałam jeszcze jeden i stwierdziłam, że wolę wykorzystać a potem mieć tylko konkretne pinki. I wybarwiła mi się część kreski testowej. Także mam kreskę kontrolną i różową kropkę po drugiej stronie.🤣 Oszaleć można przecież.😂
-
Fermina wrote:Słuchajcie ale mam dziwną sytuację. Oczywiście zrobiłam test jeszcze wieczorem po tym kuzynie wuja ciotecznego stryja cienia z rana, niczego się innego nie spodziewałam po sobie, daje sobie w tym cyklu przyzwolenie na kompletną szajbę bo walka z tym nic nie da. Zrobiłam facelle bo miałam jeszcze jeden i stwierdziłam, że wolę wykorzystać a potem mieć tylko konkretne pinki. I wybarwiła mi się część kreski testowej. Także mam kreskę kontrolną i różową kropkę po drugiej stronie.🤣 Oszaleć można przecież.😂
-
san95 wrote:Nie wierzę 😂 pokazuj! Przecież to pech jak nic i weź się teraz domyślaj co jest grane 🤣
-
Fermina wrote:Słuchajcie ale mam dziwną sytuację. Oczywiście zrobiłam test jeszcze wieczorem po tym kuzynie wuja ciotecznego stryja cienia z rana, niczego się innego nie spodziewałam po sobie, daje sobie w tym cyklu przyzwolenie na kompletną szajbę bo walka z tym nic nie da. Zrobiłam facelle bo miałam jeszcze jeden i stwierdziłam, że wolę wykorzystać a potem mieć tylko konkretne pinki. I wybarwiła mi się część kreski testowej. Także mam kreskę kontrolną i różową kropkę po drugiej stronie.🤣 Oszaleć można przecież.😂
-
san95 wrote:To prawda.. jeszcze mnie stary do szału doprowadza dzisiaj. Pokłóciłam się z nim 🫣 powiedział, że jestem wariatką i chyba jestem w tej ciąży skoro na zawołanie zaczynam płakać. Powiedziałam, że to nie ciąża tylko on doprowadza mnie do szału 🫣 i będzie cichy wieczór. Czasem mam ochotę go po prostu zabić jest taki… hmm nietaktowny momentami i chyba nie myśli co mówi. W łeb zaraz dostanie jak wróci z tego swojego treningu i się skończy zabawa 😅
Ja w ogóle kiedyś myślałam, żeby chłopu zainstalować apkę do śledzenia cyklu miesiączkowego, żeby wiedział, kiedy jestem przed okresem i uważał na słowa wtedy 😅 no i zapas słodyczy i chipsów zrobił, ofc. 😅Anonim1992, san95, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Nie żałuj sobie, należy mu się!
Ja w ogóle kiedyś myślałam, żeby chłopu zainstalować apkę do śledzenia cyklu miesiączkowego, żeby wiedział, kiedy jestem przed okresem i uważał na słowa wtedy 😅 no i zapas słodyczy i chipsów zrobił, ofc. 😅Monk@, CoffeeDream, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
No dziad jeden 🙈 dziwna sprawa, na dwoje babka wróżyła. Czyli jutro musisz dosikać, nie ma wyjścia 🤷🏼♀️🤪
-
Gregorka wrote:Mojemy poprawily ferstilman, fertistim man, selen, cynk i witamina D😊-polecam😁
Fertistim w sumie ma cynk i witaminę D, to rozumiem, że brak dodatkową dawkę?Gregorka lubi tę wiadomość
-
Zastanawiam się czy nie jechać od razu do labu i chyba tak zrobię. Nie na moje nerwy te testy.🤣
NiedoszlaWielodzietna, Monk@, damrade, Gregorka, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Widzę Dziewczyny, że poruszyłyście temat relacji i starań, widząc po znajomych i jakiś tam swoich doświadczeniach bardzo dużo to weryfikuje, jak niektórzy mówią, że przed ślubem trzeba ze sobą zamieszkać to myślę, że starania bardziej weryfikują 😅
Mam to szczęście, że mój mąż jest naprawdę super partnerem i dużo rozmawiamy. Pierwsza ciąża była prawdziwą wpadką i długo czułam niesprawiedliwość i frustrację gdy już „chciałam” to nie wychodziło… wtedy dużo mąż mi musiał tłumaczyć, wtedy też ustaliliśmy nasze granice w staraniach (wspólnie ustanowiliśmy nasz szczyt, bo pierwotnie oboje mieliśmy różne)
Bardzo ładnie, któraś podkreśliła, że choroby to nie jest „wina”.. wokół mnie też ogrom par, które albo się rozstały, albo totalny brak szacunku przez nieudane starania..
Powiem Wam, że dziś chyba jakiś ciężki dzień..
Jak staram się ludzi nie oceniać, to dziś mnie taka wnerwa wzięła.. moja mama ma koleżankę z pracy, która ma córkę, która teraz poroniła 3 raz i wie doskonale, jaki jest problem (ma problem z krzepliwością krwi) i stwierdziła, że skoro za każdym razem od razu zachodzi w ciążę to nie będzie się leczyć, bo po co… i chyba pierwszy raz poczułam aż takie mocne ukłucie zazdrości, że jakim cudem im od razu wychodzi i czemu nie chce w ogóle zadbać o tego Kropka 🙈Liyss🧚🏻, Monk@, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Ja w ogóle kiedyś myślałam, żeby chłopu zainstalować apkę do śledzenia cyklu miesiączkowego, żeby wiedział, kiedy jestem przed okresem i uważał na słowa wtedy 😅 no i zapas słodyczy i chipsów zrobił, ofc. 😅
Widziałam że na flo ostatnio dodali opcję Flo dla par! Chłop wpisuje kod i apki się synchronizują. Dziwnie to jednak musi wyglądać w męskim telefonie 😜
Mój nie chciał ściągnąć bo mówi że on z mojego PMSa dokładniej jest w stanie przewidzieć kiedy będę miała okres niż jakakolwiek apka 😂Monk@, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle Ja już gratuluję ❤️ to jest taka piękna krecha, że nie może być inaczej 😁
Dziewczyny z biela… tulę mocno❤️
Pamiętajcie,póki wredota nie przyszła- nie wszystko stracone 🤞Gregorka lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
luśka wrote:Widziałam że na flo ostatnio dodali opcję Flo dla par! Chłop wpisuje kod i apki się synchronizują. Dziwnie to jednak musi wyglądać w męskim telefonie 😜
Mój nie chciał ściągnąć bo mówi że on z mojego PMSa dokładniej jest w stanie przewidzieć kiedy będę miała okres niż jakakolwiek apka 😂
Pamiętam jak mój kiedyś ściągnął apke i jak poczytał o jakiś fazach, objawach do klikania, to stwierdził, że to nie na jego głowę 😂😂
Co najlepsze- sam wtedy ściągnął, to nie był mój pomysł 😂luśka, Gregorka lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Olo, cóż jak widać, chyba nie każdemu aż tak mocno zależy 😪
Olo323 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Ja w ogóle kiedyś myślałam, żeby chłopu zainstalować apkę do śledzenia cyklu miesiączkowego, żeby wiedział, kiedy jestem przed okresem i uważał na słowa wtedy 😅 no i zapas słodyczy i chipsów zrobił, ofc. 😅
Ostatnio widziałam że Flo tak ma że można udostępnić swój wykres/cykl 🤣Monk@ lubi tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
luśka wrote:Widziałam że na flo ostatnio dodali opcję Flo dla par! Chłop wpisuje kod i apki się synchronizują. Dziwnie to jednak musi wyglądać w męskim telefonie 😜
Mój nie chciał ściągnąć bo mówi że on z mojego PMSa dokładniej jest w stanie przewidzieć kiedy będę miała okres niż jakakolwiek apka 😂