X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nadchodzi wrzesień, kończy się lato, w maju nam mówią per mamo i tato 🥹
Odpowiedz

Nadchodzi wrzesień, kończy się lato, w maju nam mówią per mamo i tato 🥹

Oceń ten wątek:
  • Remedios Ekspertka

Wysłany: 23 września, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wister12 wrote:
    Hej dziewczyny, mimo że nie uczestniczę za dużo w konwersacjach i na forum jestem od poprzedniego miesiąca, to zaglądam tu codziennie i serce mi pęka jak w pierwszym poście tego wątku widzę tak dużo 🩸…. Ściskam was mocno i trzymam kciuki że kiedyś nam wszystkim się uda ❤️ Ja niestety całą dzisiejszą noc przepłakałam bo 7 cykl starań nieudany… Musiałam się wyżalić, w najbliższym otoczeniu nie mam komu (oprócz męża), ponieważ wszystkie moje przyjaciółki albo są w ciąży, albo nie planują w ogóle dzieci i myślę że nie zrozumieją…

Wister, październik jest nasz 💖 wierzę w to bardzo mocno. Trzymaj się tam, rozumiem Twoje uczucia, co miesiąc jest to samo rozczarowanie. I człowiek próbuje sobie wytłumaczyć, że starania do roku to jeszcze “norma”, ale ja co miesiąc mam złudzenia, śledzę wątek na fioletowej stronie do którego mogłabym dołączyć i ten wątek zawsze kontynuuje beze mnie… wypłacz się i działaj dalej! Ja za każdym cyklem robię jakąś drobną zmianę - modyfikuje suple, jem ten czy inny polecany w momencie cyklu produkt i czuję chociaż jakąś sprawczosc w tym procesie, nad którym niestety mam małą kontrolę.

Wister12 lubi tę wiadomość

🤷🏽‍♀️29 lat
    Hashimoto(Euthyrox 112), plamienia przed miesiączką
    🤷🏻‍♂️35 lat
    Obniżone wyniki badania nasienia

7 cs o pierwszą 🤰

Inozytol, Prenacare complete, olej z wiesiołka, magnez, wit. B6, Wit. C, wit. E, niepokalanek, melatonina

30.07 progesteron 7dpo 15,23 ng/ml
    8.08 prolaktyna 17.8 ng/mL, po obciążeniu 243.8 ng/mL
    29.08 progesteron 6? dpo 11,36 ng/ml, estradiol 148,6 pg/ml
    15.09 MUCHa - ✅
  • Kitkat Autorytet

Wysłany: 23 września, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 dpo, a u mnie:
    - uczucie "napływania" do piersi. Dziwne uczucie.
    - naprzemienny ból jajników
    - delikatne bóle miesiączkowe

Czyli oprócz naprzemiennego bólu jajników, to miesiąc jak co miesiąc.

Pytanie mam- bo istnieje przekonanie, ze w kolejnym cyklu po biochemicznej łatwiej jest zajść w ciążę bo organizm jest "rozhulany". Czy to się tyczy tylko pierwszego cyklu czy kilku kolejnych?

👩 33 l.
    🧔🏻 36 l.
    👱‍♀️ 6 l.

23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
    10 dpo - 121,9 mIU/mL
    12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
    15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
    7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
    10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
    15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰

07/25 ktoś chciał być 💔

TSH 1.048 ✅️
    owulacje potwierdzone ✅️
    cytologia ✅️
    morfologia ✅️

💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

preg.png
  • Polczi5 Ekspertka

Wysłany: 23 września, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 🏵️ jako cichy podczytywacz chciałam podzielić się swoją historią w tym cyklu. Mielismy w chłopem intensywny miesiąc jak nie choroba małego to w pracy coś to jakieś imprezki rodzinne w weekend. Na starania o ciążę już skreslilam ten miesiąc z żalem w sercu. Przed okresem bóle piersi, plamienia i skurcze macicy nic nowego. Miałam sen w sobotę że zrobiłam 3 testy wszystkie pozytywne no poprostu pod to plamienie to jakbym dostała w twarz.. a tu nagle wszystko ucichło. I tak ucichło że wczoraj zrobiłam test i proszę nawet chłop był zdziwiony i mówił po co wyciągam stare testy z poprzedniej ciąży 🤣 załączam zdjęcie ku pokrzepieniu serc ❤️🥹https://ibb.co/zVnxC6dx

Mamacita, Kitkat, Luna11, Roma95, Wister12, Seabird, Maalwii, NatiHope, Malineczka, Hari, Ounai, Reja13, EVK, Takatam, Kaaamika lubią tę wiadomość

👩 28
    🧡 29.08.23 II
    ❤️ 16.04.24 chłopczyk

Here we go again 🌟
    22.09.25 II❤️🥹
    23.09 - 16 dpo, beta 933.3
  • Eliora Ekspertka

Wysłany: 23 września, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jutro wizytę u ginekologa w klinice - ale to będzie mój 4dc. Myślę czy iść jutro, czy przełożyć ją na jakieś 9dc by już coś było widać? Co byście zrobiły?

preg.png

👩 30 lat (PCOS, IO)
    👨 37 lat
    🌸 Córka – 4 lata 💗
    Starania o 2 dziecko od 08.2025
    Stymulacja: Lametta + Ovitrelle / Pregnyl
    CS1 – owulacja potwierdzona, brak ciąży
    CS2 – ⏸️ 10 dpo (14.10) – beta hCG 10.75
         12 dpo (16.10) – beta hCG 63.65 ✨

Psalm 62,6
    „Jedynie w Bogu szukaj spokoju, duszo moja,
    bo od Niego pochodzi moja nadzieja.”
  • Kitkat Autorytet

Wysłany: 23 września, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polczi5 wrote:
    Hej dziewczyny 🏵️ jako cichy podczytywacz chciałam podzielić się swoją historią w tym cyklu. Mielismy w chłopem intensywny miesiąc jak nie choroba małego to w pracy coś to jakieś imprezki rodzinne w weekend. Na starania o ciążę już skreslilam ten miesiąc z żalem w sercu. Przed okresem bóle piersi, plamienia i skurcze macicy nic nowego. Miałam sen w sobotę że zrobiłam 3 testy wszystkie pozytywne no poprostu pod to plamienie to jakbym dostała w twarz.. a tu nagle wszystko ucichło. I tak ucichło że wczoraj zrobiłam test i proszę nawet chłop był zdziwiony i mówił po co wyciągam stare testy z poprzedniej ciąży 🤣 załączam zdjęcie ku pokrzepieniu serc ❤️🥹https://ibb.co/zVnxC6dx

O, to kreska już taka konkretna 🙂 ile dni po owulacji jesteś?

👩 33 l.
    🧔🏻 36 l.
    👱‍♀️ 6 l.

23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
    10 dpo - 121,9 mIU/mL
    12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
    15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
    7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
    10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
    15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰

07/25 ktoś chciał być 💔

TSH 1.048 ✅️
    owulacje potwierdzone ✅️
    cytologia ✅️
    morfologia ✅️

💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

preg.png
  • Luna11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polczi5 wrote:

Gratuluję! ❤️ ojjjj, dajesz nadzieję. :) mam w sumie tak samo, tylko nie doszłam jeszcze do etapu pozytywnego testu 😂

Polczi5 lubi tę wiadomość

👧 27

TSH 0,839 µIU/ml
    glukoza 80 mg/dl
    ferrytyna 69,2 ng/ml
    B12 556 pg/ml
    D3 39,9 ng/ml
    prolaktyna 19,0 ng/ml

18.09, 21 dc, 7 dpo:
    progesteron 17,0 ng/ml
    estradiol 283,0 pg/ml

Ostatnie badanie USG 9 dc (02.10)
    Pęcherzyk w LJ 20 mm
    Endometrium 7,6 mm

morfologia ✅️
    usg piersi ✅️
    usg tarczycy ✅️
    cytologia ✅️

💊 OmegaMe Prenatal, Ovarin
    + Feminum Pregna i FertilSafe Plus

🆘️ podejrzenie endometriozy powierzchniowej - zmiana na lewym jajniku do kontroli pod koniec października

10 cs
  • Seabird Przyjaciółka

Wysłany: 23 września, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polczi5 wrote:

Gratulacje ❤ 🍀

U mnie 14 dpo, plamienia są dalej, @ nie ma. Ale robiłam test nawet wczoraj wieczorem i biel, także myślę, że w tym cyklu się jednak nie udało.

31👩🏼& 36👨

8cs ⏳

Mięśniaki 📌
    Witamina B12 266,0 pg/ml 📌
    Witamina D3 26,3 ng/ml 📌
    Ferrytyna 14,86 📌
    Prolaktyna 27,29 ng/ml 📌

💉3 dc
    TSH 1,154 µIU/ml
    FSH 6,01 mIU/ml
    LH 6,56 mIU/ml
    Estradiol (E2) 26,30 pg/ml

💉 7 dpo
    Progesteron: 16,51 ng/ml
    Estradiol: 133,60 pg/ml

💊 Health Labs Feme Complex + witamina D w kroplach
    💊 Aliness magnez potas B6
  • Natt.yo. Autorytet

Wysłany: 23 września, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polczi5, kojarzę Cie z wątku sierpniowego 2023 😊 Gratulacje ❤️
    i U Nas w tym miesiącu się udało 🤭😊

👩- 24lat 🧑- 27lat
    - endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
    - 20.08.2022 💒
    - starania od września 2022

- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
    - 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
    - 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️

- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙

age.png
  • Polczi5 Ekspertka

Wysłany: 23 września, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitkat wrote:
    O, to kreska już taka konkretna 🙂 ile dni po owulacji jesteś?
    Owulację jak sama dobrze czułam po sobie miałam 5/6 września🙂
    Właśnie dostałam betę 933.3👀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września, 14:59

Malineczka, Hari, Mamacita, stokroteczka25, Maalwii, Monia•, Kitkat, Locus, Paula. lubią tę wiadomość

👩 28
    🧡 29.08.23 II
    ❤️ 16.04.24 chłopczyk

Here we go again 🌟
    22.09.25 II❤️🥹
  • Polczi5 Ekspertka

Wysłany: 23 września, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt.yo. wrote:
    Polczi5, kojarzę Cie z wątku sierpniowego 2023 😊 Gratulacje ❤️
    i U Nas w tym miesiącu się udało 🤭😊

Gratulacje dla ciebie również ❤️

Natt.yo. lubi tę wiadomość

👩 28
    🧡 29.08.23 II
    ❤️ 16.04.24 chłopczyk

Here we go again 🌟
    22.09.25 II❤️🥹
  • Malineczka Ekspertka

Wysłany: 23 września, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitkat wrote:
    8 dpo, a u mnie:
    - uczucie "napływania" do piersi. Dziwne uczucie.
    - naprzemienny ból jajników
    - delikatne bóle miesiączkowe

Czyli oprócz naprzemiennego bólu jajników, to miesiąc jak co miesiąc.

Pytanie mam- bo istnieje przekonanie, ze w kolejnym cyklu po biochemicznej łatwiej jest zajść w ciążę bo organizm jest "rozhulany". Czy to się tyczy tylko pierwszego cyklu czy kilku kolejnych?

U mnie też jest około 8/9 dpo i szczerze mówiąc objawów brak. Jedynie mam powiększone sutki, ale biorę też duphaston. Plus od kilku dni jest mi zimno w różnych momentach dnia. Mój mąż rozebrałby się do rosołu bo jemu gorąco, a ja ubrana na długi rękaw mówię że mi zimno. Tak po za tym żadnych objawów więc nie spodziewam się raczej cudu. Musze zrobić test w piątek.

Wiek 28&29
    09/2024 odstawienie AH po 4 latach
    starania na poważnie od 03/2025

- stwierdzone PCOS, hiperprolaktynemia czynnościowa
    - 2 x stymulacja (04,05.2025)
    - badanie drożności jajowodów - oba drożne 06.2025
    - 3 x stymulacja clostybegyt (07,08, 09.3025)

- kolejny cykl luźny bez starań
    - inseminacja???
    ————————————————-
    💊Pueria uno, resweratrol, cynk, magnez, olej z wiesiołka, OVULOMED (wcześniej fertistim), glucophagne
  • Malineczka Ekspertka

Wysłany: 23 września, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polczi5 wrote:
    Owulację jak sama dobrze czułam po sobie miałam 5/6 września🙂
    Właśnie dostałam betę 933.3👀

Pięknie, gratulacje :)

Wiek 28&29
    09/2024 odstawienie AH po 4 latach
    starania na poważnie od 03/2025

- stwierdzone PCOS, hiperprolaktynemia czynnościowa
    - 2 x stymulacja (04,05.2025)
    - badanie drożności jajowodów - oba drożne 06.2025
    - 3 x stymulacja clostybegyt (07,08, 09.3025)

- kolejny cykl luźny bez starań
    - inseminacja???
    ————————————————-
    💊Pueria uno, resweratrol, cynk, magnez, olej z wiesiołka, OVULOMED (wcześniej fertistim), glucophagne
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 23 września, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, byłam z Wami w czerwcowym wątku, ale jednak łatwiej mi podczytywać i kibicować z ukrycia, jednak teraz chce dać trochę nadzieji starającym sie. Mój 6 cykl staran, miał być ostatnim, po nim plan zmiany pracy no i mam dwójkę maluchów. Poza tym kończę w grudniu 40 lat. Dziewczyny, wczoraj 9dpo biel wizzira z porannego moczu, dziś 10dpo rano biel wizzira, jednak kolo 11h coś nie dawało spokoju i juz pojawił sie bladzioch na dwóch różnych testach 🥰 to co było inne w tym cyklu to używałam żelu intymnego prefert i dopochwowe globulki feminum pregna. U mnie olej z wiesiołka to lipa. Powodzenia, bhcg moze pojawić sie w każdej chwili 😄
    fec2df6614695.jpghttps://zapodaj.net/plik-dpmBXhsCAS

Luna11, Remedios, Maalwii, Polczi5, Monia•, NatiHope, Klaudia k, Locus, Reja13, Seabird, Paula., Kaaamika lubią tę wiadomość

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪
    preg.png[/url]
  • Luna11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.R. wrote:
    Czesc dziewczyny, byłam z Wami w czerwcowym wątku, ale jednak łatwiej mi podczytywać i kibicować z ukrycia, jednak teraz chce dać trochę nadzieji starającym sie. Mój 6 cykl staran, miał być ostatnim, po nim plan zmiany pracy no i mam dwójkę maluchów. Poza tym kończę w grudniu 40 lat. Dziewczyny, wczoraj 9dpo biel wizzira z porannego moczu, dziś 10dpo rano biel wizzira, jednak kolo 11h coś nie dawało spokoju i juz pojawił sie bladzioch na dwóch różnych testach 🥰 to co było inne w tym cyklu to używałam żelu intymnego prefert i dopochwowe globulki feminum pregna. U mnie olej z wiesiołka to lipa. Powodzenia, bhcg moze pojawić sie w każdej chwili 😄

Gratulacje! 🧡🥳

👧 27

TSH 0,839 µIU/ml
    glukoza 80 mg/dl
    ferrytyna 69,2 ng/ml
    B12 556 pg/ml
    D3 39,9 ng/ml
    prolaktyna 19,0 ng/ml

18.09, 21 dc, 7 dpo:
    progesteron 17,0 ng/ml
    estradiol 283,0 pg/ml

Pęcherzyk w LJ 20 mm
    Endometrium 7,6 mm

morfologia ✅️
    usg piersi ✅️
    usg tarczycy ✅️
    cytologia ✅️

🆘️ podejrzenie endometriozy powierzchniowej - zmiana na lewym jajniku do kontroli pod koniec października

10 cs
  • stokroteczka25 Ekspertka

Wysłany: 23 września, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.R. wrote:

Wow, wspaniale, gratulacje 😍🍀🤞

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

⏳️ październik 2025 - stymulacja (aromek + ovitrelle)

Suple 💊
    prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
  • Monia• Autorytet

Wysłany: 23 września, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny 💗

👩🏼28👨🏽27
    4x🐈🐈‍⬛🐈🐈‍⬛
    •endometrioza
    🔹2 cs ❤️
    ⏸️ 23.12.2023
    27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
    30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
    19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
    26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
    27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
    29.08.2024 - SN na świat przyszła Sara🥰

🔹Starania o drugie dziecko od 1.08.2025☺️
    🔹3 cs ❤️
    ⏸️16.10.2025

age.png
  • Mika1992 Ekspertka

Wysłany: 23 września, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wister12 wrote:
    Hej dziewczyny, mimo że nie uczestniczę za dużo w konwersacjach i na forum jestem od poprzedniego miesiąca, to zaglądam tu codziennie i serce mi pęka jak w pierwszym poście tego wątku widzę tak dużo 🩸…. Ściskam was mocno i trzymam kciuki że kiedyś nam wszystkim się uda ❤️ Ja niestety całą dzisiejszą noc przepłakałam bo 7 cykl starań nieudany… Musiałam się wyżalić, w najbliższym otoczeniu nie mam komu (oprócz męża), ponieważ wszystkie moje przyjaciółki albo są w ciąży, albo nie planują w ogóle dzieci i myślę że nie zrozumieją…

Hej! Mamy podobny czas starań co Wy, my niby od lutego, ale w międzyczasie 2 miesiące były bez. Ja też nie mam komu się wyżalić, mimo że mam bliskie mi osoby, ale chyba nie jestem w stanie o tym tak otwarcie mówić jeszcze. Tym bardziej że po drodze miałam biochem i to mnie na jakiś czas mocno złamało.

Chciałabym Ci napisać, że tu jest dobre miejsce dla takich jak my, ale sama nie wiem. Jedne dziewczyny udzielają się regularnie, można się wczuć w ich sytuację, ale co jakiś czas wpada ktoś, żeby pochwalić się testem i znika - jak np. dziś. Dlatego ja się zastanawiam od pewnego czasu czy nie opuścić tego wątku i znaleźć inne miejsce, bo jednak na takim forum to nie zawsze jest łatwo i przyjemnie :)

Kitkat, Seabird, EVK, Luna11 lubią tę wiadomość

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 24.09💊: Omega-3, Witamina D3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, WItamina C, Cynk, Korzeń Maca
  • Luna11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika1992 wrote:
    Hej! Mamy podobny czas starań co Wy, my niby od lutego, ale w międzyczasie 2 miesiące były bez. Ja też nie mam komu się wyżalić, mimo że mam bliskie mi osoby, ale chyba nie jestem w stanie o tym tak otwarcie mówić jeszcze. Tym bardziej że po drodze miałam biochem i to mnie na jakiś czas mocno złamało.

Chciałabym Ci napisać, że tu jest dobre miejsce dla takich jak my, ale sama nie wiem. Jedne dziewczyny udzielają się regularnie, można się wczuć w ich sytuację, ale co jakiś czas wpada ktoś, żeby pochwalić się testem i znika - jak np. dziś. Dlatego ja się zastanawiam od pewnego czasu czy nie opuścić tego wątku i znaleźć inne miejsce, bo jednak na takim forum to nie zawsze jest łatwo i przyjemnie :)

Oj, a ja właśnie podglądam co u Ciebie i kilku innych dziewczyn, bo właśnie mamy podobny czas starań i jakoś tak razem raźniej.

Chociaż mam tak, że raz chcę się udzielać, a czasem myślę, że dla mojej głowy lepiej nie pisać. A potem i tak wchodzę i czytam, więc wychodzi na jedno. 😂

Mika1992, Remedios, Seabird lubią tę wiadomość

👧 27

TSH 0,839 µIU/ml
    glukoza 80 mg/dl
    ferrytyna 69,2 ng/ml
    B12 556 pg/ml
    D3 39,9 ng/ml
    prolaktyna 19,0 ng/ml

18.09, 21 dc, 7 dpo:
    progesteron 17,0 ng/ml
    estradiol 283,0 pg/ml

Pęcherzyk w LJ 20 mm
    Endometrium 7,6 mm

morfologia ✅️
    usg piersi ✅️
    usg tarczycy ✅️
    cytologia ✅️

10 cs
  • Mika1992 Ekspertka

Wysłany: 23 września, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna11 wrote:
    Oj, a ja właśnie podglądam co u Ciebie i kilku innych dziewczyn, bo właśnie mamy podobny czas starań i jakoś tak razem raźniej.

Chociaż mam tak, że raz chcę się udzielać, a czasem myślę, że dla mojej głowy lepiej nie pisać. A potem i tak wchodzę i czytam, więc wychodzi na jedno. 😂

Dzięki Luna ❤️ Oj znam to, też mam dni że mi się nie chce pisać, ale właśnie są tu osoby, którym cały czas chce się dopingować i trzymać kciuki. I wchodzę, czytam.. :)

elodie_08, Luna11 lubią tę wiadomość

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 24.09💊: Omega-3, Witamina D3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, WItamina C, Cynk, Korzeń Maca
  • Locus Ekspertka

Wysłany: 23 września, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje 🙌

Malineczka wrote:
    U mnie też jest około 8/9 dpo i szczerze mówiąc objawów brak. Jedynie mam powiększone sutki, ale biorę też duphaston. Plus od kilku dni jest mi zimno w różnych momentach dnia. Mój mąż rozebrałby się do rosołu bo jemu gorąco, a ja ubrana na długi rękaw mówię że mi zimno. Tak po za tym żadnych objawów więc nie spodziewam się raczej cudu. Musze zrobić test w piątek.
    Ja jestem w 7 dpo mam subtelne nudności, piersi mnie bolą od dotyku koszulki i miętosi mnie w brzuchu cały dzień.
    Przy podobnych objawach doszłam najdalej do 11 dpo, także jeszcze 3 dni i odstawiam proga i heja od nowa 🥲🥴

👫🏻 93&94 👩‍❤️‍💋‍👨 2013
    🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🦮

🧒🏼 L. 05.2020 AuADHD 🤰niepowściągliwe wymioty ciężarnych (hyperemesis gravidarum) 🤢🤮
    💔01.2025 biochem
    💔02.2025 biochem
    💔 07.2025 biochem
    💔 09.2025 biochem

Podejrzenie niedomogi lutealnej (8dpo prog 11, E2 67); DHEAS ⬇️; nasienie ✅, AMH 3,91 ✅, trombofilia ✅
    10.2025 badania immunologiczne, NK 14,5% ⬆️,Th ⬇️
    24.10 cytologia
    ⌛️Termin immunolog
    11.2025 wizyta wstępna ivf (ciężka choroba genetyczna, konieczne badania zarodków 🧬)

Reumatyzm, PCOS, POTS, niedobór kwasu foliowego, B6, B12, żelaza, cynku, miedzi, selenu
‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ