X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nadchodzi wrzesień, kończy się lato, w maju nam mówią per mamo i tato 🥹
Odpowiedz

Nadchodzi wrzesień, kończy się lato, w maju nam mówią per mamo i tato 🥹

Oceń ten wątek:
  • Malineczka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Ja osobiście się mało odzywam bo jakoś tak mi się nie chce komentować wszystkich rzeczy. Oczywiście gratuluję wszystkim pozytywnych testów, jednakże nie ukrywam że mam swój mały kryzys bo nasze starania osiągnęły już rok i tylko raz miałam cień cienia, według mnie wyłapałam wtedy biochema. Z pomocą medyczną od marca, na ostatniej wizycie lekarz dał mi namiary na inne lekarki, które pomogą nam z ewentualną inseminacją, także aktualnie jestem bez lekarza, umówiłam się na połowę października do tej polecanej przez niego lekarki.

A z takich niestaraniowych rzeczy to w sobotę zaczynam urlop i odliczam z każdym dniem :) wiadomo jak jest przed urlopem - sajgon żeby wszystko dopiąć.

Czy któraś z Was kupiła ostatnio jakąś fajną kurtkę jesienną? Szukam inspiracji, bo muszę kupić jakąś kurtkę jesienną :)

Jupiter lubi tę wiadomość

Wiek 28&29
    09/2024 odstawienie AH po 4 latach
    starania na poważnie od 03/2025

- stwierdzone PCOS, hiperprolaktynemia czynnościowa
    - 2 x stymulacja (04,05.2025)
    - badanie drożności jajowodów - oba drożne 06.2025
    - 3 x stymulacja clostybegyt (07,08, 09.3025)

- kolejny cykl luźny bez starań
    - inseminacja???
    ————————————————-
    💊Pueria uno, resweratrol, cynk, magnez, olej z wiesiołka, OVULOMED (wcześniej fertistim), glucophagne
  • Kaaamika Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malineczka wrote:
    Dziewczyny,
    Ja osobiście się mało odzywam bo jakoś tak mi się nie chce komentować wszystkich rzeczy. Oczywiście gratuluję wszystkim pozytywnych testów, jednakże nie ukrywam że mam swój mały kryzys bo nasze starania osiągnęły już rok i tylko raz miałam cień cienia, według mnie wyłapałam wtedy biochema. Z pomocą medyczną od marca, na ostatniej wizycie lekarz dał mi namiary na inne lekarki, które pomogą nam z ewentualną inseminacją, także aktualnie jestem bez lekarza, umówiłam się na połowę października do tej polecanej przez niego lekarki.

A z takich niestaraniowych rzeczy to w sobotę zaczynam urlop i odliczam z każdym dniem :) wiadomo jak jest przed urlopem - sajgon żeby wszystko dopiąć.

Czy któraś z Was kupiła ostatnio jakąś fajną kurtkę jesienną? Szukam inspiracji, bo muszę kupić jakąś kurtkę jesienną :)

ja nie kupiła, ale jeśli chcesz być mocno w trendach to można pomyśleć o zamszowej, w kratę, skóra( eco akóra) i kolory brąz, burgund :)

wyjeżdżasz gdzieś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:11

👧40 🧑41

Starania o 3 od 2023
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malineczka, też bym chętnie przygarnęła namiary. Niestety właśnie wszędzie teraz królują wspomniane przez Kamikę burgundy, brązy i czerwienie a ja jestem chłodnym latem i potrzebuję szarości, niebieski i róż. Lato w tym roku obfitowalo w przychylne mi kolory, a teraz to ewidentnie dziewczyny które są jesienią mogą się obkupić.

SYN 2015
    CÓRKA 2020

Starania od czerwca 2025
    CP 2025 💔 7tc
    Usunięcie prawego jajowodu
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PA wrote:
    U mnie biel jakieś 12DPO.
    Bardzo mi przykro :(

PA lubi tę wiadomość

SYN 2015
    CÓRKA 2020

Starania od czerwca 2025
    CP 2025 💔 7tc
  • Monia• Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamacita wrote:
    Trzymam kciuki Luna!!

Mam pytanie z gatunku głupich, moja mama twierdzi, że nie powinno się kochać codziennie jeśli chce się zajść w ciążę 😆 bo to niby działa źle na jakość spermy, my ogólnie raczej co dwa dni, ale zdarza się też, że codziennie, potwierdzicie mi że to bzdura?? Nigdy nic takiego nie słyszałam ani nie przeczytałam 😅
    No to u mnie było codziennie i to 2 razy dziennie przez kilka dni 😂 i się udało

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:39

Mamacita lubi tę wiadomość

👩🏼28👨🏽27
    4x🐈🐈‍⬛🐈🐈‍⬛
    •endometrioza
    🔹2 cs ❤️
    ⏸️ 23.12.2023
    27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
    30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
    19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
    26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
    27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
    29.08.2024 - SN na świat przyszła Sara🥰

🔹Starania o drugie dziecko od 1.08.2025☺️

age.png
  • Mika1992 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kurtką nie pomogę, bo ja w sumie wolę płaszcze i czekam aż założę już swój :D ale może zerknij na answear? Tam mogą się zdarzyć perełki :)

Czy Wasi Panowie mieli kiedyś problem z erekcją? U nas raz na jakiś czas zdarza się i np wczoraj tak było. Nie wiem, czy to dlatego że mój mąż się stresuję staraniami czy czym, ale mnie to podłamalo. Nie wiem jak mu pomóc :/

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 24.09💊: Omega-3, Witamina D3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, WItamina C, Cynk, Korzeń Maca
  • Malineczka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaaamika wrote:
    ja nie kupiła, ale jeśli chcesz być mocno w trendach to można pomyśleć o zamszowej, w kratę, skóra( eco akóra) i kolory brąz, burgund :)

wyjeżdżasz gdzieś?

Właśnie w wolnej chwili będę musiała popatrzeć.
    Powiem Wam że mieliśmy nie jechać nigdzie, a podjęliśmy spontaniczną decyzję że lecimy w egzotykę :) Mauritius :) kiedy jak nie teraz? W przyszłości chcemy budować dom więc wiadomo że będziemy wkładać wszystko w to i o wakacjach dalszych będzie można sobie pomarzyć, bo będzie trzeba nadpłacać kredyt :) Mieliśmy też stosunkowo ciężki rok więc chcemy to sobie wynagrodzić fajnym wyjazdem :)

Wiek 28&29

- inseminacja???
    ————————————————-
    💊Pueria uno, resweratrol, cynk, magnez, olej z wiesiołka, OVULOMED (wcześniej fertistim), glucophagne
  • Mamacita Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też patrzę na zimowe kurtki, płaszczyki bo na ten z zeszłego roku nie mogę już patrzeć 😆
    Więc piszcie gdzie jest coś fajnego, ja na razie znalazłam kilka opcji ale za drogich a wiadomo, że teraz jako że wrzesień to jest sporo wydatków, muszę opłacić sobie jogę i jazdę konną na ten semestr. W ogóle powiem Wam, że wczorajsza joga mi zrobiła bardzo dobrze na wyłączenie na chwilę myślenia o staraniach.

Monia, dzięki za odpowiedź, tak właśnie myślałam, czasem rodzice powtarzają takie teksty bez sensu 🤪

Monia• lubi tę wiadomość

💃🏼32🕺🏻30

Starania o 1 👶🏻od 08/25

IO
    Insulina 10.5 - cel 5
    LH/FSH - 1,23
    Ferrytyna 44 - cel 60
    Wit D 27 - cel 50
    Magnez 0.78 - cel 0,95
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malineczka wrote:
    Powiem Wam że mieliśmy nie jechać nigdzie, a podjęliśmy spontaniczną decyzję że lecimy w egzotykę :) Mauritius :) kiedy jak nie teraz? W przyszłości chcemy budować dom więc wiadomo że będziemy wkładać wszystko w to i o wakacjach dalszych będzie można sobie pomarzyć, bo będzie trzeba nadpłacać kredyt :) Mieliśmy też stosunkowo ciężki rok więc chcemy to sobie wynagrodzić fajnym wyjazdem :)
    Bardzo dobrze, choc poqiem Ci, ze jak bylismy mlodsi i kupowalismy mieszkaniw to odpuscilismy wyjazd na wakacje. Potem tez odpuscilismy w 2020 bo rodzilam w sierpniu a do tego byl covid. A w tym roku kupilismy plytki do lazienek, zawiezlismy chlopakom na budpwe, oni ukladali a my myk z dzieciakami do Egiptu. Nie jeat to Majritius co prawda, ale glowa i cialo odpoczely. A przy okazji ja wrocilam w ciazy. Fakt, ze wiecej problemow ta ciaza przyniosla niz pozytku, ale problemy nie wynikly raczej z faktu ze byla tylko z innych powodow. I z perspektywy czaau uwazam, ze odpoczynek poza domem taki min kilkudniowy jest bardzo wazny, bo w domu tak nie odpoczniesz. A ten odpoczynek tez pomaga ladowac baterie w zwiazku

SYN 2015
    CÓRKA 2020

Starania od czerwca 2025
    CP 2025 💔 7tc
  • Gosia98765 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    Dziewczyny staram się czytać wszystko i nic nie pomijać jednak czasem może coś mi umknąć. Dlatego pozwolę sobie kilka z Was wezwać do tablicy. Wiem, że niektóre z Was dopiero co pisały, ze plamienia, albo biele. Ale dla pewności spytam raz jeszcze jak sytuację u Was 😊
    Paula-1407, Pa-u-linka, stokroteczka25, Murena96, Darioszkaa, Seabird, Promyczek39, Gosia98765, PA .

Liczę na same dobre wieści od Was 🍀🍁

Hej hej u mnie od 3 dni cienie wychodzą na teście. Liczę, że zobacze w końcu dwie grube krechy 🍀✊️

https://zapodaj.net/plik-dyXKwJJZRz

https://zapodaj.net/plik-ALyZpLPppj

Ounai, Paula. lubią tę wiadomość

• Mamacita Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika1992 wrote:
    Z kurtką nie pomogę, bo ja w sumie wolę płaszcze i czekam aż założę już swój :D ale może zerknij na answear? Tam mogą się zdarzyć perełki :)

Czy Wasi Panowie mieli kiedyś problem z erekcją? U nas raz na jakiś czas zdarza się i np wczoraj tak było. Nie wiem, czy to dlatego że mój mąż się stresuję staraniami czy czym, ale mnie to podłamalo. Nie wiem jak mu pomóc :/

Miałam ten problem z byłym, ale nie wiem dlaczego bo nigdy nie chciał o tym rozmawiać. Jak już się udawało to były mega krótkie stosunki, więc ogólnie było słabo.

Czy Twój mąż stresującą pracę?
    Może po prostu ten kontekst starań i że "trzeba" to zrobić mu przeszkadzają się rozluźnić?

💃🏼32🕺🏻30

Starania o 1 👶🏻od 08/25

IO
    Insulina 10.5 - cel 5
    LH/FSH - 1,23
    Ferrytyna 44 - cel 60
    Wit D 27 - cel 50
    Magnez 0.78 - cel 0,95
  • Kaaamika Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malineczka wrote:

Zerknęłam w google, ale tam pięknie. Zazdroszczę :) Boję się latania, tzn. wiem, że ryzyko jest minimalne, ale strach jest. W tym roku pierwszy raz leciałam samolotem, ale tylko do Paryża ;)

👧40 🧑41

Starania o 3 od 2023
  • Kaaamika Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, Mika1992, a może Malineczka co myślicie o osobnym wątku do różnych tematów?

Mika1992 lubi tę wiadomość

👧40 🧑41

Starania o 3 od 2023
  • Mika1992 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamacita wrote:
    Miałam ten problem z byłym, ale nie wiem dlaczego bo nigdy nie chciał o tym rozmawiać. Jak już się udawało to były mega krótkie stosunki, więc ogólnie było słabo.

Czy Twój mąż stresującą pracę?
    Może po prostu ten kontekst starań i że "trzeba" to zrobić mu przeszkadzają się rozluźnić?

Praca jest ok, bardzo ją lubi i jeździ tam bez stresu. Chyba jest nieliczną osobą która nawet się cieszy jak ma dużo pracy.

Wydaje mi się, że my robimy też zbyt późno, ok północy i pewnie on jest bardziej w trybie spanie. Dzisiaj namowie go żeby spróbować wcześniej. Plus oczywiście on się podświadomie też nakręca chociaż ja mu w tym miesiącu nie mówię czy mam dni płodne, czy nie, po prostu na luzie.

👩🏻 33 👦🏻 32

Nie poddajemy się!

Update 24.09💊: Omega-3, Witamina D3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, WItamina C, Cynk, Korzeń Maca
  • Mika1992 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaaamika wrote:
    Ounai, Mika1992, a może Malineczka co myślicie o osobnym wątku do różnych tematów?

Dobry pomysł, trzeba tylko pomyśleć nad tym żeby dobrze wytłumaczyć ideę wątku itp. i nazwa :D

Kaaamika lubi tę wiadomość

👩🏻 33 👦🏻 32

Nie poddajemy się!

• Malineczka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Bardzo dobrze, choc poqiem Ci, ze jak bylismy mlodsi i kupowalismy mieszkaniw to odpuscilismy wyjazd na wakacje. Potem tez odpuscilismy w 2020 bo rodzilam w sierpniu a do tego byl covid. A w tym roku kupilismy plytki do lazienek, zawiezlismy chlopakom na budpwe, oni ukladali a my myk z dzieciakami do Egiptu. Nie jeat to Majritius co prawda, ale glowa i cialo odpoczely. A przy okazji ja wrocilam w ciazy. Fakt, ze wiecej problemow ta ciaza przyniosla niz pozytku, ale problemy nie wynikly raczej z faktu ze byla tylko z innych powodow. I z perspektywy czaau uwazam, ze odpoczynek poza domem taki min kilkudniowy jest bardzo wazny, bo w domu tak nie odpoczniesz. A ten odpoczynek tez pomaga ladowac baterie w zwiazku

Uważam właśnie że teraz jak nie mamy innych zobowiązań to możemy sobie pozwolić na taki wyjazd :) Raczej później będziemy starali się raz na jakiś czas gdzieś wyjechać ale to raczej w Europie bądź ewentualnie jakiś Egipt, nawet jakbyśmy mieli dzieci to wiadomo że weźmiemy ich gdzieś bliżej a nie tak daleko :)

Ja na czas urlopu wyłączę się całkowicie z forum, bo chce psychicznie odpocząć ale też fizycznie od pracy, bo ostatnie 3 miesiące mnie mocno przetyraly.. więc naprawdę ten urlop jest po to żeby chodź na chwilę rzucić w cholerę wszystko co jest w pracy…

Wiek 28&29

- inseminacja???
    ————————————————-
  • CzekającNaNumer2 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamacita wrote:
    Trzymam kciuki Luna!!

Mam pytanie z gatunku głupich, moja mama twierdzi, że nie powinno się kochać codziennie jeśli chce się zajść w ciążę 😆 bo to niby działa źle na jakość spermy, my ogólnie raczej co dwa dni, ale zdarza się też, że codziennie, potwierdzicie mi że to bzdura?? Nigdy nic takiego nie słyszałam ani nie przeczytałam 😅

Nam lekarka też mówiła, że codziennie nie jest dobre, ale znów slyszalam że wytyczne się zmieniły i można codziennie nie na to wpływu.

Mamacita lubi tę wiadomość

202107055365.png

2-6 dc Lametta 1x2.5mg
    9 dc 30.08 I monitoring pęcherzyk 15mm
    12 dc 02.09 II monitoring pęcherzyk 25mm + zastrzyk Ovitrelle
    15 dc 06.09 III monitoring - owulacja potwierdzona
    14 dpo 17.09 - test negatywny
  • CzekającNaNumer2 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika1992 wrote:
    Dobry pomysł, trzeba tylko pomyśleć nad tym żeby dobrze wytłumaczyć ideę wątku itp. i nazwa :D

Jestem za takim wątkiem!

Mika1992, Kaaamika, Ounai lubią tę wiadomość

202107055365.png

2-6 dc Lametta 1x2.5mg
    9 dc 30.08 I monitoring pęcherzyk 15mm
    12 dc 02.09 II monitoring pęcherzyk 25mm + zastrzyk Ovitrelle
    15 dc 06.09 III monitoring - owulacja potwierdzona
    14 dpo 17.09 - test negatywny
  • Klaudia k Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika1992 wrote:

Problem z erekcja to u nas normalność. Polecam maxigra go albo inne tabletki. Nie są szkodliwe na plemniki. Bez maxigry mój mąż może ale tylko po długiej abstynencji. A tak to musi zapobiegawczo brać. A nawet czasami po maxigrze nic nie pójdzie, on twierdzi że musi mieć czas na regenerację wiec u nas seks codziennie to odpada.co drugi dzień no to jest jeszcze w miarę.

Mika1992 lubi tę wiadomość

K 👩&L👨
    33&37
    ——————————————————
    Ja:
    B12: maj: 413 | czerwiec: 523 | sierpień : 701
    D3: maj: 37,6 | czerwiec: 42,9 | sierpień: 85,7
    Ferrytyna: maj:16,9 | czerwiec: 44,2 | sierpień: 55,7
    Kwas foliowy: maj: 6,53 | czerwiec: 12,2 | sierpień : 14,1
    2dc
    FSH: czerwiec: 5,55 |
    LH: czerwiec: 5,3 |
    TSH: maj: 1,96 | czerwiec: 2,3 |sierpien: 1,7
    FT4: czerwiec: 1,29 (0,92-1,68)
    FT3: czerwiec: 3,28 (2-4,4)
    A-tpo:10 (0-34)
    A-tg: 19,2 (0-115)
    Homocysteina: czerwiec: 8,4|
    Estradiol: czerwiec: 20,7 (30,9-90,4)
    Prolaktyna: czerwiec: 36,1 (4,79-23,3)
    DHEA: czerwiec: 297 (98,8-340)
    Testosteron: czerwiec : 43 (8,4-48,1)
    SHBG: czerwiec: 55,7 (32,4-128)
    Insulina: czerwiec: 9,8 (2,6-24,9)
    Glukoza: czerwiec: 88 (70-99)
    AMH: 46,9[6,56]( brak objawów PCOS, JP -liczne pcomy
    ————————————————
    5cs
    Aktualnie: Stymulacja lametta: 1x1
    7dc:
    JP pęcherzyk 11mm
    JL pęcherzyk 11 mm
    10dc:
    JP: pęcherzyk 15mm
    JL: pęcherzyk 16mm
  • Seabird Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    Dziewczyny staram się czytać wszystko i nic nie pomijać jednak czasem może coś mi umknąć. Dlatego pozwolę sobie kilka z Was wezwać do tablicy. Wiem, że niektóre z Was dopiero co pisały, ze plamienia, albo biele. Ale dla pewności spytam raz jeszcze jak sytuację u Was 😊
    Paula-1407, Pa-u-linka, stokroteczka25, Murena96, Darioszkaa, Seabird, Promyczek39, Gosia98765, PA .

Liczę na same dobre wieści od Was 🍀🍁

Ja melduje niestety 🩸 i to taką wściekłą. Z każdym kolejnym niepowodzeniem coraz bardziej czuję, że naprawdę chciałabym mieć dziecko, co nie było dla mnie tak oczywiste na początku starań. Te 7 miesięcy uświadomiło nam z mężem, że jednak nasza wizja przyszłości zakłada dziecko i na razie nie potrafimy sobie wyobrazić, że może się nie udać.

Jeśli chodzi o kurtki jesienne - ja polecam wełniane z polskiej marki So Me, mają duży wybór kolorów i super jakość tylko są drogie, to bardziej inwestycja w coś na lata, pewnie nie dla osób, które lubią często zmieniać garderobę 🙂

31👩🏼& 36👨

8cs ⏳

Mięśniaki 📌
    Witamina B12 266,0 pg/ml 📌
    Witamina D3 26,3 ng/ml 📌
    Ferrytyna 14,86 📌
    Prolaktyna 27,29 ng/ml 📌

💉 7 dpo
    Progesteron: 16,51 ng/ml
    Estradiol: 133,60 pg/ml

💊 Health Labs Feme Complex
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ