Nadzieja na dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrastafanka wrote:Hej, hej, to i ja się dołączę Agata, 25 lat, w związku 8 lat,a pół roku po ślubie. O dzieciątko staramy się od kwietnia, a z ovu jestem dopiero drugi cykl. Pozdrawiam serdecznie
Ja jestem 4 cykl z ovu a ogolnie staramy sie od roku .
Trzymam za Was kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:hej kochane jak wam dzionek zlecial ??
u mnie jakoś smutno ;/ już zaraz powinnam mieć drugi okres, a od listopada ani jednego... luteina już wzięta i czekam... już powinnam się starać o maluszka a tu cykl nie ma końca juz 50dc ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiśkaa wrote:u mnie jakoś smutno ;/ już zaraz powinnam mieć drugi okres, a od listopada ani jednego... luteina już wzięta i czekam... już powinnam się starać o maluszka a tu cykl nie ma końca juz 50dc ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:a owulke sama wyznaczalas ? Mialas monitoring wiesz ze tego dnia byla ?
oj chciałabym bardzo mieć 9 miesięcy przerwy ale niestety testy negatywne ciągle, a owulacja wyznaczona przeze mnie testami owu.
ale właśnie pojawiło się plamienie, także myślę że rozkręca się @...
cóz w końcu nowy cykl i nowe szanse!
trzeba widzieć dobre strony
mam nadzieje, że takie zachwianie się nie powtórzy bo zwariuję ! -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:a owulke sama wyznaczalas ? Mialas monitoring wiesz ze tego dnia byla ?
oj chciałabym bardzo mieć 9 miesięcy przerwy ale niestety testy negatywne ciągle, a owulacja wyznaczona przeze mnie testami owu.
nick nieaktualnyMiśkaa wrote:oj chciałabym bardzo mieć 9 miesięcy przerwy ale niestety testy negatywne ciągle, a owulacja wyznaczona przeze mnie testami owu.
nick nieaktualny