Nadzieja na dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny zalozylam nowy watek poniewaz chce zostac mama i mam taka nadzieje ze w krotkim czasie moje marzenie sie spelni
Zapraszam wszystkie dziewczyny.
Mam naimie Ewelina mam 23 lata
O dziecko staramy sie juz prawie rok .
Moze w styczniu dostaniemy prezent dla Piotrka na urodziny i nasza rocznice
Mam nadzieje ze tak bedzie To by byl najwspanialczy prezent w moim zyciuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 16:26
Kasiula09, weronika86, mycha28, karmelek, aniulkab86, Bergo lubią tę wiadomość
-
hejka i ja sie tu dopisuje
Ja jestem Kasia mam 24lata w październiku straciłam swoje maleństwo ale od lutego czyli jeszcze po dwóch @ chcemy zacząć starania i tak jak Ewelina bardzo bym chciała zrobić mojemu męzowi prezent na urodzinyEwelina23, aniulkab86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:hejka i ja sie tu dopisuje
Ja jestem Kasia mam 24lata w październiku straciłam swoje maleństwo ale od lutego czyli jeszcze po dwóch @ chcemy zacząć starania i tak jak Ewelina bardzo bym chciała zrobić mojemu męzowi prezent na urodziny
Trzymam kochana kciuki zebys szybciutko zobaczyla 2 kreseczki
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Jestem Eliza i mam 25 lat. O dziecko staramy się z mężem 16 miesięcy, 17 cykl starań zaczął się wczoraj
W pn czeka mnie badanie na 17oh progesteron, androstendion i dheas, przy ostatnim badaniu wyszedł mi za wysoki testosteron w styczniu też badanie męża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 16:37
aniulkab86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElizkaa wrote:Cześć Jestem Eliza i mam 25 lat. O dziecko staramy się z mężem 17 miesięcy, 18 cykl starań zaczął się wczoraj
W pn czeka mnie badanie na 17oh progesteron, androstendion i dheas, przy ostatnim badaniu wyszedł mi za wysoki testosteron w styczniu też badanie męża.
Trzymam za Nas wszystkie kciuki zebysmy wszystkie szybko zobaczyly II kreseczki na tescieKasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elizkaa wrote:Cześć Jestem Eliza i mam 25 lat. O dziecko staramy się z mężem 17 miesięcy, 18 cykl starań zaczął się wczoraj
W pn czeka mnie badanie na 17oh progesteron, androstendion i dheas, przy ostatnim badaniu wyszedł mi za wysoki testosteron w styczniu też badanie męża.
czesc eliza
mam nadzieje ze nowy rok przyniesie dla nas tu wszystkich upragnione 2 kreski na teście -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-