Nadzieja na dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczeta
jestem Ewa 28 lat z mężem jesteśmy po ślubie rok i 7 miesięcy ale razem w prawie 7 lat
nie zabezpieczamy sie od ślubu ale tak bardziej świadomie to od 10 miesięcy. To moj 8 cykl na OF i oby nowy rok przyniósł nam upragnioną fasolkę
kochane oby to był nasz rokEwelina23, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychętnie dołączę Mam na imię Michalina, lat 27, w związku 8 lat, 3 lata małżeństwa. staramy się od listopada tego roku i od razu problemy ;p jak zawsze wszytko ok to teraz długi cykl już 48 dzień... luteina na wywołania okresu i tak to...
obyśmy wszystkie zostały mamuśkami już niebawem!Ewelina23, weronika86, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miśkaa wrote:chętnie dołączę Mam na imię Michalina, lat 27, w związku 8 lat, 3 lata małżeństwa. staramy się od listopada tego roku i od razu problemy ;p jak zawsze wszytko ok to teraz długi cykl już 48 dzień... luteina na wywołania okresu i tak to...
obyśmy wszystkie zostały mamuśkami już niebawem!
Michalinko a moze ty sie po prostu za bardzo przejmujesz co? postaraj sie wyluzowac, bo u ciebie widze, ze moze stresik jest winny! bedzie dobrze! -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Michalinko a moze ty sie po prostu za bardzo przejmujesz co? postaraj sie wyluzowac, bo u ciebie widze, ze moze stresik jest winny! bedzie dobrze!
nie, ja raczej się nie przejmuje za bardzo dopiero pierwszy cykl także się nie nakręcam. wiem, że to może trochę potrwać. na pewno będzie dobrze ! -
hej, ja jestem w związku 2,5 roku, pół roku po ślubie i właśnie kończymy 3 cykl starań. Z tego przez rok przygotowywałam się do rozpoczęcia starań i mój poprzedni ginekolog mówił że wszystko jest ok. A teraz zmieniłam i zaczęło się... W nowym cyklu idę na badania hormonów.
-
nick nieaktualnyDołącze i ja
Cześć dziewczyny.
Jestem Monika, w sierpniu zaczęłam 22 rok. Szczęśliwie zakochana narzeczona od 2 lat, w stałym związku - niedługo będzie już 8,5 roku:)
Temat dziecka zaczął się rok temu, może z pół. W tej chwili jest to nasz 3 miesiąc starań. Mam nadzieję i wierzę, że będziemy szczęśliwymi rodzicami i niedługo będę mogła podzielić się z Wami moją radosną nowiną.
Trzymam za wszystkie kciukiWaniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kobietki. Dołączam i ja do was )) niedługo trzeba będzie powiększyć podwórko bo tyle nas już jest.)))))))))
My staramy się już grubo ponad rok, jak dotąd bezskutecznie. Wszystko jest z nami ok a dzidzi brak. Jestem po laparoskopi wyłuszczenia torbieli a przy okazji sprawdzili mi drożność jajowodów i są drożne.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaniulka wrote:hej kobietki. Dołączam i ja do was )) niedługo trzeba będzie powiększyć podwórko bo tyle nas już jest.)))))))))
My staramy się już grubo ponad rok, jak dotąd bezskutecznie. Wszystko jest z nami ok a dzidzi brak. Jestem po laparoskopi wyłuszczenia torbieli a przy okazji sprawdzili mi drożność jajowodów i są drożne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny