Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nadzieja na dziecko
Odpowiedz

Nadzieja na dziecko

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, kazda z nas sie tu stara o malenstwo :) w kwietniu skoncze 28 lat, w zwiazku 12,5 roku z tym samym facetem, wspolny synek prawie 11sto letni, mam na imie Weronika, to nasz 27 miesiac staran.

Ewelina23, aniulkab86 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam na imie Magdalena mam 26 lat jeszcze staramy sie o nasze pierwsze malenstwo 34 cykl. w zwiazku od 4 lat :-) Pragniemy naszego pierwszego malenstwa.

Ewelina23 lubi tę wiadomość

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:28

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczeta :)
    jestem Ewa 28 lat z mężem jesteśmy po ślubie rok i 7 miesięcy ale razem w prawie 7 lat :)
    nie zabezpieczamy sie od ślubu ale tak bardziej świadomie to od 10 miesięcy. To moj 8 cykl na OF i oby nowy rok przyniósł nam upragnioną fasolkę :)
    kochane oby to był nasz rok :) <3

Ewelina23, weronika86 lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka, w maju 25 lat, 3 lata po ślubie, 2 letnia córa Amelka, w zasadzie od czerwca starania z czego 2 mies anty na wyleczenie torbieli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 19:49

• Milcia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milena, 29 lat. Od początku roku się staramy i mam nadzieję, że 2014 rok będzie szczęśliwy.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chętnie dołączę :) Mam na imię Michalina, lat 27, w związku 8 lat, 3 lata małżeństwa. staramy się od listopada tego roku i od razu problemy ;p jak zawsze wszytko ok to teraz długi cykl już 48 dzień... luteina na wywołania okresu i tak to...

obyśmy wszystkie zostały mamuśkami już niebawem!

Ewelina23, weronika86, mycha28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe dziewczynki <3

mycha28 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśkaa wrote:
    chętnie dołączę :) Mam na imię Michalina, lat 27, w związku 8 lat, 3 lata małżeństwa. staramy się od listopada tego roku i od razu problemy ;p jak zawsze wszytko ok to teraz długi cykl już 48 dzień... luteina na wywołania okresu i tak to...

obyśmy wszystkie zostały mamuśkami już niebawem!

Michalinko a moze ty sie po prostu za bardzo przejmujesz co? postaraj sie wyluzowac, bo u ciebie widze, ze moze stresik jest winny! bedzie dobrze!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Michalinko a moze ty sie po prostu za bardzo przejmujesz co? postaraj sie wyluzowac, bo u ciebie widze, ze moze stresik jest winny! bedzie dobrze!

nie, ja raczej się nie przejmuje za bardzo :) dopiero pierwszy cykl także się nie nakręcam. wiem, że to może trochę potrwać. na pewno będzie dobrze :)!

• karmelek Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja też chce dzidziusia!
    tylko ten wczorajszy test wyszedł taki paskudny :/
    jutro mam termin @, ale wcale go nie chce. To nasz siódmy miesiąc starań...

• Chanela Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja jestem w związku 2,5 roku, pół roku po ślubie i właśnie kończymy 3 cykl starań. Z tego przez rok przygotowywałam się do rozpoczęcia starań i mój poprzedni ginekolog mówił że wszystko jest ok. A teraz zmieniłam i zaczęło się... W nowym cyklu idę na badania hormonów.

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołącze i ja :)
    Cześć dziewczyny.
    Jestem Monika, w sierpniu zaczęłam 22 rok. Szczęśliwie zakochana narzeczona od 2 lat, w stałym związku - niedługo będzie już 8,5 roku:)
    Temat dziecka zaczął się rok temu, może z pół. W tej chwili jest to nasz 3 miesiąc starań. Mam nadzieję i wierzę, że będziemy szczęśliwymi rodzicami i niedługo będę mogła podzielić się z Wami moją radosną nowiną.
    Trzymam za wszystkie kciuki <3

Waniulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Dziewczynki <3

Trzymam za nas wszystkie kciuki zebysmy zobaczyly szybciutko II kreseczki na tesciku :D

Miska0811, Kasiula09, mycha28, Waniulka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki. Dołączam i ja do was :))) niedługo trzeba będzie powiększyć podwórko bo tyle nas już jest.:))))))))))
    My staramy się już grubo ponad rok, jak dotąd bezskutecznie. Wszystko jest z nami ok a dzidzi brak. Jestem po laparoskopi wyłuszczenia torbieli a przy okazji sprawdzili mi drożność jajowodów i są drożne.

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:
    hej kobietki. Dołączam i ja do was :))) niedługo trzeba będzie powiększyć podwórko bo tyle nas już jest.:))))))))))
    My staramy się już grubo ponad rok, jak dotąd bezskutecznie. Wszystko jest z nami ok a dzidzi brak. Jestem po laparoskopi wyłuszczenia torbieli a przy okazji sprawdzili mi drożność jajowodów i są drożne.
    Plot ciut dalej sie postawi kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki za was wszystkie i za siebie też hehehe :)

Ewelina23, zAgatka lubią tę wiadomość

• aniulkab86 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mam na imię Ania :)
    w lipcu skończę 28 lat, po ślubie prawie 2,5 roku. Staramy się 18 miesięcy, z ovu 2 cykl.

bfars8fw0g28yjry.png

b3c1882628645acb65def862c735147f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :*
    Ja również do Was dolącze :) Mam na imie Ania, mam 25 lat. Po ślubie 7 miesiecy, a w związku od 9 lat :D O dzidzie staramy sie 4 cykl.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny :)
    Trzymam kciuki za każdą z osobna i siebie również za szybkie ujrzenie II kreseczek na teście :)

AniaR88 lubi tę wiadomość

preg.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ