X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Najlepiej przestać myśleć - durna porada!!
Odpowiedz

Najlepiej przestać myśleć - durna porada!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyluzowac, ta, jasne! Pstryk, wyluzowlam! :P
    Noz, kurka, to tak nie dziala!!!
    Nawet moj luby jakis spiety jest i jak dochodzi co do czego, to mi nawet nieraz powie, ze nie moze, bo sie stresuje! Raz go zapytalam, czym sie tak stresuje, przeciez dni plodne dawno minely. I pokazalam mu strone z opisem kobiecego cyklu, ze jest tylko kilka dni na zaplodnienie itp.
    I wtedy ta jego slodka zdziwiona minka i pytanie: "O ja, to ja na darmo sie tak tyle dni staralem?!" <3 :-) Slodziak!

• Lissa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz to pisalam na forum ale w tym watku mysle ze warto powtorzyc ...
    a wam powiem tak, ciekawa to jest historia z ta moja ciaza . W zeszlym cyklu wyszlo na to ze serduszkowalismy akurat w dniu owulacji wiec do glowy sobie wbilam ze jestem w ciazy . Mialam mdlosci, czulam sie zmeczona i senna , zgaga wdecia tego typu przypadki , prawdopodobnie wyimaginowane. Pod koniec cyklu przyszla malpa i wielkie rozczarowanie. W tym cyklu postanowilam ze dzidzia nie bedzie , bede tylko mierzyc temke aby zbadac swoje cialo. Nie serduszkowalismy w owulacje tylko ostatni raz 3 dni przed i sadzila ze to jest bezpieczny termini no i pozniej kilka dni po . Temperatuta w moim wykresie tez pozostawia wiele do zyczenia, nikt by nie powiedzial ze z tego bedzie ciaza wachania temperatuty po owulacji dosc znaczne i raczej sugerowaly jakie niedobory a nie ciaze . Tak wiec nie stresowalam sie i naprawde o ciazy nie myslalam ani przez chwile , zadnych odczuc nic zwiazanego z ciaza. nawet w dniu przed okresem byl spadek dosc znaczny temperatury wiec od tamtego dnia czekalam juz gotowa na okres. Piersi zaczely bolec wiec termin byl juz tuz tuz . Minelo kilka dni okresu brak , samopoczucie ok ale kalitria namowila mnie na test ze wzgledu na dosc wysokie ten.
    dla swietego spokoju zrobilam i naprawde to byl dla mni eszok. Nie spodziewalam sie tego scale, na tescie nie minela nawet inutka i juz 2 grube krechy .
    Nie wiem jaki jest zloty srodek aby zajsc w ciaze . Z calego serca zycze wam wszystkim kochane staraczki aby ten cykl byl waszym ostatnim i kazda nastepna wpisana tepka byla juz zielona . Moze faktycznie warto 1 miesiac troszke wyluzowac mimo ze wiem iz bedzie to cholernie trudne . Ale postarac sie isc na "urlop" od tego wszystkiego Sle iruski kazdej z osobna :_*

Matylda36, Lilja lubią tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ