Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasz racje napewno tak bedzie
Maz teraz szuka kogos kto nam wygipsuje pokoj do ktorego bedziemy na jakis czas przenosic sypialnie zawsze bede miala blizej do kuchni i lazienki :)bo chodzenie po schodach bedzie sie stawalo coraz bardziej uciazliwe mial robic sasiad ale rospil sie na dobre i jeszcze zazyczyl sobie 100dniowki masakra wzyciu tylu mu nie dam wole dołozyc i dac komus kto zrobi to lepiej i przynajmiej nie przepije tych pieniedzy ;/Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen sam ja go tak nie lubie a dzisiaj mi sie do domu wpakowal grrr....;/ Chyba poprosze takiego innego kolege on pracuje w tym fachu i jest naprawde dobry choc on ma tyle roboty eh...ze szwagrem moze bym i zagadala ale znowu on daleko mieszka i tylko w zime moglby zrobic...sama juz nie wiem
-
nick nieaktualny
-
Jestem byłam zajęta zrobiłam pranie i już się suszy, trochę ogarnęłam mieszkanie, obiadu nie robiłam, bo zostało mi trochę zapiekanki z wczoraj i właśnie ją zajadam oglądałam film "Gwiazd naszych wina". Kurde, ryczałam jak bóbr i akurat mąż zadzwonił na sam koniec filmu i wyczuł, że płaczę
I zaczynam się pakować jutro wyjeżdżamy i wrócimy dopiero w niedzielę wieczorem i nie martwcie się, ale przez ten czas nie będę wchodzić na forum. Nadrobię Was w poniedziałek w pracy, o ile nie dostanę jeszcze zwolnienia, bo idę na kontrolę do lekarza
100krotko lepiej zrobić samemu niż wpuścić do domu jakiegoś partacza pochwalę się: ja kilka lat temu z moimi młodszymi braćmi wygipsowałam, wygładziłam i wymalowałam ściany i sufit w kuchni moich rodziców
PrimaSort wrote:Myślę, że dobry pomysł z tym monitoringiem bo on z tych wszystkich badań jest najbardziej wiarygodny
Witaj Prima
U mnie najpierw musi być jakaś stymulacja jajników, bo monitoring będzie bez sensu skoro mam cykle bezowulacyjne, najpierw dokończę badania i zobaczymy co lekarka powie na wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:09
-
I znowu się rozpisały
Am, jak pisałaś to już smacznie spałam o tej godzinie Miałam tylko siłę zmyć makijaż i wskoczyć w piżamę.
Little, Twoja lekarka dobrze mówiła. Powinnas zrobić badania między 12, a 16 dc, jeśli masz długie cykle. By zbadać całkowicie hormony powinno się zrobić wszystko 3x w jednym cyklu. Ja robiłam w 3dc, potem w 11dc i 21dc. Masz przecież poszczególne fazy cyklu czyli folikularna, owulacyjna i lutealna. W każdej robisz hormony. Robiłas już między 3 a 5dc?
A ja od wczoraj lekki ból cyców, dziś mocniejszy i dziś też już krzyż lekko czuję. Spisuje go na straty i mysle że nie ma sensu na nic czekać. Będzie kusiło by zrobić test i zrobię ale znam wynik. -
nick nieaktualny
-
Sarenka2015 wrote:
Little, Twoja lekarka dobrze mówiła. Powinnas zrobić badania między 12, a 16 dc, jeśli masz długie cykle. By zbadać całkowicie hormony powinno się zrobić wszystko 3x w jednym cyklu. Ja robiłam w 3dc, potem w 11dc i 21dc. Masz przecież poszczególne fazy cyklu czyli folikularna, owulacyjna i lutealna. W każdej robisz hormony. Robiłas już między 3 a 5dc?
No właśnie nie robiłam praktycznie żadnych badań na początku cyklu, jedynie prolaktynę i testosteron. I dziwi mnie, że od razu kazała badania zrobić w połowie cyklu nie mówiąc o tym, że zaznaczyła mi tylko FSH do zbadania bez LH. Wszystkie badania zrobię na początku cyklu i tak jak mi kazała -
Amelia San wrote:Jaka zabiegana Little Ja Ci powiem, że też na tym filmie ryczałam jak bóbr. Bardzo smutny film.. A gdzie Wy wyjeżdżacie? Zaintrygowałaś mnie tym
Amelia San lubi tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:No i nie pojechałam nigdzie bo się rozpadało a ja tymi autobusami i tramwajami godzinę w jedną stronę bym się zamęczyła. Jutro męża wyciągnę to razem pojedziemy
Ja bardzo lubię zakupy z moim mężem, we dwoje raźniej
U nas pada od samego ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:18
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ami, zatestuję na pewno w piątek rano. To będzie 10dc, a mąż ma wtedy urodziny. Jak nic nie wyjdzie to poczekam do @...
Little, koniecznie tak zrób. Jeśli dostaniesz @, to ja Ci napisze wszystkie badania jakie powinnaś zrobić. Ja w 21dc miałam robić tylko progesteron.