Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam nareszcie w lab spędziłam prawie 4h byłam o 7 i postanowiłam zbadać krzywą cukrową, niestety trzeba mieć swoją glukozę, a najbliższa apteka otwarta dopiero od 8, więc czekałam. A później pobieranie krwi co godzinę, o 10:15 wychodziłam i wpadłam jeszcze na targ i zakupy udane: mam już prezenty na dzień dziecka dla wszystkich maluchów w rodzinie
Am te bociany to bardzo dobry znakAmelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
100krotka:) wrote:A dziekuje dobrze doskwiera mi tylko brak apetytu i rano musze jesc na sile ;/
Maz hmmm jak to ostatnio powiedzial dla mnie to abstrakcja hihi:P
A ja zawsze myślałam, że w ciąży to chce sie jesć na okrąglo. Ja tak mam ktrótko przed okresem, zjadłabym konia z kopytami -
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Little to się okaże Niedługo wracamy do gry
Dużo załatwiłaś z samego rana Godne podziwu Jeszcze tyle się nasiedziałaś.. A mi się nawet na spacer nie chce wyjść he he
Kiedy będziesz miała wyniki? Wieczorem czy jutro? Trzymam kciuki żeby wszystko było w normie
Wyniki będą po 15, ale chyba odbiorę jutro, bo nie chce mi się znowu tam iść
To siedzenie i czekanie nie było takie złe, najgorsze było wypicie szklanki wody z glukozą... Bleee. Słodkie dziadostwo strasznie, całe dwie godziny mnie mdliło na szczęście rano spakowałam sobie kanapki i jak tylko wyszłam od razu je zjadłam, nie doszłabym chyba do domu
A dzisiaj przyjedzie dwóch klientów oglądać mieszkanie. Wczoraj wystawili ogłoszenie dopiero i już mają ponad 600 wyświetleń Miałam nadzieję, że tak szybko nie sprzedadzą tego mieszkania, a tu za chwilę będziemy musieli się ewakuować
100krotko, jabłuszka to samo zdrowie wcinaj jak masz ochotę -
Liczę, ze chociaż do końca czerwca jeszcze pomieszkamy. A w tym czasie może uda nam się kupić swoje. Miał być dom, ale mieszkanie też dobre. Tylko zanim nam kredyt dadzą to może trochę potrwać.
Ale co ma być to będzie. Damy radę Rodzina nam pomoże (chyba ). -
Hej Amelio, hej Little U was też taka piekna pogoda? Ja się własnie ogarniam i jedziemy z mężem na zakupy.
100krotko, długi cykl widzę. A pamietasz jaki test robiłaś? Bo ja mam 4 z allegro płytkowe ale kupię też i jeden porządny. Ogólnie nie mam przeczuć i wydaje mi się że ten cykl równiez do dupy. Jakoś nie widze tych II kresek u siebie. Nie wyobrażam sobie tego. Ale nie tracę humoru. Trudno się mówi.
Little, a Ty coś czujesz? Bo jedziemy na tym samym wózku -
U nas pogoda też super
Witaj Sarenko. Czy ja coś czuję? Czuję, że ten cykl jest do dupy Miałam delikatne pobolewanie w podbrzuszu przez kilka dni, ale tak jakby przeszło. Nic mnie nie boli. Nawet piersi, które zazwyczaj bolały przed @. I też nie widzę u siebie II kresek.
Przez ostatnie cztery dni miałam śluz mega płodny, tak jak w zeszłym cyklu krótko przed @, więc już na nią czekam.
Na 100% wiem tylko jedno: będę ryczeć nad negatywnym testem I dobrze, nie będę z tym walczyć, wyryczę się i zaczniemy od nowa. Zrobię resztę badań i zobaczymy co mi powie na ich podstawie lekarka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Za niski, a to znaczy że owulacji nie było
Wiecie może jak wyłączyć tą głupia linię owulacyjną na wykresie? Strasznie mnie wkurza.
Już wiem: zignorowałam najwyższa tempkę i linia zniknęła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:23
-
nick nieaktualny