Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Płatek szkarłatny wrote:Hej, ja mam doła coraz większego. chyba pójde za radą little i sie wyryczę. Na przyszły tydzień do nowego lekarza i też wymusze na nim badania chyba. No i to hsg nieszczęsne...
Hej Płatku ja sobie dzisiaj trochę poryczałam i jest mi lżejAmelia San wrote:Little, a może jeszcze nie miałaś owulacji? Znasz trochę siebie, jest taka możliwość, że cykl Ci się wydłużył?
Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:07
-
Little ja poszłam potem do kina i się śmiałam jak wariatka. Taki zestaw, najpierw łzy, potem śmiech. Trochę mi teraz lepiej ale obawiam się, że tylko chwilowo jak jutro małpa przyjdzie.
No właśnie 100krotko, co z tym netem?
Little, trzymam kciuki za owulację
-
Hej. Pisze do was jeszcze z pracy mam do 8. Od razu lepiej jak was poczytam.
Little a może idź na monitoring i będzie jasne a lekarz na pewno da Ci leki na wywołanie ovu i na zwiększenie progesteronu. Jaka miałaś normę?
Już nie daje dziś tu rady Wszystko mnie boli chce do domu i spać.
Wczoraj kupiłam dwie pary super szpilek i białe tenisowki pikowane a potem wodowalismy psa w zalewie:-) Wczoraj był upał. -
CześćPłatek szkarłatny wrote:
Little, trzymam kciuki za owulację
Teraz to chciałabym, żeby @ przyszła na dniach. Bo jeśli akurat będzie owu to mi to nie na rękę. Cykl jeszcze bardziej się wydłuży a mi zależy na czasie.
Monitoring cały czas chodzi mi po głowie i na pewno pójdę. Tylko wkurza mnie jeden fakt: lekarka pozostałe badania kazała zrobić w 12-16 dc i dopiero do niej przyjść a wyczytałam tu na forum, że lepiej te badania robić w 3-5dc i nie wiem co zrobić. Jeśli zrobię na własną rękę to boję się, że lekarka pomyśli, że próbuję się leczyć sama i nie będzie zadowolona, że podważam jej autorytet i wiedzę.
Sarenko o jaką normę pytasz? -
Amelia San wrote:
Little jeśli chciałabyś zrobić w 3-5 dniu to idź i zrób, nic jej do tego. To przecież Twój organizm, Twoja sprawa i to Ciebie dotyczy :* A Ty nie myśl czy ona będzie zadowolona czy nie, bo to Ty Jesteś tu najważniejsza. Ona ma Ci tylko pomóc, takie ma zadanie. Nie mów jej, że tak wyczytałaś, w ogóle się nie tłumacz tylko przynieś i zapytaj co ona sądzi o takich wynikach na początku cyklu. A jeśli się obrazi czy coś to zmień lekarza.
Ciekawe co z tym śluzem? Przypomniało mi się jak jedna koleżanka opowiadała, że była u gina i powiedział, że owulacji nie było a kilkanaście dni później okazało się, że była w ciąży To było w tamtym roku, także nikt nie jest nieomylny
Dzięki Am tak zrobię, najwyżej powtórzę badania -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Wczoraj byłam taka zabiegana, że nie miałam kiedy wejść na forum
Mieliśmy remont w kuchni i teraz się urządzamy... Wczoraj byliśmy odebrać blat i kupić płytę indukcyjną. Dziś też aktywnie będzie, ale dopiero popołudniu
Cały czas aktywnie wysyłam CV i odezwała się do mnie jedna firma. W piątek na 11:20 mam iść na rozmowę. Pewnie rekrutacja będzie trwała z tydzień i zaproszą na rozmowy kwalifikacyjne 50 osób ale idę. Zobaczę jakie warunki i może się uda
A jak nie to, mam jeszcze jakieś 20 dni na znalezienie, jak się nie uda to wracam do pracy i znów pójdę na L4, bez względu czy dostanę wypowiedzenie czy nie. No chyba, że mnie przeniosą do innego działu z moją aktualną wypłatą
Cofnę się to parę stron i nadrobię Wasze wpisy
A i jeszcze jedno. Dostałam @. Wcześniej objawem wysokiej prolaktyny u mnie było plamienie na brązowo 2-3 dni przed @ i towarzyszące temu bóle miesiączkowe. A wczoraj tak jak dawniej od razu dostałam @ bez plamienia. Plamiłam kilka godzin może 3-4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Hej hej witam sie ponownie i witam nowa kolezanke
Na wizycie wszystko dobrze pan doktor przenily odpowiadal na wszystkie moje pytania i nawet sam od siebie duzo mi powiedzial jestem zadowolona mam nadzieje ze dobrze wybralam lekarza
Co do Babelka:) podczas usg pan doktor powiedzial ze to 5tydz i 2 dzien hmm niewiem nie znam sie na tych tygodniach ale tydzien temu lekarz powiedzial mi to samo
Pieknie bylo widac pecherzyk ciazowy cialko zolte no i taka malutka pulsujaca kropeczke ktora sie okazala byc serduszkiem tak mowil lekrz:)
dostalam skierowanie na badania cala masa i prawdopodobnie bebe musiala je zrobic prywatnie kupe pieniedzy za nie zaplace bede szukac gdzie mozna najtaniej
A i luteine kazal odstawic
Wszystkie trzymamy mocno kciuki za Ciebie i dzidzię
Badania są cholernie drogie -
nick nieaktualnyAlaMat wrote:a dziękuję bardzo :* :* . Wam również życzę wszystkiego najlepszego z okazji roczniczy ślubu :* i też upragnionej malusieńkiej fasoleczki
No mam nadzieje ,ze nie dlugo to nastapi jeżeli do piatku @ się nie pojawi to mam przyjsc na wizyte ale chyba zmienie gin.. do tej co chodze tzn bylam u niej 2 razy , mam jakies mieszane odczucia ...i czerpie tez info na temat tego gin ze strony znanylekarz.pl i coraz wiecej takich negatywow .. kurcze ... jutro chyba zadzwonie do tej mojej gin gdzie chodzilam tam caly czas ... a zawazylo to ze nie miala terminow.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Cześć
Teraz to chciałabym, żeby @ przyszła na dniach. Bo jeśli akurat będzie owu to mi to nie na rękę. Cykl jeszcze bardziej się wydłuży a mi zależy na czasie.
Monitoring cały czas chodzi mi po głowie i na pewno pójdę. Tylko wkurza mnie jeden fakt: lekarka pozostałe badania kazała zrobić w 12-16 dc i dopiero do niej przyjść a wyczytałam tu na forum, że lepiej te badania robić w 3-5dc i nie wiem co zrobić. Jeśli zrobię na własną rękę to boję się, że lekarka pomyśli, że próbuję się leczyć sama i nie będzie zadowolona, że podważam jej autorytet i wiedzę.
Sarenko o jaką normę pytasz? -
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Cześć Prima
powodzenia w nowym cyklu Faktycznie miałaś zabiegany ten dzień A dzisiaj po co jedziecie?
Ja na chwilę znikam ale zaraz wracam
Do końca tygodnia powinniśmy mieć już wszytko, bo jeszcze chyba zamówimy szafkę wiszącą żeby nad lodówką powiesić, bo mamy dwudrzwiową schowaną we wnęce i obok niej szafki są po sam sufit a nad nią taka duża przestrzeń... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc
Dzieki Prima a wam caly czas kubicuje i mam nadzieje ze zaraz do mnie dolaczycie:)
Am jak zawsze obiadek szykuje ale dzis mi smaka nie robisz:) nie przepadam za mielonymi wole pulpeciki a i caly czas mysle o tych golabkach to juz jurto myyy:) Ja dzisiaj robie kapusniaka moz sobie zamowil
littlel ja tez bym zrobila badania tak w 3-5 dniu moze tejlekarce cos sie pomylilo;/
Ja dzisiaj bylam u siebie w przychodni i poprosilam pania zeby mi podala ceny badan i normalnie wyszlo ok 60 zl taniej i tu u siebie bede robic
Zycze milego dnia :PP
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:100krotka:) dziękujemy
Staramy się ze wszystkich sił aby do Ciebie dołączyć
Czekam na was
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daje wiruskiAmelia San, PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość