Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAm przezycie hmm nie z tej ziemi niesamowite tak bardzo nie balam lekarz takogladal o igladal i mowi ze jeszcze wczesna ciaza i ze zarodka nie widac a tu nagle mowi ze jest ze serduszko bije inaprawde na ekranie bylo widac jak bilo Zycze wam zebyscie jak najszybciej mogly tego doswiadczyc
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Taaaak? No to Kochana, życzę Ci szczęścia i spełnienia marzeń A przede wszystkim żebyś została upragnioną mamą
100 lat :* Naj naj naj :*
ps piękne zdjęcie
a dziękuję bardzo :* :* . Wam również życzę wszystkiego najlepszego z okazji roczniczy ślubu :* i też upragnionej malusieńkiej fasoleczki
No mam nadzieje ,ze nie dlugo to nastapi jeżeli do piatku @ się nie pojawi to mam przyjsc na wizyte ale chyba zmienie gin.. do tej co chodze tzn bylam u niej 2 razy , mam jakies mieszane odczucia ...i czerpie tez info na temat tego gin ze strony znanylekarz.pl i coraz wiecej takich negatywow .. kurcze ... jutro chyba zadzwonie do tej mojej gin gdzie chodzilam tam caly czas ... a zawazylo to ze nie miala terminow..Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChodza za mna juz od kilku dni:)
Am dlatego ze wstalam dzisaj przed 10 usnelam po10 przebudzilam sie ok12 zjadlam na sile te parowki a pozniej juz glodna nie bylam i jak wrocilam wstawilam rosol i sie najadlam
Musze sie jutro przejechac do szpitala isie dowiedziec czy tam tez trzeba bylo by placic:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny