Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
100krotko a sorry za takie nietaktowne pytanie, ale ogólnie masz taki większy brzuszek czy mały?
Amelio, dosyc często miewam takie sny i nie biorę ich pod uwagę. Ale i tak do @ czekam pełna nadziei. Zatestuję wcześniej bo gdy mąż bedzie miał urodziny to bedzie 10dpo więc może by coś wyszło gdyby było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 14:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam stwierdzoną subiektywną niedoczynność tarczycy. Wykryto to u mnie jeszcze w ciąży, którą utraciłam moje TSH wynosiło wtedy 4,25.
Teraz co miesiąc badam się systematycznie i przyjmuję leki od endokrynologa. Aktualnie moje TSH wynosi 1,45
Prolaktyna natomiast 32,08 i biorę Bromergon -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort prolaktyna wcale nie jest aż taka dużo. ja miałam 34, trochę podwyższone tsh, leczyłam 3 mies niedoczynnośc i wszystko się unormowalo. Może nie jest idealnie ale Twoja prolaktyna wcale nie jest starsznie zła. grunt żeby zaczac się leczyć. A przy prolaktynie lepiej nie planować, nie stresowac się bo to jeszcze ją podwyższa. Dziewczyny damy rade, tylko chyba musimy bardziej się wyluzować.
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolitaaa wrote:PrimaSort prolaktyna wcale nie jest aż taka dużo. ja miałam 34, trochę podwyższone tsh, leczyłam 3 mies niedoczynnośc i wszystko się unormowalo. Może nie jest idealnie ale Twoja prolaktyna wcale nie jest starsznie zła. grunt żeby zaczac się leczyć. A przy prolaktynie lepiej nie planować, nie stresowac się bo to jeszcze ją podwyższa. Dziewczyny damy rade, tylko chyba musimy bardziej się wyluzować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Prima, wzrasta m.in. przez stres. Mi to mówił mój endo i gin. Na mnie praca bardzo stresująca działa(i nie moge tego stresu wykluczyc ze swojego zycia), baaardzo chociaż gdy ją badałam była w normie, po obciążeniu tez.
-
Amelia San wrote:Smutno Ci? To napiszę Ci coś żeby Cię rozweselić Ja teraz siedzę z maską na włosach Owinęłam folią i ręcznikiem żeby utrzymywać ciepło Wyglądam komicznie
Prima ja też ciągnęłabym zwolnienie tak długo jak się daAmelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Ja tak samo z tym zwolnieniem Mam koleżankę w pracy która jest już 2,5 miecha na zwolnieniu i z tego co mi wiadomo przedłuża znowu. Ale po 3 wyślą ją na komisję lekarską. Jeszcze wydadzą niezdolność do służby i wywalą z roboty... Ale on wali w .... az miło. Najpierw złamała paznokcia na służbie i poszła na l4 a potem miała niby zabieg.
-
Hej, widzę, że tu już dziś pogaduchy zaawansowane .
Witam nowa koleżankę
Ja dziś desperacko próbowałam się zarejestrować do jakiegoś lekarza który mi szybko zrobi hsg. Udalo sie na przyszłą środę ale znów do innego gina. Nie wiem czy to i tak nie za późno i będzie trzeba przełożyć zabieg na kolejny cykl ale próbuję.
Macie rację, stes przy staraniach to największy wróg. Może Am miałaś rację, że odpuściłaś sobie pracę. Najgorsze jest to, że nie można się tak na zawolanie wyluzować .
100krotko, ciekawa jestem kiedy się brzuszek pojawi . Taki brzuszek jest po prostu prześliczny! -
Hej .
Na ovufriend juz jestem od jakiegos czasu ale w tym watku dopiero teraz .
Dziś odebrałam wyniki .. niby wyszstko ok .. ale cykl mam dlugi 54dc i nie zapowiada się na @ ...
LH 9,23 mIU/ml , Estradiol 151,70 pg/ml , Progesteron 8,35 ng/ml , Prolaktyna 14,47 ng/ml . -
Witaj AlaMat
Płatku trzymam kciuki
Am życzę Ci byś już nie musiała wracać do pracy
100krotko jak brzuszek już będzie widoczny to pochwal się i wrzuć jakąś fotkę
A ja się dziś kiepsko czuję, najchętniej położyłabym się do łóżka, ale muszę chrześniaka odprowadzić do domu, nakarmić, wykąpać i położyć spać Do domu wrócę po 21 i nie wiem, czy będę miała jeszcze siły by do Was zajrzeć
Miłego wieczoru :*
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej witam sie ponownie i witam nowa kolezanke
Na wizycie wszystko dobrze pan doktor przenily odpowiadal na wszystkie moje pytania i nawet sam od siebie duzo mi powiedzial jestem zadowolona mam nadzieje ze dobrze wybralam lekarza
Co do Babelka:) podczas usg pan doktor powiedzial ze to 5tydz i 2 dzien hmm niewiem nie znam sie na tych tygodniach ale tydzien temu lekarz powiedzial mi to samo
Pieknie bylo widac pecherzyk ciazowy cialko zolte no i taka malutka pulsujaca kropeczke ktora sie okazala byc serduszkiem tak mowil lekrz:)
dostalam skierowanie na badania cala masa i prawdopodobnie bebe musiala je zrobic prywatnie kupe pieniedzy za nie zaplace bede szukac gdzie mozna najtaniej
A i luteine kazal odstawicWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 18:37
littleladybird, Amelia San, Marta29, PrimaSort lubią tę wiadomość