Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka:) wrote:little fajnie masz tez bym gdzies pojechala ale u nas taki kilkudniowy wypad nierealny wypij i za mnie
Sarenko, będę Ci bardzo wdzięczna za listę badań100krotka:), PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Do tej pory testy z allegro mnie nie zawiodły, pokazywały zupełny brak ciąży i przychodziła @ więc bety nie ma sensu robić. Ale jutro kupię sobie dwa dodatkowe testy w rossmanie. A co do 10dc, to wielu dziewczynom na forum wychodziły pozytywy nawet i po 9dpo. Oglądałam galerie testów na ovu. Więc sama licze na to że jesli ma być ciąża to coś pokaże, a jak nie to sprawa jasna. A @ wypada mi na 25 maja więc to tylko 3 dni. O ile program dobrze wyznaczyl owu Widze tylko jedna zmianę, ale nie sugeruję się tym. Przegladając poprzednie wykresy i biorąc pod uwage swój organizm i wspomnienia do tej pory zawsze po owu miałam dużo kremowego śluzu który sie lał że miałam uczucie nie trzymania moczu a teraz jest ciągle jego brak, czyli sucho. Objaw nie objaw ale jest inaczej niż do tej pory. W kazdym razie marny to objaw jak już.
-
Little, ja miewam przy każdej owu te bóle Sa masakryczne bo mnie boli straaasznie i na zmiane czasami raz jeden raz drugi, albo tylko jeden. Ból bardzo ostry, czasami nie do wytrzymania Nie da się pomylić z czym innym. Kup kurde test owu i zrób bo moze dopiero tera masz owu
-
Ja czuję takie delikatne coś. Testy owulacyjne mam i właśnie dziś zrobię, muszę tylko poczekać bo nie dawno piłam wodę, a to ponoć trzeba 2h nie pić. Kurde, gdyby owu faktycznie była to przynajmniej wiedziałabym, że nie jestem do końca zepsuta
-
Ja też o 17
Ostre kłucie... Hmm, ja to nie umiem tego opisać. Nie jest to ostry ból, który nie daje o sobie zapomnieć. Po prostu czuję, że mam jajnik. Może to jednak nie są bóle owulacyjne, albo przepowiadające, ale jednak do owulki nie dochodzi. Ciężka sprawa ze mną jest niestety. Zobaczymy co na teście wyjdzie. -
Czarna magia jak dla mnie nigdy tego nie miałam prawdopodobnie dlatego, że owulacji nie było
Kurcze strasznie mnie głowa dziś boli wzięłam juz dwie tabletki i nie chcę brać więcej. Za dużo w tym miesiacu przeciwbólowych wzięłamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 16:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Hej Sarenko Wyspałaś się? Kiedy testujesz? Będę trzymać kciuki :*
Prima jak to tak daleko to daj sobie z tym spokój i kup te w biedronce Szkoda Twojego czasu U mnie też się chyba zaraz rozpada, jest brzydkoAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little, ból owulacyjny może być przed owu i ją zwiastować. Organizm przygotowuje sie do owu i juz pare dni przed mozesz je czuć, co nie równa się z owulacja tego dnia. Ale może to być i w trakcie owu, te bóle. Ja mam różnie. Raz przed owu parę dni albo w trakcie albo i tak i tak. Zazwyczaj wtedy kiedy czuję te mocne bóle sa dwie krechy ale to tez nie wyznacza owu własnie tego dnia. Może być dzień później albo pare dni później. Skomplikowane...
Am, zrób jutro i pojutrze i zobaczysz czy jest.littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Właśnie zrobiłam test, dwie kreski ale jedna mnie widoczna czyli trzeba poczekać dzień, dwa
PrimaSort wrote:ja nie oglądałam tego. O czy jest? To polski film?
Amerykański o młodych zakochanych, którzy chorują na raka. Tak w skrócie -
nick nieaktualny
-
Sarenka2015 wrote:Ja mierzyłam temp dwa cykle i odpuściłam. Strata czasu i takie nakręcanie że szok.
Am tak o 17 ale ja cicho liczę, ze w niedziele przyjdzie @