Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Am, ja myślę, że pomysł z pracą jest bardzo dobry Jeśli Ci się nie spodoba, zawsze możesz się zwolnić. I to pół etatu. Zaczniesz pracę, zanim się obejrzysz już będziesz wracać do domu, a zawsze jakaś kasa jest Przekonaj męża
I faktycznie w pracy nie będziesz miała czasu na myślenieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:23
PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż jestem Kupiłam w drodze powrotnej chrupiące bułeczki i Danonki
Teraz się poobiadam a potem biorę się za porządki.
Wystawianie na allegro muszę sobie podarować.
Temperatura niewiele wzrosła od wczoraj o 0,03
Co jakiś czas coś kłuje w lewym jajniku np. przy wchodzeniu po schodach Owulacji chyba nie będzie w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:34
-
nick nieaktualny
-
Ja obstawiam, że była wczoraj ale równie dobrze mogła być przedwczoraj lub dopiero dzisiaj
Testy owu czasem kłamią Wczoraj miałaś mega pozytywny, jednak pod uwagę bierze się pierwszy. Zobaczymy co pokaże tempka, chociaż ona nie da nam dokładnej daty. Wzrost tempki może wystąpić do 3 dni przed owulką lub do 3 dni po owulce. Jest duża rozbieżność. Owulka też raczej następuje w dniu szczytu śluzu, czyli w ostatni dzień wystąpienia płodnego śluzu czyli u Ciebie wczoraj ale ja ekspertem nie jestem
Moja rada: dużooo seksuPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie wyszedł ode mnie pan od zmywarki. Wycenił naprawę na 700 zł a jak powiedziałam, że w takim razie nie naprawiam, bo za drogo to mnie skasował za dojazd i diagnozę 120 zł !!!! Aż się popłakałam jak poszedł
No tak się wkurzyłam, że aż zjadłam 3 Danonki z nerwów i dalej coś muszę zjeść
Męża wyciągnę dziś na jakieś gotowe żarcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 16:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No już jestem
100krotko gratuluje nowych wrażeń Serduszko to już coś. I cieszę się że wszystko ok.
Ja na wszystkie te usg i inne rzeczy bedę chodziła z mężem, już to zapowiedział. Chce żeby tez to czuł i widział co i ja
Prima, bierz nową i bedziesz bardziej zadowolona. 700 zł za naprawę przegięcie naprawdę, trochę dokładasz i masz nówkę więc się nie opyla.
Am, świetny tort Ja bym takiego w życiu nie upieprzyła Wygląda pysznie.
Little, jak tam test i te inne sprawy?
Płatku witaj
My dziś od 7 na nogach. Załatwiłam b.ważna dla siebie rzecz i w końcu się udało Jestem b.szczęśliwa, mąż też A poza tym cały dzień robienie lekarzy, ortopeda usg, notariusz, zakupy. Jestem wykończona, a mąż pojechał na trening. Mam chwile wolną bo już mnie dziś irytował Jutro robie te kotlety co wam pisałam, jak spróbuję i bedą zjadliwe napisze przepis dla was. A samochód, o Boże...wszystkim się podoba Jest świetny, agresywny i jestem mega zadowolona Ide się kąpać bo już będę tylko leeeeeżeć.Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Am, udanego wyjazdu
Prima, faktycznie lepiej kupić nową
Sarenko, gratuluję udanego zakupu auta
Zrobię jutro test. Już byłam gotowa zrobić dzisiaj, ale stchórzyłam boję się jak diabli. Mój cykl trwa już grubo ponad miesiąc i boję się, że jeśli to nie ciąża, to dzieje się coś niedobrego Jutro będę dzwonić do ginekologa.
Ja bardzo bym chciała, by mój mąż jeździł ze mną na wizyty w ciąży, ale nie zawsze to będzie możliwe niestety.
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Ok, tak więc Little jutro trzymam kciuki za test A jak nic nie bedzie to gin szybko A apropo spotkałam dzis swojego gina, znaczy spotkaliśmy Może w sobote bedę miała monitoring, ale to jeszcze nic pewnego bo może go nie być, a jak nie to poniedziałek dopiero. A już może być po owu wtedy, bo jutro już bedzie 8dc. No ale zobaczymy.
Mój mąż tez pracuje, ale wiem że nie ma dla niego rzeczy niemożliwych i jak by było trzeba to stanąłby na rzęsach by iść Ale nie gadajmy o głupotach.
Mój gin powiedział żebym nie mierzyła żadnych temperatur i nie blokowała sobie głowy i od 2 cykli juz tego nie robię. Ciągle mi powtarza że sie uda.
Am, właśnie mi się przypomniało. Gratuluję pracy Myslę że bardzo sie to przyda Tobie i mężowi. Mijanie mijaniem, nie spędzicie całego życia tylko patrząc sobie w oczy, a praca jest bardzo potrzebna, myślę że na pewno to zrozumie, bo zawsze to o pare groszy więcej. My tez czasami mamy takie dni, nawet pare pod rząd że mąż wracał a ja wychodziłam, ale takie życie a zycie macie całe przed soba i jeszcze zdążycie sie sobą nacieszyc Ja teraz wypoczywam, ale powiem wam że nie wyobrażam sobie juz swojego życia bez pracy, bez pieniędzy. Zwariowałabym w domu. Kiedyś, za pierwszego męża, tylko on pracował, ja nie. Codziennie to samo. Pranie, sprzatanie, obiad i reszta dnia monotonia, tak samo. Przedwidywalność 100%! Najpierw było mi tak fajnie, a potem czułam że się uwsteczniam, nie miałam kontaktu z ludźmi i strasznie mi się nudziło. Zero atrakcji, zero rozrywki, tylko dom i dom. -
Sarenka2015 wrote:Ok, tak więc Little jutro trzymam kciuki za testAmelia San wrote:Mam nadzieję, że to ciąża a jak nie to gin coś pomoże ale wydaje mi się, ze to możliwe, że Jestes. Trzymam kciuki
Dziękuję Wam Dziewczyny :* zobaczymy jutro, chyba że znowu stchórzęPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Byliśmy z mężem w kilku sklepach i nic nie kupiliśmy. Chyba kupimy przez internet. Na koniec wylądowaliśmy na kebabie
Teraz postanowiłam zabrać się za układanie w moim kuferku z kosmetykami a jest spory więc mam zajęcie. Jeszcze paznokcie mam do zrobienia, ale to ewentualnie rano zrobię. Bo i tak planuję wstać o 6:30 a na 11 mam rozmowę więc ok. 9:30 będą wyjeżdżała