Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana musisz koniecznie chodzic na monitoring, wtedy bedziesz miała pewność czy jest owu czy nie ma-to raz, dwa każda ma inne te temp to fakt. Tez widziałam wykresy gdzie temp spadały b.nisko i ciąża była. Wykresy wykresami ale to tylko organizm-żywy :) Cykle nieregularne powinnaś jak najszybciej uregulować, to trzy :) Mi osobiście pomógł w tym duphaston. Pierwszy cykl na nim wydłużył jak nigdy, chyba 32d, a dwa pozostałe już tak samo 27d. Owu w b.podobnym terminie. Gdy mierzyłam temp ZAWSZE wiedziałam ze @ przylezie gdy juz spadała na koniec cyklu, na 100%. Wiem co czujesz, jak kazda tu. Nadzieja umiera ostatnia, ale UDA SIĘ.

littleladybird lubi tę wiadomość

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am ale Ci zazdroszcze :-D hhi tez bym gdzieś pojechała ale narazje nie mogę a po za tym mój w piątek idzie do pracy:-\ Juz się nie mogę doczekać sierpnia może wtedy gdzieś po jedziemy;-)

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Kurdę, a ja wczoraj miałam śluz kremowy, dzis wodnisty i to dużo, na wykresie zaznaczyło mi juz dzien płodny oO Wieczorem robie test co tam słychać, bo mogę nie zdążyć na monitoring.
    Po monitoringu koniecznie daj znać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam. I pałaszuję omleta z bitą śmietaną :P

Rozmowa super. Kasa niezła 2400 netto. Ale praca w niektóre soboty i niedziele :-/ No i 2 zmiany :-/
    W piątek 2 etap. Zatrudnić mnie chcą jak tylko skończy mi się L4, żeby mi w papierach nie mieszać. Zrobiłam podobno dobre wrażenie. Ale dziś 7 osób miała rekruterka umówionych na rozmowę i ja byłam ostatnia i powiedziała, że najlepiej wypadłam :)

Dzwonili do mnie też z innej firmy - umowa na zastępstwo. Ale pójdę i zobaczę warunki zatrudnienia :)

Nie mam pomysłu co dziś na obiad... Chyba trzasnę spaghetti i już :P Mąż wraca koło 18 to się wyrobię i zdążę jeszcze wcześniej posiedzieć na necie i oferty pracy przejrzeć z dziś i wczoraj :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy za dużo nie napisałyście jak mnie nie było :P w ogóle tu jakoś pusto :( No nic biorę się za oferty pracy. A popołudniu z mężem do sklepu na zakupy, żebym nie musiała wszystkiego sama dźwigać :P

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, o monitoringu powiem ale to dopiero za kilka dni.

Ja robię na obiad kotlety schabowe, marynowane w mleko i cebuli i przyprawach ziołowych, do tego sałata lodowa ze śmietana na słodko, ziemniaki i sos borowikowy. Juz przygotowane, ale maż dopiero o 18 kończy pracę.
    Opalałam się godzinę na tarasie i nie sądziłam że słońce już tak mocno opala :) To był miły relaks, jutro robie powtórkę :P
    Widze Prima że oferta dobra Ci sie trafiła. Mam nadzieje że Cię przyjmą.

PrimaSort lubi tę wiadomość

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja dopiero co wrocilam robilam dziś za kierowcę teściowej :-) miałam barszczyk gotować ale juz nie mam siły jutro ugotuje dzis na obiad domowe hod-dogi :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelko zazdroszczę !!! :) U nas upał jak jasny gwint więc na rozmowie się ugotowałam w koszuli i czarnym "garniturze" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś upał uff... Kręci mi się w głowie :-/

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelio robisz mi apetyt juz na wakacje :) chociaz ja jak na wakacjach, ale urlop mamy chyba dopiero od 7 lipca.
    Jest bardzo gorąco, ja juz nie wiem w co sie ubierać.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I my też w lipcu :-) chyba że w pracy urlopu nie dostanę :-( bo nowa praca więc urlopu nie będzie. No chyba że w ciąży bym była teraz. Ale staram się o tym nie myśleć dla mojego zdrowia psychicznego

kierzynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz relaks :-) wyleguję się w sypialni bo się tak obiadłam obiadu :-P

W piątek drugi etap rekrutacji a w środę kolejna rozmowa o pracę :-)

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima trzymam kciuki za to żebyś dostała te pracę ;) a jeśli ciąża będzie szybsza to jeszcze lepiej.

PrimaSort lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Prima trzymam kciuki za to żebyś dostała te pracę ;) a jeśli ciąża będzie szybsza to jeszcze lepiej.
    Dziękuję. Nie jest to praca moich marzeń, bo ja nigdy w życiu nie pracowałam w weekend... Szukam cały czas czegoś lepszego za dobrą kasę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 20:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamroziłam Danonka i jest tak ohydny, że nie da się go zjeść :-/ bleee...
    I tak siedzę i się nudzę, a mąż śpi :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 20:09

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam straszne bóle miesiączkowe :/ Już dawno takich nie miałam, aż słabo mi się robi :(

Dobranoc Kochane <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am korzystaj :-) baw się dobrze :-)

Littel przykro mi z powodu bolu:-(

Prima u mnie tez było i jest gorąco :-( aż mi się słabo robiło:-\

Sarenko tez bym się chciała poopalac :-) moje nogi są takie białe ze aż razi:-) hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 22:05

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelio, nic nie czytaj, poczytasz po powrocie :) Teraz sie reeeelaksuj i odpoczywaj. Pa :*

Ja tez już prawie leżę. Dziś nie robiliśmy nic ciekawego, tylko się przejechaliśmy pare km samochodem, potem zabawa z psem i kąpanie. Ale za to jutro pełno atrakcji :) Chyba dzis do późna bede oglądała tv jak mąż uśnie, bo ma na 5 do roboty.

100krotko ja się przytrzaskałam na solarium, a opalanki na tarasie tak dla relaksu. A w Twoim stanie to normalne, ale nóżki mozesz opalić, byle by brzuszek zakryć.

Dobranoc.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrego wypoczynku Amelia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część ;-)

Am ciesz się Milo spędzonym czasem :-) nam wszystko opowieść jak wrocisz:-)

Sarenko ja mam taka karynacje ze żeby odpalić sama nóżki musiała bym tydzień na słoncu leżeć :-) hihi zawsze jestem bladzioch :-)

A ja miałam straszna noc nie mogłam spać tak mnie bolaly nogi a dokładniej łydki:-( aż normalnie plakalam:'( i z dzisiejszych planów chyba nici :-\

‹‹ 140 141 142 143 144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ