Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana musisz koniecznie chodzic na monitoring, wtedy bedziesz miała pewność czy jest owu czy nie ma-to raz, dwa każda ma inne te temp to fakt. Tez widziałam wykresy gdzie temp spadały b.nisko i ciąża była. Wykresy wykresami ale to tylko organizm-żywy Cykle nieregularne powinnaś jak najszybciej uregulować, to trzy Mi osobiście pomógł w tym duphaston. Pierwszy cykl na nim wydłużył jak nigdy, chyba 32d, a dwa pozostałe już tak samo 27d. Owu w b.podobnym terminie. Gdy mierzyłam temp ZAWSZE wiedziałam ze @ przylezie gdy juz spadała na koniec cyklu, na 100%. Wiem co czujesz, jak kazda tu. Nadzieja umiera ostatnia, ale UDA SIĘ.
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie wróciłam. I pałaszuję omleta z bitą śmietaną
Rozmowa super. Kasa niezła 2400 netto. Ale praca w niektóre soboty i niedziele No i 2 zmiany
W piątek 2 etap. Zatrudnić mnie chcą jak tylko skończy mi się L4, żeby mi w papierach nie mieszać. Zrobiłam podobno dobre wrażenie. Ale dziś 7 osób miała rekruterka umówionych na rozmowę i ja byłam ostatnia i powiedziała, że najlepiej wypadłam
Dzwonili do mnie też z innej firmy - umowa na zastępstwo. Ale pójdę i zobaczę warunki zatrudnienia
Nie mam pomysłu co dziś na obiad... Chyba trzasnę spaghetti i już Mąż wraca koło 18 to się wyrobię i zdążę jeszcze wcześniej posiedzieć na necie i oferty pracy przejrzeć z dziś i wczoraj
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prima, o monitoringu powiem ale to dopiero za kilka dni.
Ja robię na obiad kotlety schabowe, marynowane w mleko i cebuli i przyprawach ziołowych, do tego sałata lodowa ze śmietana na słodko, ziemniaki i sos borowikowy. Juz przygotowane, ale maż dopiero o 18 kończy pracę.
Opalałam się godzinę na tarasie i nie sądziłam że słońce już tak mocno opala To był miły relaks, jutro robie powtórkę
Widze Prima że oferta dobra Ci sie trafiła. Mam nadzieje że Cię przyjmą.
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Prima trzymam kciuki za to żebyś dostała te pracę a jeśli ciąża będzie szybsza to jeszcze lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 20:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAm korzystaj baw się dobrze
Littel przykro mi z powodu bolu:-(
Prima u mnie tez było i jest gorąco aż mi się słabo robiło:-\
Sarenko tez bym się chciała poopalac moje nogi są takie białe ze aż razi:-) heheWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 22:05
-
Amelio, nic nie czytaj, poczytasz po powrocie Teraz sie reeeelaksuj i odpoczywaj. Pa :*
Ja tez już prawie leżę. Dziś nie robiliśmy nic ciekawego, tylko się przejechaliśmy pare km samochodem, potem zabawa z psem i kąpanie. Ale za to jutro pełno atrakcji Chyba dzis do późna bede oglądała tv jak mąż uśnie, bo ma na 5 do roboty.
100krotko ja się przytrzaskałam na solarium, a opalanki na tarasie tak dla relaksu. A w Twoim stanie to normalne, ale nóżki mozesz opalić, byle by brzuszek zakryć.
Dobranoc.Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzęść
Am ciesz się Milo spędzonym czasem nam wszystko opowieść jak wrocisz:-)
Sarenko ja mam taka karynacje ze żeby odpalić sama nóżki musiała bym tydzień na słoncu leżeć hihi zawsze jestem bladzioch
A ja miałam straszna noc nie mogłam spać tak mnie bolaly nogi a dokładniej łydki:-( aż normalnie plakalam:'( i z dzisiejszych planów chyba nici