Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chyba jakiś zlot mam nastąpił. Do mnie przyjeżdża jutro .
Chciałabym już mamę zrobić babcią.
Cała nadzieja little w tej żywotności plemników. Czasem trudno mi jest wyobrazić sobie, że one tam w środku siedzą i czekają .
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja juz wracam endo zaliczony dawka leku zwiekszona nastepna wizyta 15.07:)
Bylam tez na zakupach kupilam sibie sukienke letnia taka bardziej plazowa:) idealna jak zaczne brzucho widac no i ocztwiscie truskawki:)) w domku obiadek jest wczorajszy wiec z mezusiem robimy hustawke na podworko -
nick nieaktualnyaszka wrote:Dziewczyny podaje informacje z forum Nasz Bocian http://www.nasz-bocian.pl/node/51808 skopiujcie link i wejdzie. Tam sa informacje z okazji Dnia Ojca o bezpłątnych badaniach i promocjach w calej Polsce
100krotka:), gratuluję ciąży widzę, że starania skończyły się pomyślnie! Spokojnej i zdrowej ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 17:52
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTempka dzisiaj u mnie spadła ale niewiele. Mam nadzieję, że jutro będzie wzrost
Mi też weekend mija szybko. Jutro mama wraca więc popołudniu jak mamę odwiozę na pociąg wpadnę do Was na dłużejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:48
-
Cześć KochanePłatek szkarłatny wrote:Cała nadzieja little w tej żywotności plemników. Czasem trudno mi jest wyobrazić sobie, że one tam w środku siedzą i czekają .
Ja też mam z tym problem
Am, najważniejsze, że wycieczka się udała
Prima, tempka bardzo ładnie wygląda nawet mimo tego małego spadku czekamy na zielonego kropka
100krotko, cieszę się, że wszystko w porządku
My wczoraj byliśmy na weselu brata, było super, mimo że to raczej było przyjęcie bez muzyki i tańczenia Od czasu do czasu fajnie spotkać się całą rodziną
Miłej niedzieliPrimaSort lubi tę wiadomość
-
Hej Am,dobrze że już do nas wróciłaś
A ja zaginęłam, bo w piątek do Wawy, po 22 mieliśmy nocny seans w kinie. Wróciliśmy po 2, a o 3 poszliśmy spać. Obudził nas telefon rano jakoś przed 10, zdąyłam sobie tylko kawe zrobić, a mąż pyta czy jedziemy nad morze oO O to nie trzeba mnie długo prosić, więc wyskoczyłam z łóżka i przed 12 juz jechaliśmy Było 30 stopni, plaża cudowna, woda zimna, ale tez cudowna, widoki przecudowne, powietrze och ach-moja tarczyca czuła się tam znakomicie, mam nadzieję że mi pomogło na tsh. Leżeliśmy na plaży 3 godziny, potem restauracja, rybka i drinczki a potem znowu żarcie i małe zakupy pamiątkowe Było super i cudownie! Dziś jestem jak nowo narodzona
We wtorek jedziemy znowu bo mąż ma 2 dni wolne i już hotel weźmiemy Nie mogę się doczekać.
A moja mama dziś do mnie przyjezdza i musze własnie ogarnąc ten syf... -
A z mniej optymistycznych rzeczy nie wiem co z owulacją Czy juz była czy bedzie. Wykres wyznaczył dni płodne a mi sie zaczęły 3 dni przed wykresowymi. Śluz wodnisty, jajka od czasu do czasu czuję, przedwczoraj bolało mocno az brałam tabsy, dziś czuję lewy jajnik. Wczoraj niestety nie bzykaliśmy się cały dzień, bo nie było jak a w domu już byliśmy zmęczeni. Dziś rano było
Testów owu nie kupiłam bo się rozmysliłam z tych z allegro a z rossmanem tak ciągle się mijałam. Może dziś uda mi się wyskoczyć do apteki. Kupiłam tylko 4 ciażowe na allegro Quixx. Śluz dziś dalej wodnisty. niby raz zaobserwowałam rozciągliwy ale to było chyba gdzieś 8 albo 9dc, to nie wierzę że to była owu. Nawet go na wykresie nie zaznaczyłam. Co myślicie? -
PrimaSort wrote:A Ty kiedy będziesz testowała?
Widzę, że długi weekend wszystkim mija przyjemnie:). Szkoda, że już koniec -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Mama odwieziona na pociąg i mam teraz czas aby tu chwilkę posiedzieć z Wami
Temperatura u mnie minimalnie się podniosła, więc walczę dalej
Amelko skoro @ się spóźnia to może to dzidzia Test robiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 14:47
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Chyba ok. 20 czerwca. Ale jutro idę na monitoring, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pekł w ogóle bo w tym miesiacu coś ta temperatura nie chce rosnąć.
Widzę, że długi weekend wszystkim mija przyjemnie:). Szkoda, że już koniec