Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam dzis plamki krwi na bieliźnie. I na pewno było to po stosunku, ale nie zaraz po tylko po paru godzinach. Nigdy tak nie miałam i nic mnie nie bolało itd. No nic.
Amelio tak tak, zrób testa a może coś bedzie A to jutro pierwszy dzień pracy? A na ile godzin idziesz? Super że doszliście do porozumienia w tej kwestii.
A gdzie reszta dziewczyn? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort-ja też zawsze wyrywna jestem do testowania i w sumie zawsze robię za wcześnie taka w gorącej wodzie kąpana baba ze mnie!
Amelia San-dopóki @ nie ma jest nadzieja. Trzymam kciukasy
Mi zostało jakieś 5 dni do @ ale też wiem że nic z tego. Jeszcze w lipcu spróbuję nie zwariować i mierzyć temperaturę ale w sierpniu odpuszczam chyba.... Urlop chcę przeżyć na luzie.... -
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Trzymam mocno kciuki za Ciebie
Ja nie robię testu bo i tak wiem, że to nie ciąża. Rano o 6 miałam 36,7 a teraz 36,9 wieczorem zawsze rośnie temp.
Może i bym kupiła ten test ale aptekarka i tak z politowaniem patrzy na mnie od kilku miesięcy
Ale w ciągu dnia bolał mnie lekko brzuch na @ to pewnie w nocy przyjdzie -
nick nieaktualnyMarta witaj mam nadzieję że zostaniesz na dłużej
Ja właśnie wróciłam z biedronki i kupiłam jakieś kapsułki do kąpieli argan i wanilia i zaraz zrobię sobie kąpiel w pianie a potem wracam do Was zrelaksowana. Mam nadzieję, że będziecie na forum ?Marta29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta29 wrote:Aaaa,wczoraj rozmawiałam w pracy z kolegą. Zapytałam ile lat ma jego żona bo wspominał o jej urodzinach. Okazało się że kobietka urodziła mając prawie 36 lat. A starali się.....jeden cykl! Można? Można....Ech...