Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim!
U mnie dzień dziś zakręcony i niespokojny będzie. Cofnęła mi kadrowa w firmie moje zwolnienie za zeszły miesiąc i mogę nie dostać wypłaty Teraz ją będę udobruchać przez telefon, czy jak doślę poprawiony druk to zrobi mi przelew -
nick nieaktualnyMarta29 wrote:Dzień dobry wszystkim
Wstałam dziś wcześniej jak na dobrą żonę przystało i zrobiłam mężowi żarło do pracy
Sarenka ma rację-wszystko się poukłada Prima,zobaczysz sama
Brzuch mnie już boli na @,ale najfajniejsza jest niespodzianka na moim ryjku-dorodna oprycha na środku ust no to poniedziałkowy poranek taki u mnie -
nick nieaktualnyEwelina0701 wrote:Witam z rana....Zaznaczylo mi owu na 5 czerwca..yyyy a serduszkowanie bylo 3....
Ale ja widzę, że masz wysokie temperatury Ja dziś podobną mam jak Ty 36,87 a u Ciebie 36,80Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 07:49
Marta29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Dzień dobry wszystkim!
U mnie dzień dziś zakręcony i niespokojny będzie. Cofnęła mi kadrowa w firmie moje zwolnienie za zeszły miesiąc i mogę nie dostać wypłaty Teraz ją będę udobruchać przez telefon, czy jak doślę poprawiony druk to zrobi mi przelew -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta29 wrote:Ha ha ha Prima,to jest nas dwie mały cień podejrzenia,że się mogło udać i sikam na teścik
Szkoda,że nie można podejrzeć Twojego wykresu Prima....bom ciekawa -
nick nieaktualnyJa już po kontakcie z kadrami
Jeśli chodzi o L4 to jak do 10 do nich dojdzie to przeleją mi wypłatę.
Teraz czekam 12, bo od 12 mój lekarz przyjmuje i dam mu to L4 do poprawienia. Ja tam chodzę do niego prywatnie. Mam nadzieję, że mnie nie skasuje za dzisiejszą wizytęMarta29 lubi tę wiadomość
-
Marta nie Ty jedna jestes tu az tak w gorącej wodzie kąpana Ja mam to samo i jeszcze 5-6 przed terminem @ robie testa "tak z ciekawości" W tamtym cyklu tez tak było, okres się spóźniał i wyszła po czasie blada kreska, oczywiście potem przylazła @
Marta29 lubi tę wiadomość
-
A i gówno dziś z mojego monitoringu. Nie wiem czy owu była czy bedzie... Z bzykaniem tez AKURAT w tym miesiącu było tak sobie w tych dniach, bo a to wyjazd, a to to, a to sramto. W tamtym cyklu z kolei było przez kilka dni z rzędu po 2x dziennie nawet i też nic, więc chyba i tak za dużej różnicy nie ma. Ide potem na zakupy i kupię testy owu w rosmanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 09:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny