Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Drica, ja też miałam juz męża. Teraz mam drugiego i jest cudowny, jedyny w swoim rodzaju. Z tamtym nigdy sie nie staraliśmy o dziecko, chociaż były o tym rozmowy. Kiedy on już był zdecydowany bo mielismy prace i mieszkanie ja się wycofałam (na szczęście) i teraz też nie mogę dac dziecka swojemu obecnemu mężowi którego kocham ponad świat. Wszystkie Cię tu dobrze rozumiemy, każda ma podobnie lub tak samo z tym zachodzeniem i odczuciami. I tak właśnie jest gdy się czegoś mocno pragnie, czas nagli a tu dalej nic. Doskonale Cię rozumiem.
-
Dziekuje wam wszystkim ale mam nastrój !!!!
A musze iść do pracy i troche oderwać mysli choć jest mi z każdym nieudanym cyklem gorzej ... Miałam badania hormonalne podobno spoko ! Boże najchętniej zostałabym w domu w łożku czytając wasze posty ale musze iść do pracy
Dziekuje za wskazówki poproszę o te badania
Jem drugi cykl olej z wiesiołka do owulacji ( rzekomej) podobno widać efekt w 3 mies brania no wiec próbuje .. Słyszałam o jakis środkach typu oliwki ktore wprowadza sie Wew ... Hummm
Sarenka 2015 trzymam kciuki za Ciebie i Was wszystkie
Jezeli ten brytyjski dr wskaże mi jakieś cenne wskazówki zaraz sie mimi podzielę z wami ale znając ich pierw ja musze sie dokształcić w medycynę i wtedy zacząć z nimi rozmoweFerrari -
nick nieaktualnyHej hej witam się i ja w końcu udało mi się wyjść z łazienki ciekawe na jak długo?
Witam nowe koleżanki trzymamy za was kciuki i wiem ze to banalne ale ja jak odpuscilam zajęła głowę czymś innym to mi się udało:-)
Am powodzenia pierwszego dniaAmelia San, MARTIII lubią tę wiadomość
-
Drica78,przykro mi z powodu Twojej sytuacji. Ja też mieszkam w UK,o dziecko staramy się intensywnie 9 miesiąc. Ale znajac tutejszych lekarzy czekam do sierpnia,wtedy mam urlop i wszystkie badania zrobię sobie w Pl.
Dobrze,że bierzesz wiesiołek,ja też myslałam że nie mam tego śluzu płodnego a już w pierwszym cyklu z wiesiołkiem był piękny Co do oliwek to bym nie próbowała chyba....nie ryzykuj....
Jak pójdziesz już do GP to musisz nagiąć sytuację. Tzn powiedz że starasz się np od 1,5 roku,nie zbyje Cię tak łatwo wtedy -
nick nieaktualny
-
100krotko,masz pierwsze zachciewajki? Super
A ja mam do Was pytanie z innej beczki. Teraz pracuję od 8.00 do 16.30-luzik. Ale właśnie staram się to zmienić i moja nowa zmiana to 22.00-3.00 (5 godzin tylko no i zastanawiam się,o której wtedy mierzyć temperaturę? Powiedzmy że o 3.20 jestem w domu,przed 4.00 już śpię ale tylko do 7.00 (potem budzę małą do szkoły). Dosłownie 3 godzinki...mogę o tej 7.00? Potem znowu się walnę do łóżka i tak pewnie pośpię do 14.00 ale to już nie to samo co ranek... -
Marta, mierz co najmniej po 3 godz. nieprzerwanego snu zawsze o tej samej porze, odchył może być do 30 min.
No i oddałam się zakupowemu szaleństwu jak zwykle. Kupiłam perfumuy Guess Seductive-są boskie! Jakbym była facetem to by mnie kręciły szorty ombre i sukienke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZniknęłam na troszkę, ale już jestem Byłam u lekarza. L4 poprawione i wysłane kurierem. Na jutro będzie dostarczone i firma wypłatę powinna przelać w terminie
Resztę opowiem jak się troszkę ogarnę, bo dopiero weszłam do domu i wezmę się za obiad i ogarnięcie mieszkania bo między 16 a 21 mają przywieź zmywarkęMarta29 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczyny
Cześć kochane
100krotko, to jest tylko samochód, ja ostatnio zbiłam lampę w naszym i też się przeraziłam na początku, ale stwierdziłam, ze nie będę się tym martwić, bo nie to jest najważniejsze głowa do góry
Mam pierwsze wyniki
Test obciążenia glukozą (75g):
na czczo - 90,59 mg/dl (70-99)
po 1 godz. - 110,62 mg/dl
po 2 godz. - 92,94 mg/dl
Insulina po obciążeniu (75g glukozy):
na czczo - 8,4 µIU/ml (2-25)
po 1 godz. - 26,2 µIU/ml
po 2 godz. - 23,8 µIU/ml
FSH - 3,82 mIU/ml
faza folikularna 3,03 - 8,08 mIU/ml
środek cyklu 2,55 - 16,69 mIU/ml
faza lutealna 1,38 - 5,47 mIU/ml
po menopauzie 26,72 - 133,41 mIU/ml
LH - 4,39 mIU/ml
faza folikularna 2,39 - 6,60 mIU/ml
środek cyklu 9,06 - 74,24 mIU/ml
faza lutealna 0,90 - 9,33 mIU/ml
po menopauzie 10,39 - 64,57 mIU/ml
Estradiol - 16,97 pg/ml
faza folikularna 21 - 251 pg/ml
środek cyklu 38 - 649 pg/ml
faza lutealna 21 - 312 pg/ml
po menopauzie 10 - 28 pg/ml
DHEA-S - 413,14 µg/dl (95,8 - 511,7)
Znacie się na tym?
Dziś mój pierwszy dzień w pracy po L4. Po prostu masakra, głowa mi pęka ledwo przeżyłam. Dużo naskrobałyście i przeczytałam wszystko, ale nawet nie mam siły Wam odpisać100krotka:) lubi tę wiadomość
-
Ewelina0701 wrote:To co teraz mi temp powinna rosnąć az do @ czy może sie utrzymywać tak jak teraz? zgłupiałam.
Piersi mnie boła masakra.
Pewnie jeszcze trochę urośnie, a potem powinna trzymać jeden poziom krotko przed @ spada.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little, hej Masz za nisko estradiol. W jakiej fc jesteś?
100krotko jeśłi mieliby tam monitoring, to wszystko jasne.
A ja się zdrzemnęłam 2,5h. Teraz jem warzywa z patelni. Jajniki zaczęły mnie boleć czyli biorąc i test pod uwage jest bardzo dobrze -
Faza folikularna. Badania robiłam w 3 dc. Sarenko wiesz może co oznacza za niski estradiol?
Znalazłam w necie:
Niski poziom estradiolu może wskazywać między innymi na:
niedoczynność przysadki mózgowej
zespół policystycznych jajników
Widmo PCOS coraz bardziej realneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 16:58