X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciężko jest nie mysleć ale można próbować zająć się czymś innym. A siłownia nie zaszkodzi :).
    A twój mąż robił badanie nasienia? Czasem jak wyjdzie słabo mozna nakarmić faceta suplementami ;).
    u nas wyszły średnio, mój P bierze witaminki i w tym miesiącu robimy powtórkę badania.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Am :D jak wrażenia? Praca w porządku? ;)

Do jutra dziewczyny <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wyglada na to, że większość z nas tutaj bedzie miało termin @ w podobnym terminie :) Oby posypały się każdej z nas groszki w czerwcu :)
    Ja tez już wykąpana i czekam na męża :) Boli mnie już pół dnia i krzyż i dół brzucha typowo owulacyjnie. I własnie jeszcze że druga krecha jest potężna zrobiłam dzis drugi test owu :) Nic tylko działać. Mąż jutro i w środe ma wolne więc przez te dni dalej będziemy działać.

Marta29, PrimaSort lubią tę wiadomość

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png

Wysłany: 8 czerwca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Hej Little :D
    Tak, praca w porządku się wydaje :) Koleżanki chyba też spoko. Zobaczymy co będzie dalej ;)
    Do jutra <3

Oby tak było cały czas :) mam nadzieję, ze miłe koleżanki nie okażą się zołzami ;)
    Sarenka2015 wrote:
    Dziewczyny wyglada na to, że większość z nas tutaj bedzie miało termin @ w podobnym terminie :) Oby posypały się każdej z nas groszki w czerwcu :)
    Ja tez już wykąpana i czekam na męża :) Boli mnie już pół dnia i krzyż i dół brzucha typowo owulacyjnie. I własnie jeszcze że druga krecha jest potężna zrobiłam dzis drugi test owu :) Nic tylko działać. Mąż jutro i w środe ma wolne więc przez te dni dalej będziemy działać.

No to Sarenko musicie ostro działać :D

Amelia San lubi tę wiadomość

• Drica78 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Powiem ci tylko, że u mnie program wyznacza 1, dwa a nawet 3 dni po owulacji dopiero.
    Płatku szkarłatny a jakie suplementy masz na mysli ... Ktoś mi mówił ze dobre jest picie Shake 'ów proteinowych
    Kurczę zastanawiam sie jeszcze nad jednym czymś ... Brałam tabletki antykoncepcyjne ktore mnie totalnie rozklekotaly tzn miałam co 2 tyg krwawienia bardzo długo brałam je tylko 3 mies bo czułam sie fatalnie i te krwawienia !? Rzucilam to w styczniu i szybko moj cykl wrócił do 28 dniowego ... Lekarze oczywiście na pytanie czy hormony mogły namieszać i moze musze odczekać odpowiadają " ale w zyciu " płodność wraca jak bumerang a moze ja musze poprostu odchorować to i dojść do siebie moze jajniki sa uśpione ;/( mam 36 lat to tez jest przeszkoda wiem i dlatego martwie sie

Ferrari

Wysłany: 8 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drica, spokojnie - wiem, że to się łatwo mówi :/ nie pocieszę Cię w żaden możliwy sposób, sama sobie z tym wszystkim kiepsko radzę. Jeśli masz potrzebę, wyżal się tutaj. Po to jesteśmy: jeśli nie pomożemy to chociaż wysłuchamy. Każda z nas próbuje pokonać jakieś przeszkody i dlatego tak dobrze się rozumiemy <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja wpadłam tylko powiedzieć dobranoc :-* jutro rano się zamelduję

Marta29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Hej Little :D
    Tak, praca w porządku się wydaje :) Koleżanki chyba też spoko. Zobaczymy co będzie dalej ;)
    Do jutra <3
    Fajnie, że praca Ci się podoba :-)

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana.

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :-)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim:-D
    Amelia San-zdrowe podejscie masz do pracy,super ;-)

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez dzis mam maly skok.

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Dzięki Marta ;) Ładnie Ci dziś tempka urosła oby tak dalej :)
    Tez jestem zaskoczona. Chociaz nie nastawiam sie...
    Milego dnia wszystkim. Niestety lece do pracy :-( do zobaczenia po poludniu ;-)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :)
    A ja jeszcze z bólami owu sie obudziłam, myslałam że juz przejdzie bo tylko nospe biore na bóle i nie pomaga. Wczoraj dodatkowo był conseive i nogi do góry i te dwa testy pozytywy. Dziś poprawka dwa razy i jutro. Zrobię dziś jeszcze test i może zblednie.
    W sobote jednak ruszamy nad morze, bo dziś zimno i pochmurno a w sobotę mają byc upały :)

Dzisiaj jade kupić buty na koturnie. Oszalałam z tymi zakupami i muszę coś zmienić, ale czuję się jak uzależniona... ku*wa :( Nie ważne, potem jadę do mamy, bo mąż jedzie na trening :)

Am, też bym tak chciała zwolnić sie bo mi koledzy nie pasują ;) Ja mam 99% kolegów w pracy. Ale fajnie że krótko, to był z sklep z ciuchami bo zapomniałam?

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa, Am-jak w razie czego wkleic fotki na fotosik? Daj miiiiiiii instrukcję :P

A w ogóle to zaskakujące jak poznałam swoje ciało przez te długie miesiące. Też macie szereg objawów na owu? Mnie trochę mndli przez 2 dni i żarłabym wtedy wszystko, zasysam jak mrówkojad, do tego wzrost libido i te bóle natarczywe :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 09:27

img-2014062101101130.png

Wysłany: 9 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :D

Am, takie podejście do pracy jest najlepsze :) nie ma czym się stresować. Ja ostatnio się boję, bo u nas będzie chyba zmiana szefa :/ oby nie przyszedł gorszy :)

Dziewczyny, trzymam za Was kciuki. Coraz bliżej testowanie :D

Wysłany: 9 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Aaaa, Am-jak w razie czego wkleic fotki na fotosik? Daj miiiiiiii instrukcję :P

A w ogóle to zaskakujące jak poznałam swoje ciało przez te długie miesiące. Też macie szereg objawów na owu? Mnie trochę mndli przez 2 dni i żarłabym wtedy wszystko, zasysam jak mrówkojad, do tego wzrost libido i te bóle natarczywe :/

Ja na początku nie zaznaczałam wszystkiego, ale teraz stwierdziłam, że to może mi dużo powiedzieć i zaznaczam nawet najdrobniejsze odstępstwa od normy :) ja przed @ mam zawsze mega apetyt :D

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, ja zaznaczam wszystko i potem porównuje z innymi. I tak polecam, b.dobry sposób by ogarnąć swój organizm. Ja przed @ mam rózne zachcianki i to samo przed owu i strasznie mocno przed @ chce mi się <3 :)

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    Tez dzis mam maly skok.
    A ja mam mały spadek :-(
    Dzisiaj brzuch mnie boli jakna @ i mam sucho śluzu brak a termin @ na 15. Może szybciej przyjdzie? :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:16

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze sluzem mam dzwnie bo jest lepki.

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ