Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciężko jest nie mysleć ale można próbować zająć się czymś innym. A siłownia nie zaszkodzi .
A twój mąż robił badanie nasienia? Czasem jak wyjdzie słabo mozna nakarmić faceta suplementami .
u nas wyszły średnio, mój P bierze witaminki i w tym miesiącu robimy powtórkę badania. -
Dziewczyny wyglada na to, że większość z nas tutaj bedzie miało termin @ w podobnym terminie Oby posypały się każdej z nas groszki w czerwcu
Ja tez już wykąpana i czekam na męża Boli mnie już pół dnia i krzyż i dół brzucha typowo owulacyjnie. I własnie jeszcze że druga krecha jest potężna zrobiłam dzis drugi test owu Nic tylko działać. Mąż jutro i w środe ma wolne więc przez te dni dalej będziemy działać.Marta29, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Hej Little
Tak, praca w porządku się wydaje Koleżanki chyba też spoko. Zobaczymy co będzie dalej
Do jutra
Oby tak było cały czas mam nadzieję, ze miłe koleżanki nie okażą się zołzami
Sarenka2015 wrote:Dziewczyny wyglada na to, że większość z nas tutaj bedzie miało termin @ w podobnym terminie Oby posypały się każdej z nas groszki w czerwcu
Ja tez już wykąpana i czekam na męża Boli mnie już pół dnia i krzyż i dół brzucha typowo owulacyjnie. I własnie jeszcze że druga krecha jest potężna zrobiłam dzis drugi test owu Nic tylko działać. Mąż jutro i w środe ma wolne więc przez te dni dalej będziemy działać.
No to Sarenko musicie ostro działaćAmelia San lubi tę wiadomość
-
Płatek szkarłatny wrote:Powiem ci tylko, że u mnie program wyznacza 1, dwa a nawet 3 dni po owulacji dopiero.
Kurczę zastanawiam sie jeszcze nad jednym czymś ... Brałam tabletki antykoncepcyjne ktore mnie totalnie rozklekotaly tzn miałam co 2 tyg krwawienia bardzo długo brałam je tylko 3 mies bo czułam sie fatalnie i te krwawienia !? Rzucilam to w styczniu i szybko moj cykl wrócił do 28 dniowego ... Lekarze oczywiście na pytanie czy hormony mogły namieszać i moze musze odczekać odpowiadają " ale w zyciu " płodność wraca jak bumerang a moze ja musze poprostu odchorować to i dojść do siebie moze jajniki sa uśpione ;/( mam 36 lat to tez jest przeszkoda wiem i dlatego martwie sieFerrari -
Drica, spokojnie - wiem, że to się łatwo mówi nie pocieszę Cię w żaden możliwy sposób, sama sobie z tym wszystkim kiepsko radzę. Jeśli masz potrzebę, wyżal się tutaj. Po to jesteśmy: jeśli nie pomożemy to chociaż wysłuchamy. Każda z nas próbuje pokonać jakieś przeszkody i dlatego tak dobrze się rozumiemy
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja
A ja jeszcze z bólami owu sie obudziłam, myslałam że juz przejdzie bo tylko nospe biore na bóle i nie pomaga. Wczoraj dodatkowo był conseive i nogi do góry i te dwa testy pozytywy. Dziś poprawka dwa razy i jutro. Zrobię dziś jeszcze test i może zblednie.
W sobote jednak ruszamy nad morze, bo dziś zimno i pochmurno a w sobotę mają byc upały
Dzisiaj jade kupić buty na koturnie. Oszalałam z tymi zakupami i muszę coś zmienić, ale czuję się jak uzależniona... ku*wa Nie ważne, potem jadę do mamy, bo mąż jedzie na trening
Am, też bym tak chciała zwolnić sie bo mi koledzy nie pasują Ja mam 99% kolegów w pracy. Ale fajnie że krótko, to był z sklep z ciuchami bo zapomniałam? -
Aaaa, Am-jak w razie czego wkleic fotki na fotosik? Daj miiiiiiii instrukcję
A w ogóle to zaskakujące jak poznałam swoje ciało przez te długie miesiące. Też macie szereg objawów na owu? Mnie trochę mndli przez 2 dni i żarłabym wtedy wszystko, zasysam jak mrówkojad, do tego wzrost libido i te bóle natarczyweWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 09:27
-
Cześć
Am, takie podejście do pracy jest najlepsze nie ma czym się stresować. Ja ostatnio się boję, bo u nas będzie chyba zmiana szefa oby nie przyszedł gorszy
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki. Coraz bliżej testowanie
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Sarenka2015 wrote:Aaaa, Am-jak w razie czego wkleic fotki na fotosik? Daj miiiiiiii instrukcję
A w ogóle to zaskakujące jak poznałam swoje ciało przez te długie miesiące. Też macie szereg objawów na owu? Mnie trochę mndli przez 2 dni i żarłabym wtedy wszystko, zasysam jak mrówkojad, do tego wzrost libido i te bóle natarczywe
Ja na początku nie zaznaczałam wszystkiego, ale teraz stwierdziłam, że to może mi dużo powiedzieć i zaznaczam nawet najdrobniejsze odstępstwa od normy ja przed @ mam zawsze mega apetyt -
nick nieaktualny