X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, nie znam się na e2. Musisz udać się z tym do gina. A czemu tsh przy okazji nie zrobiłaś?

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TSH robiłam w poprzednim cyklu. Było 2,19

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    A ja własnie wróciłam z apteki zrobiłam test owu-100% pozytyw. Druga krecha aż bije po oczach :D Ale musze czekać do 22 aż mąż wróci z pracy.
    A po 22 szał ciał :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird widzę, że dzielnie przeżyłaś dzień w pracy. Tak trzymaj!

Do mnie dziś zadzwoniła Pani u której już byłam kiedyś na rozmowie - manager restauracji połączony z pracownikiem działu handlowego (1-dno osobowego) masarni. Mówiłam Wam o tym co super praca w zawodzie i w ogóle tylko kasa słaba :( Dziś ta Pani do mnie ponownie dzwoniła i pytała, czy zgodziłabym się przyjść jutro do niej i z nią jeszcze raz porozmawiać, bo ona podobno otrzymała z ogłoszenia ponad 100 CV a Tylko ja sprostałam jej oczekiwaniom bo mam doświadczenie i skończone mgr inż z kierunku (Technologia Żywności) jaki wymaga w swojej branży - spożywcza. No i umówiłam się z nią na 12:00 jutro.

Pół godziny temu dzwoniła do mnie Pani aby zaprosić mnie na 3 etap ostateczny odnośnie tej pracy na stanowisku managera dużego sklepu wielkości dużego Tesco (inna znana marka), gdzie kasa dobra, ale praca również wypada czasem w weekendy. Rozmowa w środę o 14:00.

A... jeszcze w środę mam jedną rozmowę w bardzo prestiżowej firmie. Jednak nie jest to żadne stanowisko kierownicze. Ale kasa na pewno będzie dobra tylko umowa na zastępstwo

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    To co teraz mi temp powinna rosnąć az do @ czy może sie utrzymywać tak jak teraz? zgłupiałam.

Piersi mnie boła masakra.
    A badałaś prolaktynę? To może być oznaka podwyższonej

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz czas na przeglądanie ogłoszeń :) Może znajdę coś fajnego? :)

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    Witam z rana....Zaznaczylo mi owu na 5 czerwca..yyyy a serduszkowanie bylo 3....
    Powiem ci tylko, że u mnie program wyznacza 1, dwa a nawet 3 dni po owulacji dopiero.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Teraz czas na przeglądanie ogłoszeń :) Może znajdę coś fajnego? :)

Na pewno :D przy takich aktywnych poszukiwaniach musi znaleźć się jakaś konkretna oferta :D

PrimaSort lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Drica, smutna ta twoja historia i oby miała szczęśliwy ciąg dalszy. Rozumiem cię, ja też wcześniej miałam dwa długie związki, które były porażką. Teraz jestem z kimś z kim w końcu chce mieć dziecko i nic :(. To nasz 12 cykl i już tracę nadzieję.

A dziś byłam na monitoringu. Pęcherzyk pękł prawdopodobnie w zeszłym tygodniu, może w czwartek lub piątek. Ovufriend twierdzi, że w piątek ale mi się znów wydaje, że wcześniej.

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi też wyznaczył dopiero dziś owulacje że miałam 5 czerwca...

No cóż pozostało mi czekać....

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    No mi też wyznaczył dopiero dziś owulacje że miałam 5 czerwca...

No cóż pozostało mi czekać....
    Miałam na myśli to, że wyznacza mi już po owulacji, czyli, że tobie wyznaczył na 5 czerwca a owulka mogła być nawet 3 czerwca. U mnie własnie tak było w poprzednich cyklach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmywarka przyjechała :) HURA! :D Teraz mąż walczy z montażem fontu (i przeklina :P)

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 czerwca to było namiętne serduszkowanie :D

Płatek szkarłatny, PrimaSort lubią tę wiadomość

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super, bo czasem ten program niestety się myli. Życzę ci, aby to serduszkowanie było w odpowiednim momencie :)

PrimaSort, Drica78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się zdenerwowałam, aż mnie żołądek rozbolał :-/ Na męża bo nie wiem jak zrobić ale mojej rady nie posłucha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 19:39

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To typowe:). Mój tez się zawsze denerwuje i wszystko wie najlepiej. Zostaw mu to, niech się męczy...

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa oni zawsze wiedzą najlepiej....

A zmywarka to super sprawa u nas po tygodniu focha na ciągłe zmywanie naczyć kupiłam sobie zmywarke tylko, że taką mniejsza, wolnostojącą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 19:48

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    To typowe:). Mój tez się zawsze denerwuje i wszystko wie najlepiej. Zostaw mu to, niech się męczy...
    Racja wyszłam do drugiego pokoju oglądać powtórkę Barw Szczęścia i mam go gdzieś

Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość

• Drica78 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje wam Rady i wsparcie
    No nic bede sie starać wrócę w środę od lekarza napisze co wymyślił tym razem

PrimaSort lubi tę wiadomość

Ferrari
  • Drica78 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    A badałaś prolaktynę? To może być oznaka podwyższonej
    Życzę ci rosnącej ( bo chyba taka powinna byc ) choć podobno moze wszystko sie zdarzyć moze byc ciaza i tempka tez rożna... Ja miałam cały czas podwyższona i ... Dzis dostałam @@@ po równo 28 dniach a podobno w takie cykle najłatwiej trafić bo sa regularne - jak widać do dupy wszystko mam deprechę dzis ...,
    Rozmawiałam z Kolezanka która tez kupę lat sie starała ... Powiedziała zapisz sie na siłownie zacznij robic to co lubisz a nawet nie będziesz wiedziała kiedy zostaniesz mama !!! I chyba racja idę na siłownie moze zdążę popracować nad figura na wakacje i skupie sie na tym x
    ... Choć znam siebie bede ciagle latać z termometrem i pilnować owulacji ;-)

Ferrari
‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ