X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, nie znam się na e2. Musisz udać się z tym do gina. A czemu tsh przy okazji nie zrobiłaś?

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TSH robiłam w poprzednim cyklu. Było 2,19

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    A ja własnie wróciłam z apteki zrobiłam test owu-100% pozytyw. Druga krecha aż bije po oczach :D Ale musze czekać do 22 aż mąż wróci z pracy.
    A po 22 szał ciał :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird widzę, że dzielnie przeżyłaś dzień w pracy. Tak trzymaj!

Do mnie dziś zadzwoniła Pani u której już byłam kiedyś na rozmowie - manager restauracji połączony z pracownikiem działu handlowego (1-dno osobowego) masarni. Mówiłam Wam o tym co super praca w zawodzie i w ogóle tylko kasa słaba :( Dziś ta Pani do mnie ponownie dzwoniła i pytała, czy zgodziłabym się przyjść jutro do niej i z nią jeszcze raz porozmawiać, bo ona podobno otrzymała z ogłoszenia ponad 100 CV a Tylko ja sprostałam jej oczekiwaniom bo mam doświadczenie i skończone mgr inż z kierunku (Technologia Żywności) jaki wymaga w swojej branży - spożywcza. No i umówiłam się z nią na 12:00 jutro.

Pół godziny temu dzwoniła do mnie Pani aby zaprosić mnie na 3 etap ostateczny odnośnie tej pracy na stanowisku managera dużego sklepu wielkości dużego Tesco (inna znana marka), gdzie kasa dobra, ale praca również wypada czasem w weekendy. Rozmowa w środę o 14:00.

A... jeszcze w środę mam jedną rozmowę w bardzo prestiżowej firmie. Jednak nie jest to żadne stanowisko kierownicze. Ale kasa na pewno będzie dobra tylko umowa na zastępstwo

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    To co teraz mi temp powinna rosnąć az do @ czy może sie utrzymywać tak jak teraz? zgłupiałam.

Piersi mnie boła masakra.
    A badałaś prolaktynę? To może być oznaka podwyższonej

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz czas na przeglądanie ogłoszeń :) Może znajdę coś fajnego? :)

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    Witam z rana....Zaznaczylo mi owu na 5 czerwca..yyyy a serduszkowanie bylo 3....
    Powiem ci tylko, że u mnie program wyznacza 1, dwa a nawet 3 dni po owulacji dopiero.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Teraz czas na przeglądanie ogłoszeń :) Może znajdę coś fajnego? :)

Na pewno :D przy takich aktywnych poszukiwaniach musi znaleźć się jakaś konkretna oferta :D

PrimaSort lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Drica, smutna ta twoja historia i oby miała szczęśliwy ciąg dalszy. Rozumiem cię, ja też wcześniej miałam dwa długie związki, które były porażką. Teraz jestem z kimś z kim w końcu chce mieć dziecko i nic :(. To nasz 12 cykl i już tracę nadzieję.

A dziś byłam na monitoringu. Pęcherzyk pękł prawdopodobnie w zeszłym tygodniu, może w czwartek lub piątek. Ovufriend twierdzi, że w piątek ale mi się znów wydaje, że wcześniej.

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi też wyznaczył dopiero dziś owulacje że miałam 5 czerwca...

No cóż pozostało mi czekać....

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    No mi też wyznaczył dopiero dziś owulacje że miałam 5 czerwca...

No cóż pozostało mi czekać....
    Miałam na myśli to, że wyznacza mi już po owulacji, czyli, że tobie wyznaczył na 5 czerwca a owulka mogła być nawet 3 czerwca. U mnie własnie tak było w poprzednich cyklach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmywarka przyjechała :) HURA! :D Teraz mąż walczy z montażem fontu (i przeklina :P)

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 czerwca to było namiętne serduszkowanie :D

Płatek szkarłatny, PrimaSort lubią tę wiadomość

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super, bo czasem ten program niestety się myli. Życzę ci, aby to serduszkowanie było w odpowiednim momencie :)

PrimaSort, Drica78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się zdenerwowałam, aż mnie żołądek rozbolał :-/ Na męża bo nie wiem jak zrobić ale mojej rady nie posłucha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 19:39

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To typowe:). Mój tez się zawsze denerwuje i wszystko wie najlepiej. Zostaw mu to, niech się męczy...

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa oni zawsze wiedzą najlepiej....

A zmywarka to super sprawa u nas po tygodniu focha na ciągłe zmywanie naczyć kupiłam sobie zmywarke tylko, że taką mniejsza, wolnostojącą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 19:48

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    To typowe:). Mój tez się zawsze denerwuje i wszystko wie najlepiej. Zostaw mu to, niech się męczy...
    Racja wyszłam do drugiego pokoju oglądać powtórkę Barw Szczęścia i mam go gdzieś

Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość

• Drica78 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje wam Rady i wsparcie
    No nic bede sie starać wrócę w środę od lekarza napisze co wymyślił tym razem

PrimaSort lubi tę wiadomość

Ferrari
  • Drica78 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    A badałaś prolaktynę? To może być oznaka podwyższonej
    Życzę ci rosnącej ( bo chyba taka powinna byc ) choć podobno moze wszystko sie zdarzyć moze byc ciaza i tempka tez rożna... Ja miałam cały czas podwyższona i ... Dzis dostałam @@@ po równo 28 dniach a podobno w takie cykle najłatwiej trafić bo sa regularne - jak widać do dupy wszystko mam deprechę dzis ...,
    Rozmawiałam z Kolezanka która tez kupę lat sie starała ... Powiedziała zapisz sie na siłownie zacznij robic to co lubisz a nawet nie będziesz wiedziała kiedy zostaniesz mama !!! I chyba racja idę na siłownie moze zdążę popracować nad figura na wakacje i skupie sie na tym x
    ... Choć znam siebie bede ciagle latać z termometrem i pilnować owulacji ;-)

Ferrari
‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ