Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird widzę, że dzielnie przeżyłaś dzień w pracy. Tak trzymaj!
Do mnie dziś zadzwoniła Pani u której już byłam kiedyś na rozmowie - manager restauracji połączony z pracownikiem działu handlowego (1-dno osobowego) masarni. Mówiłam Wam o tym co super praca w zawodzie i w ogóle tylko kasa słaba Dziś ta Pani do mnie ponownie dzwoniła i pytała, czy zgodziłabym się przyjść jutro do niej i z nią jeszcze raz porozmawiać, bo ona podobno otrzymała z ogłoszenia ponad 100 CV a Tylko ja sprostałam jej oczekiwaniom bo mam doświadczenie i skończone mgr inż z kierunku (Technologia Żywności) jaki wymaga w swojej branży - spożywcza. No i umówiłam się z nią na 12:00 jutro.
Pół godziny temu dzwoniła do mnie Pani aby zaprosić mnie na 3 etap ostateczny odnośnie tej pracy na stanowisku managera dużego sklepu wielkości dużego Tesco (inna znana marka), gdzie kasa dobra, ale praca również wypada czasem w weekendy. Rozmowa w środę o 14:00.
A... jeszcze w środę mam jedną rozmowę w bardzo prestiżowej firmie. Jednak nie jest to żadne stanowisko kierownicze. Ale kasa na pewno będzie dobra tylko umowa na zastępstwolittleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Drica, smutna ta twoja historia i oby miała szczęśliwy ciąg dalszy. Rozumiem cię, ja też wcześniej miałam dwa długie związki, które były porażką. Teraz jestem z kimś z kim w końcu chce mieć dziecko i nic . To nasz 12 cykl i już tracę nadzieję.
A dziś byłam na monitoringu. Pęcherzyk pękł prawdopodobnie w zeszłym tygodniu, może w czwartek lub piątek. Ovufriend twierdzi, że w piątek ale mi się znów wydaje, że wcześniej.
-
Ewelina0701 wrote:No mi też wyznaczył dopiero dziś owulacje że miałam 5 czerwca...
No cóż pozostało mi czekać.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:A badałaś prolaktynę? To może być oznaka podwyższonej
Rozmawiałam z Kolezanka która tez kupę lat sie starała ... Powiedziała zapisz sie na siłownie zacznij robic to co lubisz a nawet nie będziesz wiedziała kiedy zostaniesz mama !!! I chyba racja idę na siłownie moze zdążę popracować nad figura na wakacje i skupie sie na tym x
... Choć znam siebie bede ciagle latać z termometrem i pilnować owulacjiFerrari